Fotografia de: La Fundació Gaspar Espuña-CETT premia la emprenedoria al sector turístic | CETT
Universitat de Barcelona

La Fundació Gaspar Espuña-CETT premia la emprenedoria al sector turístic

19.10.2018
 
La Fundació Gaspar Espuña-CETT premia la emprenedoria al sector turístic
  • Els emprenedors premiats son Maurici Cot pastisseria i postres, EasyTravel App, i Sharify.
  • Els premis fomenten l’emprenedoria turística, hotelera i gastronòmica amb una dotació econòmica i mentoring a càrrec del CETT.
  • Els premis es lliuraran el 21 de novembre, durant la Jornada d’Emprenedors de l’Smart Tourism Congress Barcelona.

Ja s’han decidit els guanyadors del XIV Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic que convoca anualment la Fundació Gaspar Espuña-CETT i el Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT, adscrit a la Universitat de Barcelona (UB).

En aquesta edició, els tres projectes guardonats son MAURICI COT, pastisseria i postres, EasyTravel App i Sharify. Com a premi, rebran una remuneració econòmica per a impulsar els respectius projectes: un primer premi de 3.600€, 2.400€ pel segon i 1.800€ el tercer classificat. Addicionalment, tots tres seran premiats amb sis mesos de mentoring a càrrec del CETT, que s’iniciarà el proper 6 de novembre de 2018. Amb aquest període d’acompanyament i assessorament, la Fundació Gaspar Espuña-CETT, reforça l’ajut econòmic amb la transferència de coneixement i experiència, per guiar els emprenedors i accelerar el procés de desenvolupament dels seus projectes.

Primer premi per MAURICI COT, pastisseria i postres.

El projecte guanyador és MAURICI COT, pastisseria i postres. Aquesta iniciativa empresarial dóna servei a persones amb celiaquia i sensibilitat al gluten i a la lactosa, a tota Catalunya. Des de Llinars del Vallès, l’obrador elabora pastisseria sense gluten i sense lactosa en format familiar, per a client final, i en format individual per a restaurants, hotels, càterings i altres botigues que no puguin elaborar ells mateixos aquest tipus de productes.

El jurat ha valorat molt positivament el fons i la forma del projecte, perquè “és respectuós amb el producte i les persones, i conté elements importants d’emprenedoria social com posicions de treball per a persones amb dificultats / discapacitats)”. Es tracta, doncs, d’un projecte artesanal que vol donar el salt a la indústria, amb simplicitat i autenticitat.

Segon premi per EasyTravel App

El segon premi és per la innovadora solució tecnològica EasyTravel App. L’eina centra la seva activitat en la industria del turisme i l’assistència a esdeveniments esportius, musicals, fires o congressos professionals, mitjançant l'ús d'un software capaç d’empaquetar múltiples combinacions de productes relacionats amb els viatges i l’assistència a esdeveniments.

EasyTravel App, activa des de mitjans de 2016, ja ha donat servei a grans esdeveniments com els 18 circuits que acullen les carreres de MotoGP en aquesta temporada 2018, el Sònar 2018 o San Fermín 2018, entre d’altres.

Tercer premi per l’app Sharify

L’app Sharify ha rebut el tercer premi per la iniciativa col·laborativa que ajuda a compartir tota mena d’experiències, productes, activitats o serveis. L’aplicació, dirigida a un públic jove, és el mapa en viu de Barcelona en la que els negocis de barri, marques locals i estudiants o treballadors internacionals poden compartir qualsevol cosa: una oferta, una quedada, un nou producte o un concert local... Tot de manera gratuïta i en solament tres clics: què, quan i on.

Jornada d’Emprenedors a l’Smart Tourism Congress Barcelona (STCB)

El lliurament dels premis del XIV Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic 2018 tindrà lloc el dimecres 21 de novembre, dins del marc de l’Smart Tourism Congress Barcelona (STCB) que es celebrarà del 21 al 23 de novembre. En aquesta segona edició del congrés, organitzat per la Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, impulsada pel Campus CETT i la Universitat de Barcelona, s’inclou en el programa una nova jornada, centrada exclusivament en l’emprenedoria sostenible i innovadora al sector turístic. (www.cett.es/smartourismcongress/ca/)

Vols ser un dels propers guanyadors d'aquests premis? Prepara't amb el nostre Màster Oficial de Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics i la seva especialitat en Emprenedoria i Innovació Corporativa en Turisme.

Categories
Campus CETT-UB CETT Fundació Gaspar Espuña-CETT Concurs de Projectes Emprenedors Turisme Hoteleria Gastronomia Emprenedoria