En finalitzar aquest Màster, obtindràs la següent titulació en funció de l’especialitat escollida:
1) Titulació Oficial Universitat de Barcelona: Màster universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Especialitat de:
- Direcció de Restauració per la Universitat de Barcelona
BOE. Resolució de 14 de novembre de 2014, de la Universitat de Barcelona, per la qual es publica el pla d’estudis del Màster de Direcció Hotelera i de Restauració.
Obtinguda la verificació del pla d’estudis pel Consell d’Universitats, previ informe de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, així com l’autorització de la Comunitat Autònoma de Catalunya, i establert el caràcter oficial del títol per acord del Consell de Ministres de 26 de setembre de 2014 (publicat al BOE de 18 d’octubre de 2014).
2) Titulació pròpia del CETT, Barcelona School of Tourism, Hospitality & Gastronomy: Màster universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Especialitat de Direcció Hotelera o Especialitat de Direcció de Restauració.
3) Doble especialització: cursar el Màster et permetrà realitzar, si així ho vols, una segona especialitat dins del programa oficial. Cursar una doble especialitat ampliarà les teves competències i t’ajudarà a enfrontar-te, de manera encara més sòlida, a un mercat laboral molt dinàmic i competitiu.
Així mateix, a més de la titulació oficial de la Universitat de Barcelona, obtindràs el títol amb la formació cursada, reconegut pel sector per la seva excel·lència acadèmica i professional.
Codi RUCT: 4311520
Aquest Màster s’imparteix des de l’any 2014, i està verificat per l’Agència Catalana de Qualitat Universitària (AQU), màxim òrgan de qualitat universitària a Catalunya, raó que atorga a aquest programa una trajectòria acadèmica rigorosa.