Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera (Versió Blended) | CETT-UB | Oficial

Universitat de Barcelona
Introducció

Introducció

Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2021
 

Amb l’Especialitat de Direcció Hotelera modalitat semipresencial del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració aconseguiràs la formació necessària per liderar i dirigir les empreses hoteleres davant els canvis actuals.

En el CETT-UB som conscients que la transformació digital, l'agenda 2030 i la seva nova legislació ambiental, la globalització o les noves tendències en la gestió directiva estan alterant profundament els fonaments de les empreses i organitzacions del sector hoteler.

Estan sorgint noves oportunitats per a les empreses del sector. Però, de la mateixa manera, empreses i organismes hotelers ja arrelats necessiten nous perfils directius per adequar-se a aquest nou context.

Modalitat semipresencial

La modalitat semipresencial o també dita blended et permetrà compaginar el teu treball i la teva vida personal amb una formació acadèmica de primer nivell, ja visquis a la mateixa ciutat de Barcelona o a un altre lloc. És ideal per futurs estudiants a les persones de fora que per les seves circumstàncies no puguin desplaçar-se al CETT durant tot el curs.

La modalitat blended és una formació semipresencial i modular que combina les classes en línia amb tres setmanes de classes presencials de caràcter pràctic al CETT a final dels estudis. Durant aquest període realitzaràs visites a empreses del sector i assistiràs a classes per part d'experts professionals en actiu, tot això en un laboratori d'aprenentatge turístic únic com ho és la ciutat de Barcelona.

Podràs conèixer in situ models de negoci d'empreses turístiques líders a nivell internacional, així com models de gestió de l'administració turística. Tot això fent molt d’èmfasi en la governança la sostenibilitat, la innovació, i la digitalització del sector.

Classes pràctiques i experiència presencial per treure un major profit del teu procès d'aprenentatge a través de visites a empreses del sector a la ciutat de Barcelona, perquè visquis l’experiència CETT

Realitzaràs el 70 % de la formació en línia i el 30 % de la formació en modalitat presencial perquè gestionis el teu temps d’estudi

Aprendràs de manera activa amb diferents metodologies innovadores que promouen el teu aprenentatge en competències directives i el teu creixement professional.

T’ofereix l’oportunitat d’entrar en contacte amb professionals i experts internacionals a través d’expert talks i durant les visites presencials.

Facilita l’accés a pràctiques en empreses de Barcelona o a nivell internacional gracies al nostre departament de Career Services.

PER QUÈ ESTUDIAR L'ESPECIALITAT EN DIRECCIÓ HOTELERA?

L’especialitat de Direcció Hotelera del Màster Oficial de Direcció Hotelera de Restauració del CETT-UB se centra en els aspectes més importants de la direcció d’empreses hoteleres. Gràcies a assignatures com Direcció d’Operacions en Allotjament, aprendràs la dimensió operativa del sector. Després tractaràs la dimensió estratègica, amb assignatures com Direcció de Màrqueting i Direcció Economicofinancera.

EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA I ÈXIT

 • Dissenyaràs experiències memorables, per incentivar el customer loyalty com a mecanisme de prescripció.
 • T’acompanyarem des de la direcció i coordinació acadèmica del CETT-UB i t’orientarem en el teu viatge cap a la teva transformació personal i professional.
 • La majoria dels nostres estudiants troben feina quan acaben els estudis o milloren dins de la seva organització o empresa.

UN PROGRAMA ÚNIC

 • És l’únic Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració atorgat per la Universitat de Barcelona i el CETT-UB amb l’especialitat de Direcció Hotelera.
 • Creiem en el learning by doing perquè apliquis els teus coneixements en casos reals, en projectes amb empreses o reptes del quadre docent.
 • Som l’únic centre on s’imparteix un màster en Direcció Hotelera i de Restauració que compta amb un hotel propi, l’Hotel Alimara, de quatre estrelles i 157 habitacions.
 • Un programa a la teva mida: escull entre dos idiomes (anglès i castellà), dues modalitats d’assistència (presencial o semipresencial) i dues especialitats (direcció de restaurants i direcció hotelera). A més, si vols, podràs cursar les dues especialitats al mateix temps. Pregunta’ns sense compromís!
 • Possibilitat de realitzar el doctorat.

