Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica >
Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Propera convocatòria: Octubre 2021
 

Amb el Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística aprendràs a dissenyar productes i projectes turístics disruptius, únics, amb un impacte positiu en la societat i l’entorn.

Al CETT-UB som conscients de la necessitat d’aplicar models d’innovació centrats en la capacitat de les destinacions turístiques. És necessari dissenyar productes competitius i de qualitat, a través del seu enfocament estratègic, els seus models organitzatius i operatius. Tot això, considerant les particularitats del sector:

  • La intangibilitat dels productes i serveis turístics.
  • La interdependència entre els recursos gestionats en la destinació i les seves empreses.

El sector necessita perfils disruptius per innovar, liderar i gestionar les destinacions turístiques atesos els reptes que afronta el sector actualment: la globalització, la digitalització, els nous tipus de client i la preocupació per la sostenibilitat.

Vols formar part d’una nova generació de professionals que desenvolupen nous models turístics, basats en les smart destinations, la gastronomia o el patrimoni cultural i natural?

En aquest màster adquiriràs els coneixements i les habilitats necessaris per:

  • Innovar en la gestió i oferta dels serveis turístics per adaptar-los a la nova estructura d’intermediació turística en els mercats, impulsada per les tecnologies digitals i un nou tipus de consumidor.
  • Identificar les noves necessitats de la demanda, explotant les noves tecnologies per a la presa de decisions estratègiques.
  • Construir una cultura de treball, eficient, organitzada i enfocada als clients i la sostenibilitat.
  • Garantir l’equilibri entre l’activitat turística i el seu entorn. Les prioritats d’actuació en sostenibilitat han de tenir en compte la comprensió dels impactes que genera el fenomen turístic.
  • Descobreix més raons per cursar aquest màster.

El nostre màster et permet especialitzar-te en tres àmbits. Així podràs aprofitar i comprendre les seves sinergies per crear productes turístics únics. Amb això, al llarg del curs, veuràs les matèries comunes en un màster en innovació de turisme cultural i natural, un màster en turisme gastronòmic i un màster en planificació i disseny de destinacions turístiques.

Un nou Turisme,

Metodologogia i Avaluació

El Màster i el CETT-UB té un sistema d'aprenentatge propi en el qual tu seràs el centre del procés d'aprenentatge. Aprendràs gràcies a la teva participació activa a l'aula a través del learning by doing i la interacció entre alumnes, o metodologias pròpies com el ABR i el ABP.

UN MÀSTER I TRES ESPECIALITATS

El màster disposa de tres itineraris d'especialització que et permetran aprofundir en diferents àrees segons els teus interessos i motivacions. Gràcies a aquestes especialitats aconseguiràs un perfil professional molt més competitiu i els coneixements necessaris per a afrontar els diferents reptes als que s'enfronten empreses i destinacions turístiques per a crear i llançar productes.

A més, cadascuna d'aquestes especialitats les podràs fer en dues modalitats: una presencial, al Campus CETT-UB, i una Live Online, on podràs seguir les classes a través d’un streaming en directe des d’allà on estiguis.

PER QUÈ ESTUDIAR EL MÀSTER OFICIAL D'INNOVACIÓ EN GESTIÓ TURÍSTICA?

El Màster et proporcionarà les hard i les soft skills necessàries per incorporar la innovació a la teva cultura de treball.

  • Donaràs resposta als reptes del sector gràcies als coneixements d’innovació en la gestió, que et permetran el desenvolupament de nous productes i serveis basats en l’ús sostenible dels recursos d’un territori en qualsevol dels tres àmbits específics del Màster: Gastronomia, Cultura i l’entorn natural, I Planificació territorial

  • Crearàs una cultura d’innovació: t’orientaràs cap al desenvolupament i la valorització constant de nous productes i serveis basats en l’aprofitament sostenible dels recursos territorials, i l’ús eficient de les eines tecnològiques.

  • Dissenyaràs i comunicaràs experiències diferencials: aprendràs l’ús de l’storytelling i l’storydoing per crear i comunicar productes i serveis competitius.

  • Tindràs una visió integral del turisme i tots els seus components: entendràs la diversitat del sector, els seus elements clau i les seves necessitats.

  • Et formaràs amb els millors: el Màster compta amb un claustre docent únic, amb una reputada i sòlida trajectòria tant professional com acadèmica. A més, hi participen col·laboradors en actiu que aporten la seva experiència a través de casos d’estudi.

  • Veuràs el sector des de dins: el Màster inclou visites a empreses, institucions, organitzacions i destinacions turístiques que et permetran conèixer de primera mà models turístics innovadors i d’èxit, a més d’actualitzar-te en les últimes tendències del sector.

  • La majoria dels nostres estudiants troben feina un cop acaben el Màster o promocionen dins de la seva empresa.

  • Un màster oficial: és l’únic Màster Oficial d’Innovació de la Gestió Turística atorgat per la Universitat de Barcelona i el CETT, reconegut acadèmicament dins i fora d’Espanya i que, a més, et donarà accés als estudis de doctorat.

Dues vies per al teu desenvolupament professional:

  • Un màster orientat a la investigació: és l’únic Màster que ofereix una sòlida base d’investigació, que es fonamenta en l’àmplia trajectòria dels Grups de Recerca del CETT i en la seva producció científica. Hauràs de cursar dues assignatures orientades a la metodologia d’investigació.

  • Un màster orientat a la pràctica professional: el Màster et permet realitzar pràctiques curriculars i extracurriculars. El CETT-UB compta amb més de 900 convenis de col·laboració per al desenvolupament d’aquestes pràctiques.

Què en pensen els nostres estudiants de màster del CETT?

