Sala de premsa
Multimèdia
Veure totsEl reprofitament alimentari al CETT-UB, al ‘Valor afegit’ de TV3
Mira el reportatge de TV3 El programa Valor afegit , de Televisió de Catalunya, ha parlat de l'impuls que el CETT fa del reaprofitament alimentari en les ...
TV3 explora el futur model de l'alta gastronomia al CETT
TV3 s'ha fixat en el CETT-UB per a informar sobre el futur de l' alta gastronomia . Nan Ferreres , directora de l’Escola Tècnica Professional i Estudis Unive...
El Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme del CETT-UB, al ‘Valor afegit’ de TV3
Classe del Grau de Negoci Digital i Innovació en Turisme El programa Valor afegit , de Televisió de Catalunya, s’ha fet ressò del Grau de Negoci Digital i...
Ferran Adrià torna als fogons després de 7 anys i ho fa al Campus CETT-UB
Publicacions
Veure totsMaria Abellanet, co-autora d’un llibre sobre l’ús sostenible de les platges a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre
La presidenta del CETT , Maria Abellanet i Meya , és una de les autores del Llibre blanc de les platges intel·ligents de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre . Publicat pel P...
Llegir totEls orígens del cinema a Barcelona, article del doctor Eugeni Osácar a ‘El Periódico’
El doctor i director de recerca del CETT, Eugeni Osácar, ha publicat aquest diumenge l’article Barcelona, ciutat pionera del cinema , a El Periódico . La peça destaca que “Bar...
Llegir totArticle del Dr. Daniel Imbert-Bouchard sobre els ‘city breaks’ a ‘El Periódico’
El coordinador del Màster Oficial en Innovació de la Gestió Turística de les Destinacions Urbanes del CETT-UB, el Dr. Daniel Imbert-Bouchard, ha publicat aquest dimarts un art...
Llegir totEl CETT publica les conclusions de l’Observatori ‘Transformació tecnològica i talent digital en turisme’
El CETT, des del seu compromís amb la generació i transmissió de coneixement expert, publica el més destacat de la darrera edició de l’Observatori CETT, que va posar el focus en...
Llegir tot