Fotografia de: Raons per cursar aquest màster | Màster en Direcció Hotelera
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Oferta acadèmica > Direcció Hotelera >
Raons per cursar aquest màster
Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2021

Raons per cursar aquest màster

  • És l’únic Màster de Direcció Hotelera i de Restauració d’Espanya oficial: compta amb l’aval universitari de la UB, permet l’accés a estudis de doctorat i garanteix el reconeixement acadèmic també fora del nostre país.

  • Inclou** un extens programa d’activitats **que et permetrà experimentar el sector hoteler de primera mà: visitaràs hotels com l’Hotel Arts, The Barcelona EDITION Hotel, W Barcelona, Mandarin Oriental, Hotel Reina Sofía i similars; viatjaràs en ferry per conèixer els fluxos i processos d’un creuer, i assistiràs als congressos més importants en innovació hotelera de Barcelona: Hostelco Barcelona, Hospitality Innovation Planet, etc.

  • Compta amb un professorat amb una reputada i sòlida trajectòria professional: entre d'altres, Eduard Ávila, cap d’operacions de Gastrofira, et mostrarà com organitzar la restauració del Mobile World Congress, i Fabiola Lairet Oliveros, propietària i xef executiva de Robata i Monster Sushi Barcelona (i exalumna del màster), et descobrirà com va muntar i reinventar els seus restaurants, considerats dos dels millors de cuina japonesa de Barcelona.

  • Et permet fer pràctiques professionals als millors establiments hotelers de Barcelona: Royal Caribbean, Mandarin Oriental, Melià, Compass, Ennovo, Six Senses Spa, Renaissance Barcelona Hotels, Axel Hotels, W Barcelona, Hotel Pulitzer Barcelona, Axel Hotels, Hotel Continental, etc.

  • Atorga gran importància al fet que desenvolupis les teves habilitats de lideratge: el màster inclou un Programa de Gestió de les Experiències en què un equip de psicòlegs i consultors professionals avaluarà les teves soft skills i detectarà les teves fortaleses i debilitats perquè n’obtinguis el màxim rendiment en tasques de direcció.

  • Et converteix en un professional de l'hoteleria i la restauració multilingüe. A més, pots escollir cursar el màster 100 % en anglès.