Ilaria Coribello
Vaig triar aquest màster pel seu enfocament pràctic

Ilaria Coribello

Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística, Especialidad Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural
David Goshn
Em vaig decantar per aquest Màster perquè és un Màster oficial adscrit a la Universitat de Barcelona

David Goshn

Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística, Especialitat Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic
Leila Sabtec
Vaig tenir l'oportunitat d'aprendre moltíssim dels meus companys de classe

Leila Sabtec

Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística, Especialitat Gestió Turística de les Destinacions Urbanes

QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB EL MÀSTER OFICIAL D'INNOVACIÓ EN LA GESTIÓ TURÍSTICA?

L’objectiu general del Màster Oficial d’Innovació de la Gestió Turística és formar-te en la cultura de la innovació perquè puguis prendre decisions estratègiques en organitzacions, institucions, empreses i destinacions turístiques.

Els objectius específics que es planteja assolir amb aquest Màster són:

  • Comprendre tots els processos que formen part de l’R+D+I en turisme, i integrar tots els aspectes vinculats a la investigació i el disseny de productes i serveis turístics innovadors.
  • Aprofundir en els coneixements professionals imprescindibles que et permetin innovar, per garantir l’èxit i la transformació d’institucions, organitzacions i destinacions turístiques.
  • Aportar els instruments i les tècniques per a l’anàlisi i el diagnòstic dels reptes estratègics actuals i futurs del sector turístic.
  • Aprendre a formular estratègies necessàries per garantir la competitivitat i sostenibilitat del turisme prenent com a base processos innovadors.
  • Potenciar les teves competències de lideratge i contribuir a l’aplicació de models innovadors de gestió més eficaços en les organitzacions i destinacions del sector turístic.
  • Fomentar la cultura de la innovació i la iniciativa emprenedora en el sector turístic.

QUINES COMPETÈNCIES ACONSEGUIRÀS AMB EL MÀSTER OFICIAL D'INNOVACIÓ EN LA GESTIÓ TURÍSTICA?

Les principals competències que desenvoluparàs al llarg d’aquest màster d’innovació turística són:

  • Millorar les capacitats de gestió aplicades al desenvolupament i la valorització de nous productes basats en el territori, els seus recursos culturals i naturals, i la seva gastronomia.
  • Desenvolupar estratègies i accions de comercialització i comunicació de projectes turístics.
  • Transformar idees i coneixements en valor per al client, per generar resultats sostenibles per a les organitzacions turístiques i per a la societat.
  • Comprendre els principis del turisme i la importància del seu impacte sociocultural i mediambiental.
  • Comprendre la destinació turística com un sistema integral on interaccionen multitud de variables i factors.
  • Desenvolupar i aplicar mètodes i instruments innovadors de planificació territorial i de gestió de les destinacions turístiques.
  • Dissenyar el procés de planificació estratègica de la destinació turística.
  • Analitzar i avaluar el potencial turístic dels recursos culturals i gastronòmics d’un territori, per al disseny de productes, serveis i projectes innovadors.
  • Identificar, plantejar o solucionar un problema de manera rellevant i creativa, interpretant i avaluant els resultats obtinguts amb esperit crític.
  • Dominar les tècniques de la comunicació oral i escrita per a la transmissió d’informació, idees i opinions.
  • Master the techniques of oral and written communication for the transmission of information, ideas, and opinions.

Other_

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Fòrum Gatronòmic

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Centre de recursos

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Recepció

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Aules 

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Aules

ITINERARI GENERAL

El Màster consta d’un primer bloc d’assignatures comunes en les tres especialitats, per establir les bases del concepte d’innovació aplicat al sector turístic. En un segon bloc realitzaràs les assignatures pròpies de l’especialització.

itinerario del master con sus especialidades

Recorda que, addicionalment, si vols, un cop acabat el màster i l’especialitat que hagis escollit, podràs cursar una segona o tercera especialitat. Pregunta al nostre equip d’orientació a l’alumnat pels detalls.

DURADA

El pla d’estudis del Màster Oficial d’Innovació de la Gestió Turística en qualsevol de les seves especialitats té una durada d’un curs acadèmic equivalent a un any.

El Màster es dirigeix a totes aquelles persones que vulguin aprendre i aprofundir les eines i estratègies d’innovació per afrontar els canvis del sector turístic.

  • Tècnics i professionals que exerceixin càrrecs de gestió

Professionals del sector que necessiten actualitzar els seus coneixements i competències professionals, i conèixer les últimes tendències i eines que afecten l’àmbit de la seva especialització professional.

  • Empresaris i propietaris de negocis turístics

Empresaris i propietaris que desitgen conèixer més profundament les estratègies, les tècniques i els instruments per a la gestió turística, aplicant la cultura de la innovació.

  • Emprenedors

Persones interessades a desenvolupar projectes empresarials en aquest sector, coneixent abans les claus de l’èxit i els seus riscos i aprofundint en els diferents àmbits de la innovació en la gestió.

  • Titulats universitaris

Persones amb titulació universitària que desitgen enfocar la seva carrera professional i ampliar els seus contactes professionals en el sector turístic.

