Del 19/06/2023 al 18/09/2023 (vacances del 31/07 al 27/08)

Estàs a l'atur?
Apunta’t als nostres cursos de Formació Ocupacional, 100% subvencionats pel Servei d'ocupació de Catalunya (SOC).
T'oferim diferents cursos especialitzats en gastronomia i restauració amb els que tindràs l'oportunitat d'obtenir un Certificat Professional que inclou un mòdul de pràctiques en empresa (Formació Pràctica en Centres de Treball).
Ets treballador en actiu i vols millorar les teves competències professionals?
Participa en els nostres cursos de formació contínua, 100% subvencionats pel Consorci de Formació Continua de Catalunya (CONFORCAT).
T'oferim diferents cursos d'especialització amb l'objectiu d'assolir i complementar les teves competències professionals.
El curs d’operacions bàsiques de cuina té com a objectiu formar en preelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions més complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Continguts:
Certificat de professionalitat nivel 1. Requisits d'accés:
L’objectiu d’aquest curs de cuina és desenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota classe d'aliments. A més, s'aprendrà a definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, per aconseguir la qualitat i els objectius econòmics establerts, i respectar les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària
Contingut:
Certificat de professionalitat nivell 2. Requisits d'accés:
PLACES ESGOTADES
L'objectiu general del curs de masses fullades és exercir les tasques relatives a l'elaboració de pa i altres productes de fleca a partir de l’elecció de matèries primeres i auxiliars, dosant-les adequadament, utilitzant la maquinària, útils i eines necessàries per realitzar el pastat, format de peces, fermentació, cocció, refredat i el seu posterior envasat i expedició o embena respectant les normatives vigents.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Aprendre a elaborar full de mantega amb diferents processos
Elaboració de pa i productes de fleca: elaboracions de masses fullades clàssiques de qualitat, amb ferments naturals i farines ecològiques
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és conèixer la normativa vigent de classsificació d’olis verges i aprendre la tècnica de tast d’olis.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu del curs de postres avantguardistes de restaurant és reinterpretar les receptes de la pastisseria de restaurant amb noves tècniques culinàries, per crear productes que siguin experiències gustatives.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Certificat de professionalitat nivell 2. Requisits d'accés:
L'objectiu del curs és aprendre les regles de composició, teoria del color i angles de captura, utilitzar tècniques d'il·luminació natural o artificial i saber planificar una sessió de fotografia i vídeo gastronòmic.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu del curs és ser capaç de promoure i comercialitzar productes i serveis turístics online, conèixer el funcionament del mercat turístic a la xarxa i saber valorar quines són les eines tecnològiques de treball per als profesionals que intervenen en aquesta intermediació i comercialització turística, entre d'altres.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu del curs de sommelieria i maridatge és aprendre a descriure les diferents característiques organolèptiques dels vins emprant un vocabulari específic i saber relacionar-los amb el menjar que més s'adeqüi.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és capacitar en l'ús del nitrogen a la cuina i conèixer les diferents opcions que ofereix el nitrogen líquid.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu del curs de cocteleria és aprendre a realitzar diferents tipus de còctels i dominar els seus processos d'elaboració, combinacions, formes de presentació, decoració, i realització del servei d'aquestes begudes en el bar.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu del curs de cuina per a celíacs és donar informació sobre la celiaquia, resoldre dubtes i establir un protocol d'actuació. S'ensenyarà a presentar i elaborar productes sense gluten, així com plats de la dieta establerta, a més de com evitar la contaminació creuada quan elaborem cuina sense gluten i amb gluten.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu del curs de cuina saludable és adquirir les principals nocions de dietètica i nutrició basades en aliments reals, descobrir receptes estacionals saboroses amb varietat de sabors, textures i colors, comprendre com crear un menú complet i equilibrat i tenir criteri a l'hora d'escollir els aliments i material de cuina.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és capacitar les persones amb les noves funcions que les màquines del buit poden oferir a la cuina, tant pel que fa a la conservació com a l'elaboració, a més d'explicar com natural pot ser la cuina al buit.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és entendre què és la cuina saludable i la importància de poder-la aplicar en l’alimentació diària, a través de receptes innovadores i tècniques d’organització.
Aquest curs s'estructura en un únic mòdul: Baig cooking.
Certificat de professionalitat nivell 2. Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és conèixer les possibilitats dels arrossos des dels seus orígens. A més, també aprendrem a determinar els diferents tipus d'arrossos existents i les seves elaboracions i a cuinar-lo en funció de la seva tipologia i de la finalitat que es pretén.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és conèixer les diferents classes de formatges, tant en l'elaboració i presentació com en la venda a la sala.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és aprendre a elaborar cuina vegana, la qual es caracteritza per no fer ús de cap producte d’origen animal.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és dotar als professionals del sector de l'hoteleria de les eines per oferir solucions a possibles clients amb intoleràncies alimentàries.
Quins continguts veuràs durant aquest curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és introduir als participants en les bases, estratègies i mètodes d'implementació del Revenue Management en una empresa de caràcter turístic-hoteler.
Quins continguts veuràs durant aquest curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és aprendre a elaborar i presentar diferents postres, a més de conèixer les tècniques avançades per a l'elaboració d'aquests plats preparats per a restaurants.
Quins continguts veuràs durant aquest curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és conèixer les plataformes de xarxes socials i portals d'opinió, dinàmiques i com aquestes afecten la nostra nota global de reputació.A partir d'aquí, crear estratègies de reputació online, aprendre a utilitzar la comunicació digital en aquest sentit i saber donar resposta a situacions crítiques.
Quins continguts veuràs durant aquest curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és conèixer les passes a seguir per elaborar un estudi de mercat, un pla de màrqueting del nostre producte, un pla de màrqueting intern i un pla de costos i elaboració de productes.
Quins continguts veuràs durant aquest curs?
Requisits d'accés:
El curs de costos en aliments i begudes té com a objectiu aprendre a establir el cost i la seva gestió com una eina estratègica en el sector de la restauració. T'ajudarà a comprendre els conceptes del cost de menjar o l'objectiu potencial i real, entre d'altres, a més de a calcular el cost ideal del menjar, comprendre la diferència entre el preu de compra i el rendiment, o la importància d'una base de dades precisa pel càlcul del cost potencial, entre d'altres.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és aprendre a realitzar totes les operacions adequades per a la conservació, preparació i servei, utilitzant els procediments i les tècniques establertes.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és conèixer els aspectes més destacats i elementals de la restauració. També adquirir els coneixements relatius al control de l'economia de l'establiment, així com el manteniment d'elements bàsics d'higiene i seguretat.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Gestió administrativa de l’establiment de restauració
Gestió comercial de l'establiment de restauració
Requisits d'accés:
L'objectiu d'aquest curs és ajudar-te a crear productes o serveis turístics atenent a les característiques territorials i variables socioeconòmiques.
Quins continguts veuràs durant el curs?
Implementar els productes, serveis o destinacions turístics seleccionant les variables de més impacte socioeconòmic per a l'entorn:
Dinamitzar els recursos econòmics territorials, relacionant l'activitat dels agents locals amb el producte o servei turístic creat:
Requisits d'accés: