Fotografia de: Accés i matrícula | Màster en Direcció de Restauració

Universitat de Barcelona
Accés i matrícula

Accés i matrícula

Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2021
 

Volem formar els millors professionals. Per això, per accedir a l'Especialitat en Direcció de Restauració et recomanem les habilitats següents:

  • Tenir un caràcter creatiu, visionari, amb una marcada orientació al consumidor, i dotat d’una visió estratègica i internacional de les oportunitats i desafiaments del turisme actual i futur.
  • Tenir un esperit emprenedor i voler posar en pràctica els teus projectes empresarials en el sector turístic, hoteler i gastronòmic amb garanties d’èxit.
  • Tenir empatia i ganes de treballar en equip.
  • Comptar amb capacitat de lideratge, de treball en equip i de gestió de projectes.
  • Tenir coneixements bàsics de gestió d’empreses turístiques i d’investigació aplicada als mercats turístics.
  • Ser conscient i estar sensibilitzat amb el **desenvolupament sostenible i responsable **del turisme.
  • Tenir un bon nivell d’idiomes, ja que és una capacitació fonamental per al teu bon posicionament professional, així com per poder desenvolupar l’àmbit d’estudi a escala internacional.
EstudiantsMatrículaPreu*Preu Total**

Estudiants Extracomunitaris

1.250€6.459,25€7.709,25€

Estudiants Comunitaris

1.250€5.756,25€7.006,25€

*Pagament únic sense incloure matrícula

** Taxes UB no incloses en el preu del curs: 710€ aproximadament.

Més informació econòmica

Bonificació

Bonificació

Bonificació

Titulació bonificable a través de FUNDAE

Finançament

Finançament

Encara tens dubtes?

Housing

Consultar preu amb allotjament "PACK CETT-ÀGORA"

Podràs accedir al Màster des de qualsevol grau vinculat a les branques de coneixement de les ciències socials i humanitats, especialment els derivats de les anteriors diplomatures i llicenciatures en l’adaptació a l’EEES.

Els candidats que no procedeixin de les titulacions mencionades anteriorment hauran de cursar els complements de formació.

Complements de formació
Amb els complements de formació definits al Màster es pretén garantir que els estudiants no provinents d’estudis de l’àmbit de l’empresa tinguin un coneixement bàsic del concepte, l’estructura i les particularitats dels aspectes vinculats al màrqueting i a la gestió econòmico-financera en l’àmbit de l’hospitalitat.

A continuació, s’estableixen els complements de formació que hauran de realitzar els estudiants segons la titulació prèvia adquirida:

Complements de formació

Titulacions d’entrada que requereixen de la matriculació i superació de complements de formació per a la obtenció del títol de màster:

Titulacions Complements de formació
Diplomatura en Turisme o el títol de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques No es requereixen complements
Grau en Turisme .
Diplomatura en Ciències Empresarials .
Llicenciatura / Grau en Economia .
Llicenciatura / Grau en Administració i Direcció d'Empreses .
Diplomatura o Grau en Nutrició Humana i Dietètica Es requereixen els complements de formació: Turisme Global 9 ECTS
Llicenciatura o Grau en Dret .
Llicenciatura o Grau en Ciències del Treball .
Qualsevol altre Grau .

Assignatures definides com a complements de formació del màster:

  • Gestió d'Allotjament 6 ECTS - estudiants de l'especialització de Direcció Hotelera.
  • Gestió de Restauració 6 ECTS - estudiants de l'especialització de Direcció de Restauració.
  • Gestió Econòmica-Financera en les Empreses Turístiques 6 ECTS - estudiants de qualsevol de les dues especialitzacions.

Total complements: 12 ECTS.

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2021/2022, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la COVID-19.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.