Fotografia de: Professorat | Màster en Direcció de Restauració
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Professorat
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2021

Professorat

Direcció

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Director del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Coordinador de l'especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Sostenibilitat, Gestió de la restauració
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Economia i empresa; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració

Coordinació

ALEJANDRO DANIEL MIGUEL GARCÍA

Coordinador del Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Dirección de Empresas / Master en Dirección Hotelera y Restauración TEC de Costa Rica / EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Economia i empresa; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Restauració; Sumilleria

Professorat

ESTER ALMENAR TAYA

Consultora en l'àmbit del Màrqueting
Doctorat en Comunicació Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Economia i empresa; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

ENRIC ALMIÑANA SERRA

Director de Compres Corporatiu Abba Group
Màster en Direcció de Compres Internacionals Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Restauració

IVÁN ÁLVAREZ LEÓN

CEO Emotional Data
Doctorat en Urbanisme Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Restauració

JORDI ARCOS PUMAROLA

Professor i investigador de Turisme i Cultura CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida Universitat de Lleida
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Turisme i cultura; Turisme i territori

EDUARD AVILA MORERA

Director d'Operacions de GastroFira Fira de Barcelona
en
Bloc temàtic/Departament: Restauració

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bar Manager Tandem
en
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Cocteleria, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Sumilleria

JUAN LUIS CARRATALÀ ALASTRUEY

Consultor en l'àmbit d'estratègia empresarial ANDA Marketing Estratégico
Doctorat en Enginyeria Industrial Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones

JORDI CASTELLÓ GRASA

Associate Consulting Pax Advising
Llicenciatura en BA Ciencies Socials New York University
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía

ISABEL CODERCH VERGES

Fundadora i CEO Te lo sirvo verde. Consultoría en restauración y hostelería sostenible
Llicenciatura en Ciència i Tecnologia dels Aliments Universidad Autónoma de Madrid
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Restauració

JAVIER DE DIEGO RODRÍGUEZ

BD CETT Corporate CETT
Màster en MBA La Salle - Universitat Ramon Lull
Bloc temàtic/Departament: Aprenentatge pràctic aplicat; Cuina; Economia i empresa

LAIA ENCINAR PRAT

Tècnica de Coordinacó del Grau en Turisme CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Recerca en Educació Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

JORDI GARGALLO ALTIMIRAS

Director i Propietari Vattoo2018 S.L
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Restauració

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Economia Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Marketing i comercialització

RAMÓN IGLESIAS TOVAR

Soci fundador EmicThinking
Llicenciatura en Humanitats Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

FABIOLA LAIRET OLIVEROS

Propietària i chef executiva Robata y Monster Sushi
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració

Mª DEL PILAR LEAL LONDOÑO

Direcció i Coordinació de Màsters i Postgraus CETT Barcelona School of Tourism & Hospitality
Doctorat en Internacional en Geografia, Planificació Territorial i Gestió Ambiental Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

NÚRIA LOUZAO BELMONTE

Coordinadora Màster de Direcció Hotelera i de Restauració, especialitat Direcció Hotelera CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció Hotelera EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Aplicació de sistemes de fidelització, Gestió d'experiències
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

SANDRO LUCARINI LABARTA

en
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía

JOSÉ Mª MARCOS PUJOL

Responsable de projectes i inversions Mercabarna
Enginyer en PDD Business Administration and Management, IESE Business School - University of Navarra IESE Business School - Universidad de Navarra
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Economia i empresa

JESÚS MOLINA RODRÍGUEZ

Consultor en l'àmbit dels recursos humans
Doctorat en Turisme Universitat de Girona
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

M JOSÉ MORERA ELPÓN

Arquitecta Directora ZINKARQ Estudio de Arquitectura
Llicenciatura en Arquitecta Universidad de Sevilla
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Restauració

DAVID PAHISSA LÓPEZ

Cap Unitat Hoteleria Hospitals Vall d’Hebron
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Restauració

DAVID PEGUERO MANZANARES

Avda. Can Marcet 36-38 Estudis d’Hotrleria I Turisme S.A
Màster en Dirección de Empresas Hoteleras y de Restauracion Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Gestió hotelera
Bloc temàtic/Departament: Restauració

LLUÍS RIERA PUÑET

Director SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Llicenciatura en Química i Ciència i Tecnologia de l'Alimentació Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Restauració

DAVID ROMERO GUIÑÓN

Corporate Manager AN Grup
Màster en PDG IESE Business School - Universidad de Navarra
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa

ELENA ROQUE GUERRERO

Responsable Borsa Treball CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Restauració

ALMUDENA SALAS MÁRMOL

Gerent consultoria hotelera COOL HOTELS & CONSULTING
Màster en Innovative Hospitality Management ESADE
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Gastronomia i benestar, Innovació culinària, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Marketing i comercialització; Restauració

ALEJANDRO SEVY ELIAS

Soci consultor Sevyservice Associates, S.L.
Doctorat en Estudis Empresarials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Economia i finances

ALEX URGELL FORNES

Cluster Director of Revenue Management Hotel Arts Barcelona & W Barcelona Marriot International
en
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

LUCAS VIDALLER HEDIARD

Director d'Expansió Compass Group
Màster en Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Economia i empresa; Hoteleria; Restauració