Direcció Hotelera Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Castellà
Import des de: 7194 €

Introducció

El sector turístic s'ha convertit des de fa dècades en un dels sectors fonamentals en el desenvolupament social i econòmic del nostre país. Dins d'aquest, el sector hoteler es una peça clau de l'activitat turística i un dels què ha experimentat un major creixement en els últims anys.

Immers en un entorn inestable que es transforma a gran velocitat i en el que la incertesa és elevada, el cicle de vida dels productes és cada vegada més curt i el client mostra majors nivells d'exigència. El sector demanda permanentment professionals formats per actuar en un mercat en constant evolució, capaços d'adoptar estils de gestió moderns en organitzacions més complexes amb una creixent tendència a la concentració.

Amb l'objectiu de formar els millors professionals del sector hoteler, el CETT-UB presenta el màster oficial en Direcció Hotelera i de Restauració, un dels programes oficials d'educació superior amb major reconeixement i tradició dins l'actual oferta universitària d'alta especialització a nivell nacional.

A més, CETT-UB gestiona les seves pròpies empreses turístiques, entre elles un hotel de quatre estrelles, l'Alimara, primer hotel a Catalunya en obtenir el certificat Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental en Hotelería.

El màster compta al seu quadre docent amb directius de primer nivell d'empreses hoteleres i una metodologia d'aprenentatge, orientada a l'acció: dinàmiques de grup, role-play, outdoor training i entrenament basat en el coaching que garanteix una formació amb aplicabilitat immediata a l'empresa.