UNEIX-TE A UNA NOVA GENERACIÓ DE LÍDERS DEL SECTOR HOTELER

 • Formaràs part d’una nova generació de líders en food service capaços de prendre decisions clau en contextos dinàmics i incerts. Líders que integrin eines com el design thinking o el customer journey, per dirigir equips d’alt rendiment i respondre als reptes actuals del sector.
 • El Màster compta amb diversos programes de team building i soft skills, per detectar les teves debilitats, potenciar les teves fortaleses i generar un canvi que et permeti treure el màxim rendiment a les tasques de direcció.
 • Crearàs la teva pròpia xarxa professional amb experts del sector de la restauració i amb els teus companys per millorar la teva carrera professional nacionalment i internacionalment. Més encara, la xarxa única de CETT Alumni et permetrà connectar amb més de 19.000 professionals del sector.
 • Et comprometràs amb la sostenibilitat. Integrem com a part dels nostres valors el compromís ètic i el respecte al medi ambient com a motors de canvi i transformació sectorial. Així, durant la teva formació treballaràs l’Agenda 2030 i els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible aplicats al sector de la restauració.

APRENDRÀS DELS PROFESSIONALS

 • Un claustre docent únic amb una reputada i sòlida carrera. Paral·lelament, també hi participen professionals en actiu que aporten la seva experiència a través de casos d’estudi i l’anàlisi de nous models de negoci.
 • Al nostre programa hi col·laboren, entre d’altres, Alex Urgell, director de Revenue de l’Hotel Arts i W Hotels; Esther Comin, exdirectora de diversos hotels de luxe a Barcelona, i Esperanza Abascal, HR manager de Six Senses Spa, Hotels & Resorts.
 • Durant la teva formació visitaràs esdeveniments i empreses del sector com Mandarin Oriental, W Hotels o Pulitzer.
 • El CETT-UB compta amb més de 900 convenis de pràctiques de col·laboració amb empreses líders: Royal Caribbean, Mandarin Oriental, Melià, Compass, Six Senses Spa, Renaissance Barcelona Hotels, Axel Hotels, W Barcelona i Hotel Pulitzer Barcelona, entre d’altres.

PER QUÈ ESTUDIAR LA MODALITAT SEMIPRESENCIAL?

 • FLEXIBILITAT: El Màster semipresencial et permet una gran flexibilitat perquè t’organitzis les hores d’estudi.
 • ADAPTABILITAT:Pots estudiar des de la teva feina, casa o mentre viatges.
 • INTERACCIÓ PROFESSIONAL:Tens l’oportunitat de comunicar-te setmanalment amb experts del sector i obtenir un feedback directe.
 • RIGOR METODOLÒGIC: Les seves múltiples metodologies t’ajudaran a aprofundir en els aspectes més essencials del sector de l’hoteleria i el de la restauració de forma ràpida i eficient.
 • ACOMPANYAMENT PERSONALITZAT: Comptes amb el suport personalitzat del professorat, amb tutories individuals, i el seguiment setmanal del nostre equip d’experts.
 • PRÀCTIQUES PROFESSIONALS: Tens l’oportunitat de realitzar pràctiques professionals en empreses d’àmbit internacional durant la realització del Màster o una vegada l’hagis finalitzat.

Àmbit relacional i networking

Més interacció entre els participants del programa
Més participació de professionals del sector
Més multiculturalitat

La formació no presencial facilita la participació més activa dels estudiants gràcies a la varietat d’eines digitals que faciliten la comunicació i l’aprenentatge col•laboratiu. L’intercanvi d’informació entre estudiants i professorat és permanent a través de fòrums, xats i sessions sincròniques . Les pràctiques interactives, les presentacions virtuals, les autoavaluacions i altres aplicacions del Campus Virtual del CETT fomenten l’estudi. La formació es realitza amb la participació de l’equip docent, que sempre està disponible per solucionar dubtes de forma ràpida i efectiva.

