Fotografia de: Nou web #CETTthroughMyHome | CETT
Universitat de Barcelona

Nou web #CETTthroughMyHome

02.04.2020
 
Nou web #CETTthroughMyHome

Al CETT no ens aturem, seguim en contacte amb vosaltres gràcies a les eines virtuals que ens permeten escurçar les distàncies i seguir amb la formació.

Per continuar comunicats i poder-vos oferir la informació que necessiteu en aquest nou context, neix #CETTthroughMyHome. A través d’aquest nou web, podreu consultar el que necessiteu per continuar la formació online i connectats amb la comunitat CETT.

Aquesta plataforma trilingüe i dinàmica que estrenem aglutina informació pràctica que us pot ser d’interès a l’alumnat, així com idees, recursos i recomanacions per a la situació actual. El web consta de vàries seccions, com per exemple, una de preguntes freqüents, una altra de consells per teletreballar i els contactes dels serveis del CETT.

#CETTthroughMyHome, també a Instagram Stories

Al CETT volem conèixer la vostra experiència des de casa durant el confinament. Us animem a compartir a Instagram Stories la vostra experiència estudiant i treballant des de casa per sentir-nos més a prop:

1. Fes una foto o enregistra un vídeo de menys de 15 segons en format vertical

2. Penja-ho al teu compte personal d’Instagram Stories

3. Etiqueta el @cett_ub i posa el hashtag #CETTthroughMyHome

4. Si ets CETT Alumni etiqueta també a @cettalumni

5. Tens total llibertat per afegir el que vulguis al post: GIFS, text, etiquetar als teus amics i amigues...

6. El CETT i CETT Alumni compartiran els teus stories als seus comptes d’Instagram Stories, sempre i quan tinguis el perfil públic.

7. Hem creat un destacat als comptes del @cett_ub i @cettalumni que recull tots els post que anem compartint, no te’l perdis.

Junts ens en sortirem. #WeAreCETT