Masters 2020

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Jardí

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Aules 

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Aules 

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Aules

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Passadís 

Aquest Màster et permetrà desenvolupar la teva carrera professional en:

  • Administracions públiques
  • Empreses turístiques
  • Organitzacions i equipaments culturals
  • Entitats i empreses gastronòmiques
  • Fundacions turístiques
  • Consultories i assessories turístiques privades
quins son els àmbits laborals del máster de restauració i hoteleria

SORTIDES PROFESSIONALS

Les principals sortides professionals dels nostres estudiants d’aquest Màster són:

  • Gestor d’empreses i destinacions, vinculades al patrimoni cultural i natural, al patrimoni gastronòmic i culinari i les destinacions urbanes
  • Responsable de departaments de cultura, gastronomia i planificació turística
  • Consultor, assessor i formador per a organitzacions i destinacions turístiques
  • Emprenedor
  • Docent i investigador especialitzat en els aspectes culturals, històrics, naturals i territorials del sector turístic

Els nostres Alumni opinen

Isabel Baez

Isabel Baez

SEA Manager Central Europe at AccorHotels (Paris)
Jordi Noguera

Jordi Noguera

Executive Chef & Co-owner, Foc Restaurant (Singapore)
Natalia Mateu

Natalia Mateu

Project Management Office, The Sydney Opera House (Sydney)
 

COM ÉS LA METODOLOGIA DEL MÀSTER OFICIAL D'INNOVACIÓ EN LA GESTIÓ TURÍSTICA?

El nostre sistema d’aprenentatge està pensat per ajudar-te a analitzar i reflexionar sobre els diferents aspectes que afecten la innovació en l’àmbit turístic i garantir-te una presa de decisions d’acord amb les realitats dinàmiques del sector.

Al llarg del curs, participaràs de manera activa en els diferents reptes proposats per docents i professionals del sector perquè busquis solucions específiques a problemes concrets dels diferents tipus de negocis, organitzacions i destinacions turístiques.

El Màster es configura en mòduls temàtics, desenvolupats mitjançant sessions de treball presencials, de caràcter teoricopràctic. A més, durant el curs participaran a classe professionals i directius en actiu, que et proporcionaran diferents i enriquidors punts de vista.

El nostre sistema d’aprenentatge es basa en:

  • Casos d’estudi

Visitaràs diferents organitzacions i empreses de Barcelona, rellevants per la seva gestió innovadora dels recursos i les destinacions. Així, amb l’ajuda dels mateixos responsables o directius dels projectes, aprendràs i aplicaràs els conceptes adquirits.

ABR
Aquesta metodologia d’estudi es fonamenta en l’aprenentatge basat en reptes **(ABR). **Durant el curs hauràs de donar resposta a reptes plantejats per docents o organitzacions que formen part de la xarxa de partners del CETT-UB.

Així, aportaràs una solució concreta per a un entorn real. Institucions com Rusticae, Compass Group, Prezo o Vilaplana, entre d’altres, han format part dels desafiaments als quals han hagut de donar resposta els nostres estudiants.

ABP
Amb l’aprenentatge basat en projectes (ABP), tractaràs projectes transversals que donen resposta a un problema concret real del sector turístic. D’aquesta manera, desenvoluparàs competències de col·laboració, resolució de problemes i pensament crític, aplicades en un entorn de treball real. .

AVALUACIÓ

El Màster no té exàmens finals. L’avaluació es fa a partir del seguiment continu per part del professorat i la direcció del programa, així com la resolució de proves escrites individuals o grupals i l’elaboració de treballs durant el curs.

Màster universitari en Innovació en la Gestió Turística

Crèdits totals del màster: 60 ECTS (European Credit Transfer System)

Assignatures comuns: 15 ECTS

Assignatures per especialitat: 45 ECTS:

TREBALL FINAL DE MÀSTER

L’assignatura Treball Final de Màster (TFM) (15 ECTS) és la culminació de l’aprenentatge del Màster, on es reflecteixen les competències que hagis adquirit, així com la seva aplicació i desenvolupament. Es tracta d’un treball d’aplicació empresarial i/o acadèmica. En aquest treball, segons els teus interessos i motivacions professionals, aprofundiràs en algun aspecte de l’especialització escollida.

Per aconseguir la titulació de Màster és imprescindible superar aquesta assignatura integradora. Així, el TFM és un instrument per formar els nostres estudiants en l’anàlisi de problemàtiques i fets turístics mitjançant els mètodes d’investigació a partir de la identificació i utilització de diferents variables, a més de ser l’instrument per a l’avaluació de les competències del Màster amb una perspectiva globalitzadora.

El desenvolupament del TFM es realitza individualment. Hauràs de realitzar un treball propi amb la tutorització d’un professor i podràs escollir entre tres tipologies:

  • Projectes d’investigació aplicada vinculats als Grups d’Investigació del CETT-UB.
  • Projectes d’aplicació professional plantejats per empreses i/o institucions col·laboradores.
  • Plans d’empresa o business plan per al desenvolupament d’idees de negoci.

Cada estudi és únic i necessita un tractament i una atenció diferencial adequats als seus objectius i temàtica, i on el criteri del tutor marcarà la teva pauta a seguir com a estudiant.

Durant el teu període formatiu al CETT-UB, gaudiràs de l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, amb l’objectiu d’aplicar i complementar els coneixements adquirits a la formació acadèmica i, a la vegada, afavorir l’adquisició de competències que et preparin per a l’exercici d’activitats professionals.

Les pràctiques tenen dues modalitats:

  • Curriculars: vinculades a assignatures del programa que estàs cursant i que formen part del seu currículum acadèmic; per tant, obligatòries.
  • Extracurriculars: no incloses dins del pla d’estudis i que tenen un caràcter voluntari.

La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i estan tutelades per professors experts en cadascuna de les matèries.

El CETT-UB et facilitarà la consecució d’aquelles oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions per part d’empreses que rebem anualment. De la mateixa manera, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en l’accés a les empreses i les institucions més atractives per als teus objectius professionals.

