Direcció
ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE
Director del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Coordinador de l'especialitat Direcció de Restauració
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Direcció Hotelera i de Restauració
EUHT CETT-UB
Grup de recerca:
Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització:
Sostenibilitat, Gestió de la restauració
Bloc temàtic/Departament:
Cuina; Direcció estrarègica; Economia i finances; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració
Coordinació
ANAIS CAVALLÍN
Coordinadora del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració, escpecialitat de Hotel Management
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Turisme de Negocis i Esdeveniments
HTSI
Grup de recerca:
Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització:
Gestió de vendes, Comercialització hotelera, Marketing hoteler
Bloc temàtic/Departament:
Hoteleria; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones
NÚRIA LOUZAO BELMONTE
Coordinadora Màster de Direcció Hotelera i de Restauració, especialitat Direcció Hotelera
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció Hotelera
EUHT CETT-UB
Grup de recerca:
Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització:
Aplicació de sistemes de fidelització, Gestió d'experiències
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Organització empreses i gestió de les persones
ALEJANDRO DANIEL MIGUEL GARCÍA
Coordinador del Màster en Direcció Hotelera i de la Restauració, especialitat Direcció de Restauració
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Dirección de Empresas / Master en Dirección Hotelera y Restauración
TEC de Costa Rica / EUHT CETT-UB
Grup de recerca:
Allotjaments Turístics i Restauració
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Hoteleria; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració; Sumilleria
Professorat
ESPERANZA ABASCAL GARCIA
HR Manager Six Senses Spas
Six Senses Hotels Resorts Spas
Grau
en
Catering and Hospitality
Brighton College of Technology
Bloc temàtic/Departament:
Hoteleria; Organització empreses i gestió de les persones
MARC ABEL RIERA
Head of Revenue, EMEA
Royal Caribbean Cruises
Grau
en
Gestió d'Empreses
University of Westminster
Bloc temàtic/Departament:
Hoteleria
ESTER ALMENAR TAYA
Consultora en l'àmbit del Màrqueting
Koncepts
Doctorat
en
Comunicació
Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Marketing i comercialització
ENRIC ALMIÑANA SERRA
Director de Compres Corporatiu
Abba Group
Màster
en
Direcció de Compres Internacionals
Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament:
Hoteleria; Restauració
ORIOL ANGUERA TORRELL
Professor i Investigador
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Economia
Universitat Pompeu Fabra
Grup de recerca:
Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització:
Economia turística, Internacionalització de la indústria hotelera, Economia aplicada a l'hoteleria
Bloc temàtic/Departament:
Economia i finances; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització
JORDI ARCOS PUMAROLA
Professor i investigador de Turisme i Cultura
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Educació, Societat i Qualitat de Vida
Universitat de Lleida
Grup de recerca:
Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització:
Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament:
Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori
MAITE AUDET PALAU
Guia Oficial - Organització d'esdeveniments
Autònoma
Màster
en
Tecnología Educativa y Competencias Digitales
Universidad Internacional de La Rioja
Bloc temàtic/Departament:
Empreses i serveis turístics; Hoteleria
EDUARD ÁVILA MORERA
Director d'Operacions de GastroFira
Fira de Barcelona
Diplomatura
en
DIPLOMAT EN DIRECIÓ HOTELERA
UNIVERSITAT AUTONOMA BELLATERRA
Bloc temàtic/Departament:
Restauració
ALEXIS BARCELÓ GUEZ
Managing Director
ABAL Consulting
Grau
en
Turisme, Direcció Hotelera
Universidad de Alicante
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica
EDUARDO CAMPOS FLORES
Bar Manager
Tandem
en
Àmbit d'especialització:
Cocteleria, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament:
Innovació
JUAN LUIS CARRATALÀ ALASTRUEY
Consultor en l'àmbit d'estratègia empresarial
ANDA Marketing Estratégico
Doctorat
en
Enginyeria Industrial
Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones
EVA CASADO ALCARAZ
Global Key Account Manager
Lastminute.com
Màster
en
E-tourism: Marketing Strategies & Promotion
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Hoteleria
JORDI CASTELLÓ GRASA
Associate Consultant
Pax Advising
Llicenciatura
en
BA Ciencies Socials
New York University
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics
ISABEL CODERCH VERGES
Fundadora i CEO
Te lo sirvo verde. Consultoría en restauración y hostelería sostenible
Llicenciatura
en
Ciència i Tecnologia dels Aliments
Universidad Autónoma de Madrid
Bloc temàtic/Departament:
Restauració
ESTHER COMÍN CELADES
Fundadora
The Hub - Hotel & Spa Consulting
Màster
en
Gestió i Direcció d' Empreses
EAE Business School EAE Business School
Bloc temàtic/Departament:
Dret i polítiques turístiques; Hoteleria
FRANCISCO JAVIER DE DIEGO RODRÍGUEZ
BD CETT Corporate
CETT
Màster
en
MBA
La Salle - Universitat Ramon Lull
Bloc temàtic/Departament:
Aprenentatge pràctic aplicat
RICARD DOGA MEDIÑA
Rooms Division Manager
Casa Bonay
Màster
en
Direcció Hotelera i de Restauració
EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament:
Economia i finances
LAIA ENCINAR PRAT
Tècnica de Coordinacó del Grau en Turisme
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat
en
Educació
Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca:
Allotjaments Turístics i Restauració
Bloc temàtic/Departament:
Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía
ALBERTO FALSETTA
Director d'Operacions
Hyatt Regency Barcelona Tower
Màster
en
Direcció de Restauració
Ecole Hôtelière de Lausanne. Suiza
Bloc temàtic/Departament:
Empreses i serveis turístics
OSCAR ANDRÉS FUENTES LOYOLA
Product Manager Formació Continua
CETT
Màster
en
Master in Business Research
Universitat de Barcelona
JORDI GARGALLO ALTIMIRAS
Director i Propietari
Vattoo2018 S.L
Llicenciatura
en
Administració i Direcció d'Empreses
Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament:
Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia; Restauració
PABLO GRANELL RUÍZ
CEO Internacional
RUSTICAE
Màster
en
Master Certificate in Hospitality Management
Cornell University
Bloc temàtic/Departament:
Marketing i comercialització
LLUC GUARRO SERRAHIMA
Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker.
