Fotografia de: Presentació | Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació

Presentació

Al Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB aprendràs com gestionar i dirigir qualsevol tipus d’empresa del sector hoteler i de la restauració des d’una perspectiva moderna, analítica, responsable i innovadora.

Aquest màster reivindica la importància d’estar al dia amb les últimes tendències del turisme i la restauració tant en l’àmbit de sector com en el de gestió. Amb relació a la direcció hotelera, descobriràs com aportar valor diferencial a un establiment (adaptant la seva filosofia a les necessitats dels nous viatgers o capacitant el seu personal directiu amb soft skills), com articular les seves àrees funcionals en clau sostenible (apostant per l’ecodisseny arquitectònic i reduint l’empremta ambiental) o com optimitzar la seva gestió mitjançant una analítica potent en marketing i finances.

Pel que fa a la direcció de restauració, aprendràs a dissenyar propostes de restauració singulars (tenint en compte tendències com el green food, la conscienciació dietètica o el consum de proximitat), a introduir pràctiques verdes en totes les seves àrees de gestió (selecció de proveïdors sostenibles, aplicació de les regulacions de reutilització d’envasos, polítiques de reaprofitament d’aliments, etc.) i a incorporar el marketing digital a la seva estratègia comercial (publicitant-te als mitjans pertinents, aliant-te amb la moda foodie o dissenyant una estratègia d’e-delivery, per exemple).

No perdis l’oportunitat de transformar i actualitzar el sector de l’hoteleria i la restauració amb les últimes tendències en lideratge i gestió empresarial!