Com a característica diferencial al mercat, el CETT-UB consta d’un grup d’empreses pròpies dedicades a la formació i a l’oferta de serveis d’hoteleria i turisme de qualitat, perquè apliquis aquests coneixements pràctics sense sortir del Campus:

  • Hotel Alimara
  • Residència Universitària Àgora BCN
  • Aula Restaurant
  • Summum Restaurant & Bar

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services, contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Coneix algunes de les nostres empreses col·laboradores

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
B
C
D
M

En finalitzar aquest màster, obtindràs:

1) Titulació Oficial Universitat de Barcelona: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística.

BOE. Resolució de 14 de novembre de 2014, de la Universitat de Barcelona, per la qual es publica el pla d’estudis del Màster en Innovació de la Gestió Turística.

Obtinguda la verificació del pla d’estudis pel Consell d’Universitats, previ informe de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, així com l’autorització de la Comunitat Autònoma de Catalunya, i establert el caràcter oficial del títol per acord del Consell de Ministres de 26 de setembre de 2014 (publicat al BOE de 18 d’octubre de 2014).

2) Titulació pròpia del CETT, Barcelona School of Tourism, Hospitality & Gastronomy, depenent de l’especialitat o especialitats escollides:

  • Màster Universitari en Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural.
  • Màster Universitari en Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic.
  • Màster Universitari en Gestió Turística del les Destinacions Urbanes .

3) Doble o Triple Especialització: el fet de cursar el Màster et permetrà realitzar, si ho vols, una segona i tercera especialitat dins el programa que apareixerà en una titulació oficial. Però només podràs realitzar una especialització per any, sempre respectant els períodes d’impartició.

 

Direcció

EMMA PLA RUSCA

Directora Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística. Coordinadora de l'especialitat Gestió Turistíca del Patrimoni Culinari i Gastronòmic CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Sociedad de la Información y del Conocimientoció Universitat Oberta de Catalunya-UOC
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Enoturisme, Turisme gastronòmic
Bloc temàtic/Departament: Empreses i serveis turístics; Gastronomia; Innovació; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Tecnologia dels aliments i salud; Turisme i cultura; Turisme i territori

Coordinació

YADUR GONZÁLEZ MEZA

Professor i Coordinador del Màster Universitari en Innovació en la Gestió Turística, especialitat Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Gestión de la Cultura y el Patrimonio Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i cultura; Turisme i territori

DANIEL IMBERT-BOUCHARD RIBERA

Professor i Investigador de Turisme i Territori CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Mobilitat, Planificació turística, Turisme i territori
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Turisme i territori

Professorat

FCO. JAVIER ALBARRACÍN CORREDOR

Soci Fundador Barcelona Halal Services
Llicenciatura en Ciències Polítiques i de l'Administració Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Tecnologia dels aliments i salud

ÀGATA ALBERO MIRALBELL

CEO INSPIRA GASTRONOMIA & HALAL SERVICES SL
Posgrau en Comunicació i Marketing Gastronòmic i Enològic ABAT OLIBA
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

MARC ÁMBIT FERNÁNDEZ

Consultor en Gestió de Projectes
Grau en Humanitats Universitat Oberta de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gestió de projectes i emprenedoria; Organització empreses i gestió de les persones

ORIOL ANGUERA TORRELL

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Economia Universitat Pompeu Fabra
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Economia turística, Internacionalització de la indústria hotelera, Economia aplicada a l'hoteleria
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Marketing i comercialització

JORDI ARCOS PUMAROLA

Professor i investigador de Turisme i Cultura CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida Universitat de Lleida
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori

GEMA BARCELÓ AGUILÓ

Senior Regulatory Manager Danone SA
Doctorat en Ciències Químiques Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

ANNA BOZZANO

Directora El Peix al Plat
Doctorat en Ciències del Mar Universitat Politécnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

DINAH ROSA BROMBERG ANIYAR

Consultora Tactile Studio
Màster en Planificación Integral para el Desarrollo del Turismo Universidad del Zulia, Venezuela
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

CESAR CÁNOVAS HERRERIAS

Sommelier Monvínic
en Sommelier Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona
Àmbit d'especialització: Innovació en servei de sala, Innovació en sumilleria, Maridatges
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia; Sumilleria

AINHOA CARBALLIDO RISCO

Directora Màster Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques. Coordinadora especialitat Màrketing Digital Turístic. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
en Doctoranda en Turisme i Tecnologia Aplicada al Territori Universidad de Málaga (REDINTUR)
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Smart tourism, TICs al territori
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Empreses i serveis turístics; Marketing i comercialització; Turisme i territori

OSCAR CASANOVAS IBAÑEZ

Professor i Director Acadèmic Grau en Turisme CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Dret Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Política turística, Dret turístic
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Turisme i territori

FRANCESC CASTRO CIRAC

Cofundador Aborígens
Màster en Comunicació i Gastronomia Universitat de Vic
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

JOAN COLL RIBA

Soci Principal Cultruta
Llicenciatura en Comunicació Audiovisual Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i cultura

DELIA COLOMER BOSCH

Cap de Promoció de la Qualitat Agroalimentària Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació-Generalitat de Catalunya
Llicenciatura en Farmàcia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Tecnologia dels aliments i salud

JOSEP COMA GUITART

Professor associat d’Anàlisi Geogràfica Regional Universitat de Barcelona
Llicenciatura en Geografia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura; Turisme i territori

CAROLINE ISABELLE COURET

Cofundadora i CEO Creative Tourism Network
Màster en Action artistique, politiques culturelles et Muséologie Université de Bourgogne
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

LEILA DWORKIN

Coordinadora i Directora de Projectes Laberint Cultura SCCL
Màster en Cultura Històrica i Comunicació Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

LAIA ENCINAR PRAT

Tècnica de Coordinacó del Grau en Turisme CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía

