Fotografia de: Idees del CETT per passar el confinament | CETT informa sobre Covid-19
Universitat de Barcelona
cettthroughmyhome

Idees del CETT per passar el confinament

Resultats

18.05.2020

Joan Roca, xef d’El Celler de Can Roca: “El moment actual fa més necessari que mai la formació professional”

Ens trobem en un moment de l’any en el qual molts joves estudiants han de decidir quin camí triaran per al seu futur. Joan Roca, xef d’El Celler de Can Roca, ha participat en una videoconferència amb exalumnes d'FP en el marc de la primera Mostra d'ImpulsFP , en la qual ha animat als joves a formar-se. “El més important ara per al jovent és que es preparin ...

Llegir tot
12.05.2020

El moviment Urban Sketching, una oportunitat única per viatjar des de casa

TURCiT Grup de recerca en Turisme Cultura i Territori Patrimoni Cultura Turisme

Aquests dies hem pogut comprovar, a través de les iniciatives culturals que han anat sorgint, que no és el mateix veure una obra de teatre, una exposició o escoltar un concert de forma personal que en format virtual. Tanmateix, tot allò relacionat amb les nostres aficions que puguem fer des de casa ens portarà aire fresc en una època excepcional. Anteriorment a l&#...

Llegir tot
11.05.2020

Els professionals sanitaris fan de l’Hotel Alimara Barcelona casa seva

Alimara CETT RSE COVID-19

L’adaptació de l’Alimara Barcelona en Hotel Salut per acollir personal sanitari L ’Hotel Alimara Barcelona del CETT és, per a molts professionals de la salut, casa seva durant el confinament. Després de 25 anys d’història i d’acollir turistes, persones que viatgen per negocis, convencions, casaments o altres celebracions, és la primera vega...

Llegir tot
08.05.2020

La sostenibilitat, clau en la nova normalitat

L’entrada a la nova normalitat, que anirem vivint en les pròximes setmanes, serà sens dubte un moment clau per als negocis, que hauran d’incorporar més que mai, noves mesures. Algunes d’aquestes estan estretament relacionades amb la sostenibilitat i l’aprofitament alimentari, dues qüestions imprescindibles en aquesta nova etapa. Felipe Celis, professo...

Llegir tot
07.05.2020

Anàlisi de les destinacions 'foodies'

La desescalada de la situació generada pel COVID-19 ja té data d’inici i, per tant, cal pensar també en la nova normalitat que viurem. La Dra. Maria del Pilar Leal L., coordinadora de màsters i postgraus del CETT, va participar el 30 d’Abril en un webinar amb la Universitat d’Especialitats Turístiques (UDET) d’Equador. Sota el títol “ ...

Llegir tot
07.05.2020

El sector reflexiona sobre la reactivació del turisme

Maria Abellanet Turisme COVID-19

Es comencen a veure a l’horitzó les diferents fases de la desescalada i, tot i que el calendari pugui variar, l’activitat s’anirà recuperant progressivament en les pròximes setmanes. Cal, doncs, pensar en el futur i, per això, la Cambra de Comerç de Barcelona ha celebrat aquesta setmana, a través de la Llotja Virtual , unes jornades centrades en l...

Llegir tot
04.05.2020

‘Green experience’, el còctel innovador que integra tradicions culinàries d’arreu del món

. Diploma Superior en Cocteleria i Mixologia 50 aniversari CETT

· La beguda, creada pel professor del CETT, Víctor Laiseca, simbolitza valors del centre com la innovació i la vocació internacional · El còctel s’ha estrenat, per primera vegada, en la celebració de la lliçó inaugural del curs 2019-2020 , protagonitzada per Ferran Adrià Innovació i internacionalització. Aquests són els valo...

Llegir tot
30.04.2020

Participa a les sessions informatives virtuals per conèixer el CETT

Orientació sessióinformativa COVID-19 confinament

Ara pots conèixer el CETT a través de les sessions informatives online. A través d'una vídeoconferència, totes les persones interessades a conèixer la nostra oferta formativa i el model pedagògic en turisme, hoteleria i gastronomia podreu informar-vos de les opcions de cara al curs vinent. 150 persones podreu assistir a les sessions informatives virtuals i res...

Llegir tot
29.04.2020

Observatori CETT: Una mirada al sector

Observatori CETT Turisme GRATiR Grup de Recerca en Allotjaments Turístics i Restauració

Vols estar al dia de tota l’actualitat del sector turístic, hoteler i gastronòmic? Consulta el resum del primer Observatori CETT de 2020 i coneix la perspectiva dels professionals sobre la necessitat d’integrar les eines de màrqueting digital en la gestió dels allotjaments turístics. A més, hi trobaràs les 10 claus dels experts perquè els esta...

Llegir tot
28.04.2020

Restauració: recomanacions per a l’adaptació a la nova realitat

COVID-19 restauració

La desescalada de la situació d’emergència portarà, sens dubte, una nova forma d’operar en els serveis de bar i restaurant. L’adaptació de les operacions a la nova realitat passarà necessàriament per la distància social, ja coneguda i assumida per tothom. Però no només els aspectes sanitaris ajudaran l’empresari a solucionar a...

Llegir tot