Fotografia de: Agenda - 20/10/2021 | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Agenda

20 Octubre
Octubre
dldmdmdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
20 Oct

Participació de Vinyet Capdet en una taula rodona del Gastronòmic Fòrum Barcelona

La professora i ooordinadora i d'estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòniques, Vinyet Capdet, participa al Gastronòmic Fòrum Barcelona en una taula rodona amb títol "La sostenibilitat, la disciplina del futur" on es presentaran propostes acadèmiques sobre sobre la sostenibilitat. Serà de 11.00 a 12.00 h.

  • Dates: 20/10/2021
  • Horari: -

Sopar de Gala de Slowfood

En el marc de la Setmana de l’Alimentació Sostenible, el Museu Marítim acull el Sopar de Gala de Slow Food amb el suport de l’Escola Tècnica Professional del CETT. Una quinzena d’estudiants i dos professors de cuina hi donaran suport en un acte que tindrà lloc entre les 19.00 i les 24.00 h.

  • Dates: 20/10/2021
  • Horari: -