Food and Beverage Management (English version) Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Propera convocatòria: 15/09/2020
Idiomes: Anglès
Titulació oficial: Catering Management Specialization
Import des de: 5698 €

Informació econòmica

Preu màster Food & Beverage Management curs 19/20:

Alumnes extracomunitaris:

Reserva de plaça: 800€.

Preu Total (pagament únic sense incloure reserva de plaça): 6.420€**.

** Taxes UB no incloses en el preu del curs: 710€ aproximadament.

Alumnes comunitaris:

Reserva de plaça: 800€.

Preu Total (pagament únic sense incloure reserva de plaça): 5.698€**.

** Taxes UB no incloses en el preu del curs: 710€ aproximadament.

Consulta altres formes de finançament que t'oferim al CETT-UB.

Consultar preu amb allotjament "PACK CETT-ÀGORA"