JAUME FONT GAROLERA

Professor titular d'Anàlisi Geogràfica Regional a la Universitat de Barcelona
Doctorat en Geografia i Història Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització: Geografia del turisme, Planificació turística
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

XAVIER FONT URGELL

Cap de l'Oficina Tècnica de Turisme Diputació de Barcelona
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

MARCEL FORNS BERNHARDT

Director General GEBTA
Màster en Dret Econòmic Internacional Universitat de Barcelona, Wilhems-Westfälische Universität Münster (Alemanya)
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Turisme i territori

MARIA PILAR GARCÍA FUERTES

Directora Museu del Ferrocarril de Catalunya
Doctorat en Geografia i Història Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

RAFAEL GONZÁLEZ GÓMEZ

Fundador i Soci Director Vivential Value
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i territori

LLUC GUARRO SERRAHIMA

Digital Marketing & Innovation. Thinker & Maker. CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Economia Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Innovació

LUCIA HERNÁNDEZ GORGOJO

Responsable Estratègia. Experta en turisme col·laboratiu Ouishare
Diplomatura en Màrqueting EADA Business School
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

MARC HERNÁNDEZ GÜELL

CEO TEMPESTA MEDIA SL
Màster en e-business UPC Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

SUSANNA IZQUIERDO FERNANDEZ

Tècnica d'ús públic i educació ambiental Fundació Catalunya-La Pedrera
Llicenciatura en Ciències Ambientals Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

ELENA JUNCOSA VECCHIERINI

Directora Fundació Mas Miró
Màster en Museologia i Gestió del Patrimoni Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

ISABEL LUGO GENEROSO

Professora d'Història de la Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Història de l'Art Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització: Història de la cuina, Patrimoni gastronòmic
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Gastronomia; Turisme i territori

EVARIST MARCH SARLAT

Director Naturalwalks
Llicenciatura en Biologia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia; Turisme i cultura

JAUME MARÍN RABIOL

Freelance
Llicenciatura en B.A. Business Studies Glasgow Caledonian University
Bloc temàtic/Departament: Innovació; Marketing i comercialització

CARME MIRÓ ALAIX

Responsable del Pla Bàrcino Servei d'Arqueologia de Barcelona - ICUB
Llicenciatura en Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

JOY NGO DE LA CRUZ

Investigadora Fundación para la Investigacion Nutricional
Màster en Boston University School of Public Health Master of Public Health
Bloc temàtic/Departament: Tecnologia dels aliments i salud

GEMMA OÑA VIZCAINO

Tècnica en Seguretat Alimentària SAIA, S.L.
Llicenciatura en Ciència i Tecnologia dels Aliments Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Restauració; Tecnologia dels aliments i salud

EUGENI OSÁCAR MARZAL

Director de Recerca CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Patrimoni, Turisme cinematogràfic, Turisme cultural
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i cultura

ROSA Mª PARADELL DURO

Directora de la Innovation Business Unit i2cat Fundation
en Telecomunicacions Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Innovació

MARTÍ POL NUEVO

Coordinador de projectes i consultor en revitalització urbana Focalizza
Màster en Màster Universitario en Innovació Turística, especialitat Destinacions Turístiques Urbanes CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

LLUIS PUJOL MARCO

Gerent Saborea España
Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

AUGUSTO RAMOS MÉNDEZ

CEO SISMOTOUR SL.
Enginyer en Enginyer Industrial Universidad de Sevilla
Bloc temàtic/Departament: Turisme i territori

ANA REQUEJO ALONSO

Museòloga i experta en tecnologies aplicades al patrimoni
Doctorat en Geografia i Història Universidad de Santiago de Compostela
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

ANA REVENTÓS GIL DE BIEDMA

Communication strategy & planning Own Business
Màster en Gestió Cultural Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

JOAN RIBAS SERRA

Professor Associat Fundació Alicia
Doctorat en Antropologia Social i Cultural Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

ELENA RIDOLFI

Coordinadora Màster Universitari en Direcció d'Empreses Turístiques, especialitat Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Geografia; Urbanisme i Polítiques Públiques Universitat Autònoma de Barcelona Universidad IUAV (Italia)
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Turisme i territori, Turisme sostenible, Governança territorial i urbana, Planificació territorial
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Dret i polítiques turístiques; Empreses i serveis turístics; Gestió de projectes i emprenedoria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Turisme i territori

CONXA RODÀ DE LLANZA

Co-Directora del Postgrau d'Estratègia Digital per a Organitzacions Culturals Universitat Oberta de Catalunya_Museu Nacional d'Art de Catalunya
Llicenciatura en Filosofia i Lletres, especialitat de Filologia Hispànica Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

XAVIER ROGET PADROSA

Cap de Direcció Territorial Diputació de Barcelona
Enginyer en Enginyer Tècnic Forestal
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

NEUS SALLÉS TENAS

Professora Associada Universitat de Barcelona
Doctorat en Didàctica de les Ciències Socials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura

DAMIÀ SERRANO MIRACLE

Director de Màrqueting d'Experiències i Recerca Agència Catalana de Turisme / Catalan Tourist Board
Doctorat en Geografia Universitat de Barcelona
Àmbit d'especialització: Enoturisme, Geografia del turisme, Planificació turística
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura; Turisme i territori

RAMON SERRAT MULÀ

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la Gestió Turística EUHT CETT-UB
Àmbit d'especialització: Gestió turística local, Paisatge i patrimoni, Turisme urbà
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura; Turisme i territori

ALBERT SIERRA REGUERA

Responsable de Noves Tecnologies Agència Catalana del Patrimoni
Llicenciatura en Geografia i Història Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura; Turisme i territori

MARTÍ TERÉS I RIOS

Conseller Delegat Oleum Flumen
Màster en Direcció i Administració d'Empreses Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

