CONTACTA
Contacta
amb nosaltres
cett@cett.cat
+34 93 428 07 77
Informació a futurs estudiants
info@cett.cat
+34 671 60 78 70
CA
CA
|
ES
|
EN
CETT Fundació
CETT Alumni
Sala de premsa
Notícies
Multimèdia
Publicacions
Clips de premsa
Agenda
Campus virtual
Sobre el CETT
Què és el CETT?
CETT-UB
CETT Model pedagògic
Trajectòria
Filosofia
Empreses d'aplicació
Acreditacions, col·laboracions i afiliacions
Memòria anual CETT-UB
CETT Fundació
In Memoriam
CETT en Xifres
Contacta amb el CETT
Instal·lacions del CETT
Instal·lacions del Campus CETT-UB
Vols treballar amb nosaltres?
SIQMAC Sistema Integrat de Qualitat i Medi Ambient del CETT
Responsabilitat Social Empresa al CETT
Campus CETT
Raons per escollir CETT
Informació d'accés als estudis
Accés a Màsters i Postgraus
Accés als Estudis de Grau
Accés a Cicles Formatius
Accés per a Estudiants Internacionals
Serveis
Sóc CETT
SOM UB
Àgora BCN Residència Universitària Internacional
CETT Events
Observatori CETT
Trobada Gastronòmica
CETT Talent
CETT Smart Tourism Congress Barcelona
Escola i Familia
Sortides professionals
Vine a conèixer-nos
Contacta amb els nostres orientadors
Beques i Premis
Beca d'estudis
Beca a l'Excel·lència Acadèmica - nou accés
Beca Mou-te! Acadèmica
Beca Mou-te! International Internship
Beca Talent
Beca per a estudis de postgrau per a diplomats i graduats CETT
Beca TFG/PFG en Empresa Internacional
Beques Minor
Beca de col·laboració
Altres Beques
Enllaços d'interés
Finançament
Estudiar a Barcelona
Oferta acadèmica
Per Nivell d'Estudis
Màsters i Postgraus
Graus Universitaris
Cicles Formatius
Formació Continua
Short Programs
Programs for Organizations
Per Àmbit de Formació
Turisme
Hoteleria
Cuina i gastronomia
+ Informació
Internacional
Internacional
Incoming Students
Incoming Exchange
International Degree-Seeking Students
Study Abroad
Outgoing Students
Outgoing Exchange: Mobilitat Internacional i Nacional
Minor Programs
Global Internship Programs
Aliances Internacionals
Contacta amb nosaltres
Veure Catàleg
Recerca
Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB
Grups de Recerca
Turisme, Cultura i Territori
Allotjaments Turístics i Restauració
Cuina i Gastronomia
Revistes
Programes de Màster i Postgrau
Centre de recursos
Projecte Europeu
CETT i Empresa
Career Services
Qui som?
Què fem?
CETT Talent
CETT Alumni
Formació a mida
Presentació
Raons per escollir-nos
Com ho fem
Bonificacions
Formació Contínua
Cursos de Curta Durada
Cursos d'Extensió Universitària
Premis Emprenedors
Premis CETT Alimara Barcelona
Consell Assessor Universitat Empresa CETT-UB
Entitats i empreses col·laboradores
CETTisFuture
CONTACTA
Contacta
amb nosaltres
cett@cett.cat
+34 93 428 07 77
Informació a futurs estudiants
info@cett.cat
+34 671 60 78 70
CA
CA
|
ES
|
EN
Oferta acadèmica
Oferta acadèmica
>
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
>
Titulació
>
Qualitat
Qualitat
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Descarregat el PDF
Sessions informatives
Sessions informatives
Sessions informatives
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Presentació
Introducció
Raons per cursar aquest grau
Estructura del curs
Itinerari general
Campus interuniversitari
Pla d'estudis
Objectius i competències
Metodologia
Assignatures
Mencions
Pràcticum
Treball Final Grau (TFG)
Sortides professionals
Empreses col·laboradores
Professorat
Recerca i innovació
Mobilitat d'estudiants
CETT International Experience
Suport a l'estudiant
Pla d'acció tutorial
Recursos i instal·lacions
Accés i matrícula
Informació econòmica
Preinscripcions i admissions
Beques i finançament
Titulació
Titulació Oficial
Qualitat
Procés d'Acreditació
Sistema de Qualitat
Indicadors de Qualitat
Propera convocatòria:
Setembre 2021
Qualitat
Sistema de Qualitat
Indicadors de Qualitat
Descarrega PDF
Anterior
Titulació Oficial
Seguent
Procés d'Acreditació
Tornar al inici