Fotografia de: Participem en el III Fòrum de Turisme de la Selva | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa

Participem en el III Fòrum de Turisme de la Selva 20.11.2015

Participem en el III Fòrum de Turisme de la Selva

El proper dimecres 2 de desembre es celebra el III Fòrum de Turisme de la Selva, l’espai de trobada anual per a la reflexió del turisme a la comarca dela Selva.

A l’edició d’enguany , que es celebra a caldes de Malavella, es debatrà sobre la gastronomia i el turisme  aprofitant, per un cantó, que Catalunya ha estat declarada Regió Europea de la Gastronomia 2016, i per l’altre, que l’any vinent serà “l’any de la Gastronomia i l’Enoturisme”.

Mercè Civera, professora de l’Escola Universitària d’Hosteleria i Turisme – CETT UB, hi participa amb la ponencia “La gastronomía i el patrimoni culinari en el desenvolupament del local”.

En aquest acte, també es parlarà de l’oportunitat que suposa per a la Selva el fet de poder combinar la gastronomia iel turisme,i com això pot beneficiar i millorar l’oferta actual  d’aquest sector. Per fer-ho, es comptarà amb la participació d’experts, i amb la presentació d’alguns dels productes desenvolupats al territori.

L’assistència al fòrum és gratuïta però cal inscripció prèvia, podeu fer-ho a través d’aquest link 

Fotografia de: Participem en el III Fòrum de Turisme de la Selva | CETT

Categories

turisme selva gastronomia enocultura CETT