PATRICK TORRENT QUERALT

Executive Director Agència Catalana de Turisme
Llicenciatura en Dret Universidad Nacional de Educación a Distancia
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització

ESTHER VELASCO FERREIRO

Professora i Investigadora CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Marketing UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Patrimoni, Turisme cinematogràfic
Bloc temàtic/Departament: Marketing i comercialització; Turisme i cultura

RICARDO IGNACIO YUSIM

Professor i Investigador Universidad Politécnica de Valencia
Doctorat en Arquitectura, Edificació urbanística i Paisatge Universidad Politécnica de Valencia
Bloc temàtic/Departament: Turisme i cultura
 

El CETT al teu servei

Com a alumne del CETT gaudeix de tots els avantatges que el centre posa a la teva disposició:

  • Accés al Centre de Recursos per a l’aprenentatge i la investigació:

    • La Universitat de Barcelona compta amb un ampli catàleg de bases de dades per consultar documents, reports i articles científics, entre d’altres.
    • Disposar dels recursos propis del CETT per a reforçar, completar i ampliar la formació. Tota la informació (tant física com digital) es troba disponible en els diferents espais dedicats a aquesta funció.
    • Accés gratuït a tota la llibreria digital de recursos de l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
  • Com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, gaudim dels avantatges de formar part de la universitat més prestigiosa de l’Estat: Biblioteques UB · Servei d’Esports UB · Carnet Som UB

  • Descomptes a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. A més, gràcies al carnet universitari de la Universitat de Barcelona gaudiràs de promocions en productes i serveis com òptiques, restaurants, tecnologia, farmàcies, allotjament, viatges i activitats d’oci, entre d’altres.

  • El CETT disposa de diferents serveis de restauració com el Fòrum o l'Aula Restaurant CETT. El Fòrum és un espai que afavoreix la creativitat i l'intercanvi cultural de l'alumnat. Disposa d'una variada oferta gastronòmica, saludable, de temporada, que s'adapta als diferents moments del dia. Així mateix, també es pot menjar a l'Aula Restaurant CETT, un restaurant de carta amb les mateixes característiques que un restaurant gastronòmic real.

  • Formar part de la comunitat CETT Alumni per estar en contacte amb l’àmplia xarxa d’exalumnes de la Universitat.

Masters 2020

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Jardí

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Aules 

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Aules 

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Aules

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Passadís 

  • Descompte a la Residència Universitària Internacional Àgora BCN. Som l'únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d'estudiants perquè puguis allotjar-te aquí mentre estudies. Com a estudiant de CETT tindràs unes condicions exclusives. Pregunta'ns sense compromís.

2020

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística

Residència Àgora BCN

Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Residència Àgora BCN
Fotografia de: Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Residència Àgora BCN

ELS ESPAIS D'APRENENTATGE

Al CETT apostem per crear un context d’aprenentatge que consolidi el model formatiu propi, amb recursos d’alt valor afegit orientats a la vivència, l’experimentació, el fet de compartir i l’aprenentatge, en un Campus únic.

El nostre alumnat disposa de diversos espais polivalents d’aprenentatge: l’Espai Eidos, La Plaça, l’Espai de Creativitat i Innovació, les Aules d’Informàtica o l’Aula Recepció, entre d’altres.

A més, si ets un estudiant internacional, també disposaràs de l'Oficina de Relacions Internacional que t'ajudarà i assessorarà amb els tràmits que necessitis.

Instal·lacions CETT

CETT INTERNATIONAL SUPPORT

Perquè entenem el repte que suposa viure en un entorn que no és el teu, el Campus CETT-UB posa a la teva disposició l’Oficina de Relacions Internacionals (ORI), com a àrea destinada a l’orientació, l’assessorament i l’atenció als estudiants internacionals dels programes de Màster.

L’equip d’aquesta àrea et donarà informació pertinent relacionada amb aspectes logístics de la vida a Barcelona tals com l’empadronament, la tramitació del número d’identitat d’estranger (NIE) o la recerca d’allotjament a la ciutat.

TRÀMITS RELACIONATS AMB LA TEVA ESTADA ACADÈMICA

L’equip d’ORI et brindarà informació actualitzada sobre els tràmits a desenvolupar un cop siguis a la ciutat, orientant-te sobre documents imprescindibles com el número d’identitat d’estranger (NIE), el padró o registre oficial de l’Ajuntament o el carnet universitari.

IDIOMES

Si la teva llengua materna no és el castellà, l’equip d’ORI et proporcionarà consells sobre com i on aprendre’l. També t’indicarà on aprendre català, fet que et facilitarà la teva integració a la vida diària de la ciutat. A més, podràs enfortir el castellà a través dels cursos certificats que ofereix el nostre Departament d’Idiomes del CETT-UB. Per contra, si el que vols és practicar de manera informal qualsevol altre idioma, podràs participar de manera gratuïta al nostre programa d’intercanvi lingüístic entre estudiants del CETT-UB.

ALLOTJAMENT

El CETT-UB som l’únic centre universitari de turisme que compta amb una residència d’estudiants, Àgora BCN, amb preus assequibles per a la comunitat d’estudiants CETT. També comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l’Hotel Alimara, en el qual tant tu com els teus familiars i amics podreu gaudir d’avantatges i descomptes.

Al CETT-UB disposes de tot un equip de professionals experts que vetllaran per la teva trajectòria professional des del moment en què formis part de la nostra comunitat.

Volem que estiguis informat i preparat per aconseguir els objectius professionals que t’hagis marcat. Amb aquesta motivació, trobaràs un equip de persones que t’acompanyaran durant el procés de manera personalitzada.