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau
en
Economia
Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Innovació
JOSEP ANTONI IGLESIAS MILLÁN
Director de Renda Variable de Catalunya
BANKINTER
Llicenciatura
en
Psicologia
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Economia i finances
RAMÓN IGLESIAS TOVAR
Soci fundador
EmicThinking
Llicenciatura
en
Humanitats
Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Marketing i comercialització
Mª DEL PILAR LEAL LONDOÑO
Direcció i Coordinació de Màsters i Postgraus
CETT Barcelona School of Tourism & Hospitality
Doctorat
en
Internacional en Geografia, Planificació Territorial i Gestió Ambiental
Universitat de Barcelona
Grup de recerca:
Turisme, Cultura i Territori
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Gastronomia; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones; Turisme i territori
JOSÉ Mª MARCOS PUJOL
Responsable de projectes i inversions
Mercabarna
Enginyer
en
PDD Business Administration and Management,
IESE Business School - University of Navarra IESE Business School - Universidad de Navarra
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica
STEFANO MARINELLI
Expert en Innovació i Desenvolupament del Talent
Màster
en
Direcció de Recursos Humans
ENEB - Escuela de Negocios Europea de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Organització empreses i gestió de les persones
ANTONI MATAS TARRUELLA
Director general
Europaper - Enric Cirici, SLU
Llicenciatura
en
Direcció i Administració d'Empreses
Universitat Ramón Llull
Bloc temàtic/Departament:
Economia i finances
JESÚS MOLINA RODRÍGUEZ
Consultor en l'àmbit dels recursos humans
Doctorat
en
Turisme
Universitat de Girona
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica; Organització empreses i gestió de les persones
M JOSÉ MORERA ELPÓN
Arquitecta Directora
ZINKARQ Estudio de Arquitectura
Llicenciatura
en
Arquitecta
Universidad de Sevilla
Bloc temàtic/Departament:
Cuina; Restauració
DAVID PAHISSA LÓPEZ
Cap Unitat Hoteleria
Hospitals Vall d’Hebron
Llicenciatura
en
Administració i Direcció d'Empreses
Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament:
Restauració
FRÉDÉRIC PALAZY
Event Manager
Màster
en
Business Tourism
Université d'Angers
Bloc temàtic/Departament:
Empreses i serveis turístics
DAVID PEGUERO MANZANARES
Avda. Can Marcet 36-38
Estudis d’Hotrleria I Turisme S.A
Màster
en
Dirección de Empresas Hoteleras y de Restauracion
Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització:
Gestió hotelera
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica
LLUÍS RIERA PUÑET
Director
SAIA, empresa especialitzada en seguretat alimentària
Llicenciatura
en
Química i Ciència i Tecnologia de l'Alimentació
Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Restauració
DAVID ROMERO GUIÑÓN
Corporate Manager
AN Grup
Màster
en
PDG
IESE Business School - Universidad de Navarra
Bloc temàtic/Departament:
Direcció estrarègica
ELENA ROQUE GUERRERO
Responsable Borsa Treball
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Direcció Hotelera i de Restauració
EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament:
Restauració
MONTSERRAT SAPERAS FERRER
Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia
CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster
en
Empreses Alimentàries
Universitat de Barcelona
Grup de recerca:
Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització:
Gastronomia i benestar, Innovació culinària, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament:
Cuina; Innovació
ALEJANDRO SEVY ELIAS
Soci consultor
Sevyservice Associates, S.L.
Doctorat
en
Estudis Empresarials
Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament:
Economia i finances
ALEX URGELL FORNES
Cluster Director of Revenue Management Hotel Arts Barcelona & W Barcelona
Marriot International
en
Bloc temàtic/Departament:
Marketing i comercialització
WILLEM VAN ROSSEM
Director General
GUESTCONNECTION
Màster
en
Customer Service & Service Culture
Cornell University, United States of America
Bloc temàtic/Departament:
Hoteleria; Marketing i comercialització; Organització empreses i gestió de les persones
LUCAS VIDALLER HEDIARD
Director d'Expansió
Compass Group
Màster
en
Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques
EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament:
Economia i finances; Hoteleria; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració