Food and Beverage Management (English version) Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Propera convocatòria: 15/09/2020
Idiomes: Anglès
Titulació oficial: Catering Management Specialization
Import des de: 5698 €

Professorat

Direcció

CLAUDIA LANGER

Directora del Màster de Direcció Hotelera i de Restauració. Coordinadora de l'especialitat de Hotel Management CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Relacions Internacionals Universitat de Barcelona

Coordinació

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Coordinador del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració, especialitat Direcció de Restauració) CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB

Professorat

ESTER ALMENAR TAYA

Consultora en l'àmbit del Màrqueting
Doctorat en Comunicació Universitat Ramón Llull

ENRIC ALMIÑANA SERRA

Director de Compres Corporatiu Abba Group
Màster en Direcció de Compres Internacionals Universitat Ramón Llull

EDUARD AVILA MORERA

Director d'Operacions de GastroFira Fira de Barcelona
en

ROBERTO BERNARDI

Senior Director of Revenue Management CIGAHOTELS ESPAÑA SLU
Diplomatura en CFP

EDUARDO CAMPOS FLORES

Bartender i responsable àrea I+D Negroni Cocktail Bar
en

JUAN LUIS CARRATALÀ ALASTRUEY

Consultor en l'àmbit d'estratègia empresarial ANDA Marketing Estratégico
Doctorat en Enginyeria Industrial Universitat Politècnica de Catalunya

ISABEL CODERCH VERGES

Fundadora i CEO Te lo sirvo verde. Consultoría en restauración y hostelería sostenible
Llicenciatura en Ciència i Tecnologia dels Aliments Universidad Autónoma de Madrid

GLORIA GARCÍA SORRIBES

Consultora INMARK
Llicenciatura en Investigació i Tècniques de Mercat Universitat de Barcelona

JORDI GARGALLO ALTIMIRAS

Director i Propietari Vattoo2018 S.L
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Pompeu Fabra

NÚRIA LOUZAO BELMONTE

Coordinadora Màster de Direcció Hotelera i de Restauració, especialitat Direcció Hotelera CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció Hotelera EUHT CETT-UB

JESÚS MOLINA RODRÍGUEZ

Consultor i expert en formació i selecció de personal CETT - UB Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Doctorat en Psicologia Organitzacional Universitat de Girona

DAVID PAHISSA LÓPEZ

Cap Unitat Hoteleria Hospitals Vall d’Hebron
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Oberta de Catalunya

LLUÍS RIERA PUÑET

Director SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Llicenciatura en Química i Ciència i Tecnologia de l'Alimentació Universitat Autònoma de Barcelona

MANEL ROIG DEL TARRÉ

Director de Operacions Restaurants FARGA
Posgrau en Direcció i Organització d'Empreses Hoteleres Universitat de Barcelona

DAVID ROMERO GUIÑÓN

Corporate Manager AN Grup
en PDG IESE Business School - Universidad de Navarra

LLUÍS SAEZ GIOL

Consultor i Investigador Social ESADE, UAB, Consultor i investigador independent
Doctorat en Sociologia Universitat Autònoma de Barcelona

GLORIA SANMARTÍN ANTOLÍN

People Director AXEL HOTELS
Màster en Direcció d'Empreses Turístiques EUHT CETT-UB

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT-UB | Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona

ALEJANDRO SEVY ELIAS

Soci consultor Sevyservice Associates, S.L.
Doctorat en Estudis Empresarials Universitat de Barcelona

LUCAS VIDALLER HEDIARD

Director d'Expansió Compass Group
Grau en Turisme: especialitat Direcció Hotelera EUHT CETT-UB