Gràcies a la col·laboració de les principals empreses del sector turístic podràs conèixer i posar en pràctica les eines més útils per accedir i desenvolupar-te en el mercat laboral.

El servei que posem a la teva disposició es basa en tres pilars fonamentals:

  • Orientació professional contínua centrada en tu, identificant els punts forts del teu perfil, analitzant la teva experiència i formació prèvia, i tenint en compte les teves principals motivacions de creixement.
  • Una estreta relació amb els principals actors del sector turístic, cultivada durant els més de 50 anys de presència en el mercat formant professionals amb unes competències i uns valors molt apreciats pel teixit empresarial.
  • Disseny i desenvolupament de tot un ventall d’activitats, espais de debat i eines que posem a la teva disposició i que et capaciten per afrontar qualsevol repte que et trobis durant tota la teva carrera professional.

D’aquesta manera, et convidem a participar en un procés dinàmic i adaptat a les teves expectatives que engloba les següents fases:

Definició de les teves fites professionals:

  • Anàlisi profunda del teu perfil d’entrada.
  • Establiment d’objectius realistes i seguiment del teu roadmap.
  • Orientació en el disseny i desenvolupament del teu Pla de Carrera personalitzat.

Disseny i elaboració de les eines principals de relació amb el mercat laboral

  • Revisió i correcció de currículums i cartes de presentació, adeqüant l’objectiu professional a les demandes del mercat.
  • Carta de recomanació. L’alumnat que us trobeu en un procés de selecció podreu comptar amb les referències del CETT-UB.
  • Accés als principals canals d’investigació i accés d’oportunitats de pràctiques i laborals
  • Gestió d’ofertes i autocandidatures. Et donem suport per fer més visible el teu perfil davant les empreses i headhunters, donant-te referències per a la teva candidatura.
  • Seguiment de candidatures. T’ajudem a saber en quin punt del procés de selecció es troba la teva candidatura.

Entrenament personalitzat

  • Orientació sobre la recerca d’oportunitats professionals.
  • Simulació d’entrevistes de treball i feedback sobre els aspectes que es poden millorar.
  • Entrevistes per competències i mentoring per a aquells perfils amb dificultats a l’hora de seguir el procés de recerca de feina i/o amb risc d’exclusió social.
  • Preparació de presentacions perquè coneguis de primera mà les necessitats de les empreses, perquè puguis analitzar les possibilitats de vinculació a curt i mitjà termini amb una organització, i intercanviar inquietuds amb professionals de referència.

Networking i dinamització d’activitats

  • Presentacions corporatives durant el teu període formatiu.
  • Classes magistrals orientades a conèixer sectors estratègics.
  • Dinàmiques i reptes corporatius incorporats a les teves sessions formatives.
  • Marketplaces i fires d’ocupació presencials i virtuals on més d’un centenar d’empreses participen anualment al Campus en la captació personalitzada de talent.

Job Center d’accés exclusiu

  • Gestió de més de 900 oportunitats de pràctiques anualment.
  • Gestió de més de 1.500 oportunitats laborals anualment.
  • Seguiment de les candidatures presentades.
  • Adaptació de models curriculars i cartes de presentació personalitzats.

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services , contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

Career Services

Career Services està format per un equip de professionals que orienta i ajuda l’alumnat al llarg dels seus estudis, i li facilita el contacte amb les millors empreses per tal d’afavorir-ne el desenvolupament professional i la futura inserció laboral.

PRÀCTIQUES

Durant el teu període formatiu al CETT-UB, gaudiràs de l’oportunitat de fer pràctiques en empreses i institucions de primer nivell, amb l’objectiu d’aplicar i complementar els coneixements adquirits a la formació acadèmica i, a la vegada, afavorir l’adquisició de competències que et preparin per a l’exercici d’activitats professionals.

Les pràctiques tenen dues modalitats:

  • Curriculars: vinculades a assignatures del programa que estàs cursant i que formen part del seu currículum acadèmic; per tant, obligatòries.
  • Extracurriculars: no incloses dins del pla d’estudis i que tenen un caràcter voluntari.

La realització de les pràctiques es desenvolupa mitjançant convenis de cooperació universitat-empresa i estan tutelades per professors experts en cadascuna de les matèries.

El CETT-UB et facilitarà la consecució d’aquelles oportunitats més adequades al teu perfil professional i a les teves motivacions, entre les més de 900 peticions per part d’empreses que rebem anualment. De la mateixa manera, t’ajudarem a contactar i t’acompanyarem en l’accés a les empreses i les institucions més atractives per als teus objectius professionals.

Com a característica diferencial al mercat, el CETT-UB consta d’un grup d’empreses pròpies dedicades a la formació i a l’oferta de serveis d’hoteleria i turisme de qualitat, perquè apliquis aquests coneixements pràctics sense sortir del Campus:

  • Hotel Alimara
  • Residència Universitària Àgora BCN
  • Aula Restaurant
  • Summum Restaurant & Bar

Si vols més informació, visita l’espai de Career Services , contacta amb nosaltres a través del correu electrònic careerservices@cett.cat o també ens pots visitar a la primera planta del Campus.

CETT Alumni va néixer com a Associació d’Antics Alumnes del CETT-UB l’1 de març de 1994, com una iniciativa per oferir un servei als antics alumnes, com un espai de referència personal i professional, i un punt de trobada per a experts del sector turístic, gastronòmic i hoteler, amb un vincle comú, el CETT-UB.

Como a associació d’antics alumnes del CETT-UB, té com a missió principal potenciar la relació entre aquests i, així, crear una xarxa de professionals. El nexe comú és ser antics alumnes de les diferents promocions i formacions del CETT-UB.

