Skip to main content
Perfils
Perfils
Alumnat
Empreses
Alumni
Premsa
Restaurants
Campus virtual
Campus virtual
CA
EN
ES
Buscar
Cerrar
CETT
Enrere
Estudia
Turisme i Hoteleria
Formación profesional
Graus universitaris
Màsters i postgraus
Formació per a professionals
International short programs
Veure tots
Cuina i Gastronomia
Formació professional
Graus universitaris
Màsters i postgraus
Formació per a professionals
International short programs
Formació subvencionada
Veure tots
Màrqueting i Esdeveniments
Formació professional
Graus universitaris
Màsters i postgraus
Formació per a professionals
International short programs
Formació subvencionada
Veure tots
Informa't
Admissió
Sessions informatives i jornades de portes obertes
Fires i escoles
Contacta amb nosaltres
Vine a conèixer-nos
Beques i premis
Beques i finançament
Premis
Investiga
Grups de recerca
Turisme, Cultura i Territori
Allotjaments Turístics i Restauració
Cuina i Gastronomia
CETT's Research
Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
Presentació
Revistes
Ara, Revista d'Investigació en Turisme
Tourism and Heritage Journal
Mou-te
Incoming
Incoming exchange
International degree-seeking students
Study abroad
Guia per a l’alumnat internacional
Outgoing
Outgoing exchange: mobilitat internacional i nacional
Minor programs
Global internship programs
Aliances internacionals
Connecta
Talent
Aposta pel talent
Pràctiques
Borsa de treball
CETT Talent
Orientació professional
Talent i employer branding
Solucions per a empreses
Formació a mida
Projectes i consultoria
CETT Innovation Hub
La innovació al CETT
Tourism Exploration Lab
Alimara Living Lab
FoodXplore Lab
Esdeveniments
Congrés Internacional de Turisme Gastronòmic
Actes de Finalització d'Estudis
Premis CETT Alimara
Trobada Gastronòmica
Tots els esdeveniments
Estem connectats
CETT Alumni
Aliances
Viu el CETT
Coneix el CETT
Manifest
Qui som
CETT Fundació
Model pedagògic
Memòria anual
Qualitat
RSE i transparència
Treballa amb nosaltres
CETT Campus
El campus
Hotel Universitari Alimara
Àgora BCN
Restaurants
Campus UB
Botiga CETT
Actualitat
Notícies
Agenda d'esdeveniments
Emprenedoria
Premis impuls a l'emprenedoria
Programa Primer Emprèn
Programes
Contacta amb nosaltres
[email protected]
+34 934 280 777
Informació per a futurs estudiants
[email protected]
+34 934 280 777
Buscador general
Search
Breadcrumb
Inici
Programes
Formació subvencionada
HOTR0108 - Operacions bàsiques de cuina
HOTR0108 - Operacions bàsiques de cuina
×
Presentació
Durada
315h. + 80h. pràctiques en empreses
Data d'inici
2026
Modalitat
Presencial
Llengües
Castellà
Continguts del curs d'operacions bàsiques de cuina
Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris
Aplicació de normes i condicions higienico-sanitàries en restauració
Aprovisionament de matèries primeres en cuina
Preelaboració i conservació culinàries
Elaboració culinària bàsica
Realització d' elaboracions bàsiques i elementals de cuina i assistir en l' elaboració culinària
Elaboració de plats combinats i aperitius
Formació complementària obligatòria
Pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de cuina
Descarrega el programa
Certificat de professionalitat nivell 1
Requisits d'accés:
No es demanen requisits acadèmics previs
Indispensable document DARDO segons estàs donat d'alta al SOC
Charo Povedano
Orientació de Formació Subvencionada
Email
[email protected]
Phone number
+ 34 673 775 161
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
PROGRAMES RELACIONATS
HOTR0208 - Curs d'operacions bàsiques de restaurant i bar
255h. + 80h. pràctiques a empreses
Presencial
Formació ocupacional subvencionada
HOTR0408 - Cuina
745h. + 80h. pràctiques a empreses
Presencial
Formació ocupacional subvencionada
HOTR0508- Serveis de bar i cafeteria
560 h. presencials
Presencial
Formació contínua subvencionada
Aplicacions bàsiques de xocolata
10h. de formació
Presencial
Formació contínua subvencionada
Cercador d'estudis