Inici > Oferta acadèmica > Direcció de Restauració > Presentació > tornar

Direcció de Restauració Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Castellà

Raons per cursar aquest màster

És un Màster Universitari de la Universitat de Barcelona, l’únic a l’Estat espanyol sobre aquesta temàtica, amb validesa en tot el territori europeu. El Màster s’ha dissenyat per tal que l’alumnat assoleixi els objectius d’aprenentatge i les competències necessàries per garantir la seva eficiència en l’àmbit laboral i empresarial.

El quadre docent i els col·laboradors que participen en el Màster són reconeguts professionals i directius de contrastada experiència en empreses líders del sector. A més, el Màster es realitza en col·laboració amb la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, fet que permet dissenyar un producte pedagògic complet i del més alt nivell.

La diversitat cultural de l’alumnat del Màster possibilita un enriquidor intercanvi professional i una visió global.
La metodologia d’aprenentatge s’orienta envers l’acció i utilitza les tècniques de dinàmica de grup, el role playing i l’outdoor training, que garanteixen una formació amb aplicabilitat immediata a l’empresa.

Els coneixements adquirits durant el Màster garanteixen a l’alumnat la promoció professional en l’àmbit laboral, afavorida per l’estreta relació del CETT amb el sector empresarial i institucional del turisme i pel fet que ofereix a l’alumnat una potent borsa de treball.