Fotografia de: Raons per cursar aquest màster | Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Raons per cursar aquest màster
Propera convocatòria: Octubre 2021

Raons per cursar aquest màster

  • Es tracta d’un màster d’Innovació en la Gestió Turística oficial: compta amb l’aval universitari de la UB, permet l’accés a estudis de doctorat i grups d’investigació i garanteix el reconeixement acadèmic també fora del nostre país.

  • Es l’únic Màster Oficial d’Innovació en la Gestió Turística d’Espanya que t’ofereix la possibilitat de subespecialitzar-te en la gestió de tres àmbits de gran actualitat turística: Destinacions Urbanes, Patrimoni Culinari i Gastronòmic i Patrimoni Cultural i Natural.

  • Inclou un extens programa d’activitats que et permetrà conèixer les últimes tendències en turisme: visitaràs destinacions turístiques per estudiar-ne els patrimonis i les estratègies d’explotació, descobriràs quines són les novetats tecnològiques a Catalunya sota el guiatge d’experts d’EURECAT i assistiràs a esdeveniments d’innovació turística com ara els seminaris Contemporary Issues in Tourism, organitzats en col·laboració amb la Casa Vicens.

  • Et permetrà fer pràctiques en més de 500 empreses del sector del turisme, incloses les principals administracions públiques, museus i equipaments patrimonials, com l’Agència Catalana del Turisme, l’Agència Catalana del Patrimoni, l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació Alícia, el MNAC, la Xarxa de Patrimoni Industrial, el Consorci Turístic de Barcelona, etc.

  • Rebràs classes per part d’experts que actualment treballen en empreses turístiques i que tenen una reputada trajectòria en gestió turística.

  • Amb el teu Treball de Final de Màster podràs optar a una distinció de Redintur o a publicar en les revistes acadèmiques del CETT-UB.