Fotografia de: Professorat | Màster en Direcció de Restauració
Universitat de Barcelona
Professorat
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2021

Professorat

Direcció

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Director del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Coordinador de l'especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Sostenibilitat, Gestió de la restauració
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Direcció estrarègica; Economia i finances; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració

Coordinació

ALEJANDRO DANIEL MIGUEL GARCÍA

Coordinador del Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Dirección de Empresas / Master en Dirección Hotelera y Restauración TEC de Costa Rica / EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Restauració; Sumilleria

Professorat

ESTER ALMENAR TAYA

Consultora en l'àmbit del Màrqueting Koncepts
Doctorat en Comunicació Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

ENRIC ALMIÑANA SERRA

Director de Compres Corporatiu Abba Group
Màster en Direcció de Compres Internacionals Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Restauració

IVÁN ÁLVAREZ LEÓN

CEO Emotional Data
Doctorat en Urbanisme Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Restauració

JORDI ARCOS PUMAROLA

Professor i investigador de Turisme i Cultura CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida Universitat de Lleida
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori

EDUARD AVILA MORERA

Director d'Operacions de GastroFira Fira de Barcelona
Diplomatura en DIPLOMAT EN DIRECIÓ HOTELERA UNIVERSITAT AUTONOMA BELLATERRA
Bloc temàtic/Departament: Restauració

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bar Manager Tandem
en
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Cocteleria, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Innovació; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Sumilleria

JUAN LUIS CARRATALÀ ALASTRUEY

Consultor en l'àmbit d'estratègia empresarial ANDA Marketing Estratégico
Doctorat en Enginyeria Industrial Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones

JORDI CASTELLÓ GRASA

Associate Consultant Pax Advising
Llicenciatura en BA Ciencies Socials New York University
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía

ISABEL CODERCH VERGES

Fundadora i CEO Te lo sirvo verde. Consultoría en restauración y hostelería sostenible
Llicenciatura en Ciència i Tecnologia dels Aliments Universidad Autónoma de Madrid
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Restauració

JAVIER DE DIEGO RODRÍGUEZ

BD CETT Corporate CETT
Màster en MBA La Salle - Universitat Ramon Lull
Bloc temàtic/Departament: Aprenentatge pràctic aplicat; Cuina; Direcció estrarègica

LAIA ENCINAR PRAT

Tècnica de Coordinacó del Grau en Turisme CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Recerca en Educació Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía

JORDI GARGALLO ALTIMIRAS

Director i Propietari Vattoo2018 S.L
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia; Restauració

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Economia Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Innovació

RAMÓN IGLESIAS TOVAR

Soci fundador EmicThinking
Llicenciatura en Humanitats Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

FABIOLA LAIRET OLIVEROS

Propietària i chef executiva Robata y Monster Sushi
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

Mª DEL PILAR LEAL LONDOÑO

Direcció i Coordinació de Màsters i Postgraus CETT Barcelona School of Tourism & Hospitality
Doctorat en Internacional en Geografia, Planificació Territorial i Gestió Ambiental Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Gastronomia; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Turisme i territori

NÚRIA LOUZAO BELMONTE

Coordinadora Màster de Direcció Hotelera i de Restauració, especialitat Direcció Hotelera CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció Hotelera EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Aplicació de sistemes de fidelització, Gestió d'experiències
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones

SANDRO LUCARINI LABARTA

en
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía

JOSÉ Mª MARCOS PUJOL

Responsable de projectes i inversions Mercabarna
Enginyer en PDD Business Administration and Management, IESE Business School - University of Navarra IESE Business School - Universidad de Navarra
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica

JESÚS MOLINA RODRÍGUEZ

Consultor en l'àmbit dels recursos humans
Doctorat en Turisme Universitat de Girona
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

M JOSÉ MORERA ELPÓN

Arquitecta Directora ZINKARQ Estudio de Arquitectura
Llicenciatura en Arquitecta Universidad de Sevilla
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Restauració

DAVID PAHISSA LÓPEZ

Cap Unitat Hoteleria Hospitals Vall d’Hebron
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Restauració

DAVID PEGUERO MANZANARES

Avda. Can Marcet 36-38 Estudis d’Hotrleria I Turisme S.A
Màster en Dirección de Empresas Hoteleras y de Restauracion Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Gestió hotelera
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Restauració

LLUÍS RIERA PUÑET

Director SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Llicenciatura en Química i Ciència i Tecnologia de l'Alimentació Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Restauració

DAVID ROMERO GUIÑÓN

Corporate Manager AN Grup
Màster en PDG IESE Business School - Universidad de Navarra
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica

ELENA ROQUE GUERRERO

Responsable Borsa Treball CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Restauració

ALMUDENA SALAS MÁRMOL

Gerent consultoria hotelera COOL HOTELS & CONSULTING
Màster en Innovative Hospitality Management ESADE
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Gastronomia i benestar, Innovació culinària, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Economia i finances; Gastronomia; Innovació; Restauració

ALEJANDRO SEVY ELIAS

Soci consultor Sevyservice Associates, S.L.
Doctorat en Estudis Empresarials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances

ALEX URGELL FORNES

Cluster Director of Revenue Management Hotel Arts Barcelona & W Barcelona Marriot International
en
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

LUCAS VIDALLER HEDIARD

Director d'Expansió Compass Group
Màster en Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Hoteleria; Restauració