Directors i gestors de l’hoteleria i la restauració, avalats per la seva trajectòria professional, expliquen les seves experiències reals en l’aplicació dels coneixements impartits en el Màster, fet que et proporciona casos aplicats i l’oportunitat de consultar els teus dubtes i reflexions amb els protagonistes del sector. Així mateix, es poden establir relacions professionals amb aquests gestors, que et permeten la millora de la teva xarxa de contactes.

Els estudiants matriculats en el programa provenen de diferents països, el que aporta a les dinàmiques d'aprenentatge des de diferents perspectives i realitats que milloren els resultats formatius, a el temps que permeten establir una xarxa de contactes internacional que s'enforteix gràcies a la multiculturalitat.

Més interacció entre els participants del programa

La formació no presencial facilita la participació més activa dels estudiants gràcies a la varietat d’eines digitals que faciliten la comunicació i l’aprenentatge col•laboratiu. L’intercanvi d’informació entre estudiants i professorat és permanent a través de fòrums, xats i sessions sincròniques . Les pràctiques interactives, les presentacions virtuals, les autoavaluacions i altres aplicacions del Campus Virtual del CETT fomenten l’estudi. La formació es realitza amb la participació de l’equip docent, que sempre està disponible per solucionar dubtes de forma ràpida i efectiva.

Més participació de professionals del sector

Directors i gestors de l’hoteleria i la restauració, avalats per la seva trajectòria professional, expliquen les seves experiències reals en l’aplicació dels coneixements impartits en el Màster, fet que et proporciona casos aplicats i l’oportunitat de consultar els teus dubtes i reflexions amb els protagonistes del sector. Així mateix, es poden establir relacions professionals amb aquests gestors, que et permeten la millora de la teva xarxa de contactes.

Més multiculturalitat

Els estudiants matriculats en el programa provenen de diferents països, el que aporta a les dinàmiques d'aprenentatge des de diferents perspectives i realitats que milloren els resultats formatius, a el temps que permeten establir una xarxa de contactes internacional que s'enforteix gràcies a la multiculturalitat.

Àmbit competencial

Millora de les competències digitals.

El Màster promou l’ús d’eines digitals que són necessàries en el sector hoteler i de restauració, a més de formar-te en competències digitals transversals. Això contribueix al desenvolupament de les teves competències digitals, claus en els processos de gestió de qualsevol àmbit empresarial, a més de ser una característica molt valorada avui en dia en el mercat laboral.

Millora de les competències hard i soft

El Màster se centra en el treball continu i permanent de les hard i les soft skills necessàries per fer front a el mercat laboral actual i futur gràcies als seus continguts actuals, dinàmics, pràctics i innovadors.

Compatibilitzar la formació amb el treball
Millor conciliació de l’esfera familiar i la professional
Possibilitat de realitzar pràctiques professionals en hotels d’àmbit internacional

L’adquisició de nous coneixements i la millora del perfil professional es poden compatibilitzar perfectament. El Màster blended et permet estudiar amb flexibilitat i organitzar el teu temps de dedicació a l’estudi d’acord amb les teves necessitats i entorn personal, assistir a classes en directe sense haver de desplaçar-te, accedir a les sessions gravades, o fer les proves d’avaluació, entre altres facilitats.

El Màster blended et permet compaginar el temps d’oci en companyia dels éssers estimats i amics amb els moments d’estudi; pots modelar la teva experiència formativa i ritme d’aprenentatge segons les teves necessitats i les del teu entorn.

Si ets un estudiant extracomunitari, has finalitzat un Màster Oficial i encara no has fet pràctiques o vols fer pràctiques extracurriculars per complementar encara més la teva formació, el CETT et proporciona l’acompanyament, la informació i la documentació necessària perquè facis realitat el teu somni professional.

Compatibilitzar la formació amb el treball

L’adquisició de nous coneixements i la millora del perfil professional es poden compatibilitzar perfectament. El Màster blended et permet estudiar amb flexibilitat i organitzar el teu temps de dedicació a l’estudi d’acord amb les teves necessitats i entorn personal, assistir a classes en directe sense haver de desplaçar-te, accedir a les sessions gravades, o fer les proves d’avaluació, entre altres facilitats.

