Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració

M
Modalitat: Presencial
Durada: 1 curs (60 ECTS)
Idiomes: Castellà

Perfil d'Accés

A qui va dirigit

El perfil d'ingrés recomanat pels futurs estudiants del Màster Universitari en Direcció i Gestió de Empreses Hoteleres i de Restauració contempla els següents aspectes:

  • Coneixements bàsics en gestió d'empreses hoteleres i de restauració.
  • Tenir un bon nivell d'idiomes, sent una capacitació fonamental pel bon funcionament professional de l'estudiant així com per poder desenvolupar l'àmbit d'estudi en un nivell internacional.
  • Estar disposat a treballar en un sector dinàmic, on es valora la iniciativa pròpia, l'aptitud per les relacions interpersonals, la capacitat de lideratge, de treball en equip i de gestió de projectes.

COMPLEMENTS DE FORMACIÓ

Titulacions d’entrada que requereixen de la matriculació i superació de complements de formació per a la obtenció del títol de màster:

TITULACIONS COMPLEMENTS DE FORMACIÓ
Diplomatura en Turisme o el títol de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques No es requereixen complements
Grau en Turisme .
Diplomatura en Ciències Empresarials .
Llicenciatura / Grau en Economia .
Llicenciatura / Grau en Administració i Direcció d'Empreses .
*** ***
Diplomatura o Grau en Nutrició Humana i Dietètica Es requereixen els complements de formació: Turisme Global 9 ECTS
Llicenciatura o Grau en Dret .
Llicenciatura o Grau en Ciències del Treball .
Qualsevol altre Grau .

Assignatures definides com a complements de formació del màster:

  • Gestió d'Allotjament 6 ECTS - estudiants de l'especialització de Direcció Hotelera
  • Gestió de Restauració 6 ECTS - estudiants de l'especialització de Direcció de Restauració
  • Gestió Econòmica-Financera en les empreses turístiques 6 ECTS - estudiants de qualsevol de les dues especialitzacions

Total complements: 12 ECTS