Fotografia de: CETT Fundació | CETT
Universitat de Barcelona
Sobre el CETT
Sobre el CETT >

CETT Fundació

La CETT Fundació va ser creada l’any 2000 per tal de garantir i promoure la filosofia que sempre ha caracteritzat el CETT.

Es tracta d’una fundació privada, inherent al CETT, oberta, creativa i motor de la pròpia activitat del centre. Té un fort compromís de responsabilitat social que vetlla per estendre al grup d’empreses del CETT, de la que participa, i a les diferents accions que empren.

Ha complert prop de 50 anys com a centre de formació, assessorament i investigació en el sector turístic i hoteler, i hem anat creixent a mida que es desenvolupava el turisme al nostre país.

Des del seu inici, la Fundació compta amb el suport incondicional dels professionals del sector i de les institucions, marcant una manera de fer, base de la seva filosofia. Una filosofia basada en tenir cura de formar bons professionals en actituds i aptituds; respondre a les necessitats del sector i la comunitat acadèmica i, en definitiva, servir al país. Tres eixos fonamenten les seves accions: la identitat, la reinversió de la totalitat dels beneficis al CETT i l’ajut als estudiants que ho necessiten, a través de beques.

Actualment, el CETT és un complex formatiu amb més de 2400 estudiants amb l’EHTCETT i l’EUHT CETT-UB que disposa de centres d’aplicació: com l’Hotel Alimara, CETT Consultors, Viatges Century, la Residència Universitària Internacional Àgora BCN, seu de la Fundació.

Conscients del compromís tant educatiu com social, el Patronat de la Fundació té la responsabilitat de mantenir, consolidar i, fins i tot, ampliar els principis fundacionals i les línies d’acció, adaptant-los als nous temps, i contribuir al desenvolupament de les persones, de la societat i del país.

Més info: CETT Fundació