Millor conciliació de l’esfera familiar i la professional

El Màster blended et permet compaginar el temps d’oci en companyia dels éssers estimats i amics amb els moments d’estudi; pots modelar la teva experiència formativa i ritme d’aprenentatge segons les teves necessitats i les del teu entorn.

Possibilitat de realitzar pràctiques professionals en hotels d’àmbit internacional

Si ets un estudiant extracomunitari, has finalitzat un Màster Oficial i encara no has fet pràctiques o vols fer pràctiques extracurriculars per complementar encara més la teva formació, el CETT et proporciona l’acompanyament, la informació i la documentació necessària perquè facis realitat el teu somni professional.

Àmbit personal i professional

Danilly Condori Lerpido
Els professors son professionals amb molta experiència
Danilly Condori Lerpido
Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració, Especialitat de Direcció de Restauració
Jessica Peiffer
Tots els nostres professors són veritables professionals i és fascinant escoltar les seves històries de la vida real
Jessica Peiffer
Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració, Especialitat Direcció Hotelera

L’especialitat de Direcció Hotelera és un programa que dóna resposta a la necessitat del sector turístic d’atraure i incorporar perfils executive, directius amb coneixements profunds en la direcció i la gestió empresarial per superar les noves dinàmiques del sector de l’allotjament.

Es dirigeix a totes aquelles persones que volen conèixer les últimes tècniques i tendències o bé ascendir professionalment, però que, al mateix temps, necessiten millorar els seus coneixements sobre la gestió, l’organització i la planificació dels negocis d’allotjament.

El Màster s’enfoca a 4 perfils:

 • Directius i professionals que exerceixin càrrecs de gestió hotelera

El context actual requereix que els professionals del sector actualitzin els seus coneixements i competències professionals, que estiguin al dia de les últimes tendències i eines del sector hospitality.

 • Empresaris i propietaris de negocis d’allotjament

Empresaris i propietaris que desitgin conèixer els secrets de la gestió i direcció d’empreses d’allotjament.

 • Emprenedors

Persones amb iniciativa interessades a emprendre i desenvolupar projectes en aquest sector, que vulguin conèixer les claus d’èxit del negoci hoteler, comprendre els seus riscos i profunditzar en la gestió i la direcció d’empreses.

 • Titulats universitaris

Persones amb titulació universitària i un mínim de dos anys d’experiència que vulguin millorar la seva carrera i ampliar els seus contactes professionals en l’àmbit de l’hoteleria.

Masters 2020

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera (Versió Blended) | CETT-UB | Oficial

Jardí

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera (Versió Blended) | CETT-UB | Oficial

Aules 

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera (Versió Blended) | CETT-UB | Oficial

Aules 

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera (Versió Blended) | CETT-UB | Oficial

Aules

Fotografia de: Màster en Direcció Hotelera (Versió Blended) | CETT-UB | Oficial

Passadís 

Aquesta especialització amb un enfocament pràctic i professional, et permetrà desenvolupar la teva carrera en els següents àmbits laborals:

 • Hoteleria
 • Hospitality
 • Administració pública
 • Agències de viatge
 • Indústria i Operacions
 • Màrqueting i Esdeveniments
 • Consultoria
 • Tecnologia
 • Educació
quins son els àmbits laborals del máster de restauració i hoteleria

SORTIDES PROFESSIONALS

Les principals sortides professionals són:

 • Direcció estratègica
 • Creació d’experiències
 • Gestió d’operacions
 • Director gerent d’empreses o grups hotelers
 • Responsable dels departaments corporatius en cadenes hoteleres
 • Responsable de màrqueting d’una organització hotelera
 • Director de Divisió Hotelera en grups de negocis
 • Consultor o formador per a empreses d’allotjaments turístics
 • Emprenedor en el sector de l’allotjament i de la restauració

Els nostres Alumni opinen

Isabel Baez
Isabel Baez
SEA Manager Central Europe at AccorHotels (Paris)
Jordi Noguera
Jordi Noguera
Executive Chef & Co-owner, Foc Restaurant (Singapore)
Natalia Mateu
Natalia Mateu
Project Management Office, The Sydney Opera House (Sydney)