Els principals objectius de CETT Alumni són:

  • Promoure el permanent desenvolupament professional dels seus associats a tots els nivells i afavorir l’accés al món laboral, la promoció professional i la formació contínua. Fomentar la creació d’un marc idoni per a l’intercanvi dels coneixements i experiències entre els antics alumnes, oferint-los l’associació com a punt de trobada del món professional.
  • Facilitar el coneixement i el networking a través de jornades, ponències, sopars col·loqui i sessions d’experts. CETT Alumni vol ser un centre d’opinió i influència sobre l’entorn turístic.
  • Establir acords amb altres entitats, per afavorir sinergies que generin valor als antics alumnes associats.

RESIDÈNCIA AGORA BCN

El CETT-UB somos el único centro universitario de turismo que cuenta con una residencia de estudiantes, la Residencia Universitaria Internacional Ágora BCN. Como alumno de cualquiera de nuestras titulaciones disfrutarás de descuentos exclusivos para que puedas alojarte aquí mientras estudias. Pregúntanos sin compromiso. También contamos con nuestro propio hotel de cuatro estrellas, el Hotel Alimara, en el que tanto tú como tus familiares podréis disfrutar de ventajas y descuentos.

agora

HOTEL ALIMARA

Com a part de les nostres empreses d'aplicació comptem amb el nostre propi hotel de quatre estrelles, l'Hotel Alimara. Situat al peu de la serra de Collserola i dins del propi Campus CETT, en ell tant tu com els teus familiars podreu gaudir d'avantatges i descomptes.

Hotel Alimara

 

Per accedir al Màster Oficial d’Innovació de la Gestió Turística et recomanem:

  • Tenir ganes d’entrar en un sector dinàmic, on es valoren la capacitat d’adaptació, la flexibilitat, l’empatia i la capacitat de lideratge, de treball en equip i de gestió de projectes.
  • Tenir un alt sentit ètic.
  • Ser crític i amb capacitat reflexiva.
  • Tenir habilitats organitzatives i analítiques.
Complements de formació

Titulacions d’entrada que requereixen de la matriculació i superació de complements de formació per a la obtenció del títol de màster:

Titulacions Complements de formació
Diplomatura en Turisme o el títol de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques No es requereixen complements
Grau en Turisme .
Diplomatura en Ciències Empresarials .
Llicenciatura / Grau en Economia .
Llicenciatura / Grau en Administració i Direcció d'Empreses .
*** ***
Diplomatura o Grau en Nutrició Humana i Dietètica Es requereixen els complements de formació
Llicenciatura o Grau en Dret .
Llicenciatura o Grau en Ciències del Treball .
Qualsevol altre Grau .

Assignatures definides com a complements de formació del màster:

  • Gestió d'Allotjament 6 ECTS - estudiants de l'especialització de Direcció Hotelera.
  • Gestió de Restauració 6 ECTS - estudiants de l'especialització de Direcció de Restauració.
  • Gestió Econòmica-Financera en les Empreses Turístiques 6 ECTS - estudiants de qualsevol de les dues especialitzacions.

Total complements: 12 ECTS.

Total complements: 12 ECTS.

Els complements de formació es cursaran en modalitat online coincidint amb la data d'inici del màster.

Podràs accedir al Màster des de qualsevol grau vinculat a les branques de coneixement de les ciències socials i humanitats, especialment els derivats de les anteriors diplomatures i llicenciatures en l’adaptació a l’EEES.

Els candidats que no procedeixin de les titulacions mencionades anteriorment hauran de cursar els complements de formació.

Complements de formació
Amb els complements de formació definits al Màster es pretén garantir que els estudiants no provinents d’estudis de l’àmbit de l’empresa tinguin un coneixement bàsic del concepte, l’estructura i les particularitats dels aspectes vinculats al màrqueting i a la gestió econòmico-financera en l’àmbit de l’hospitalitat.

A continuació, s’estableixen els complements de formació que hauran de realitzar els estudiants segons la titulació prèvia adquirida:

Complements de formació

Titulacions d’entrada que requereixen de la matriculació i superació de complements de formació per a la obtenció del títol de màster:

TitulacionsComplements de formació
Diplomatura en Turisme o el títol de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques No es requereixen complements
Grau en Turisme .
*** ***
Diplomatura en Ciències Empresarials .
Diplomatura / Grau en Nutrició Humana i Dietètica .
Llicenciatura / Grau en Economia .
Llicenciatura / Grau en Administració i Direcció d'Empreses Es requereixen els complements de formació: Turisme Global 9 ECTS
Llicenciatura / Grau Història i Història de l'Art .
Llicenciatura / Grau en Pedagogia .
Llicenciat / Grau en RRPP i comunicació i similars .
Llicenciatura / Grau en Humanitats .
Llicenciatura / Grau en Geografia .
Llicenciatura / Grau Antropologia .
Qualsevol altra llicenciatura / Grau .

Assignatures definides com complements de formació del màster:

  • Turisme Global 9 ECTS.

Total complements: 9 ECTS.

CETT Fundació, amb el ferm convenciment que la formació i la transmissió de coneixement són fonamentals, amplia el programa d’ajudes que ja oferia anualment als estudiants i inclou noves beques per al curs 2021/2022, tenint en compte, a més, les dificultats que ha generat la COVID-19.

A part, el CETT-UB també donarà l’opció de fer el pagament en 6, 10 o 12 mesos mitjançant finançament bancari, amb el qual s’aplicarà un descompte del 5 % de l’import de les quotes. Informa’t sobre les condicions especials.

 

El nostre equip d'orientació respon

Cristina Pérez

Cap del Servei d'Atenció i Orientació a Futurs Estudiants