Inici > Sala de premsa > tornar

Clips de premsa

Resultats

02.02.2017

El president Puigdemont destaca la importància del CETT en l’excel·lència turística de Catalunya

Campus CETT-UB CETT #sócCETT Puigdemont acte inauguració instal·lacions

Inauguració de l’ampliació del Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia CETT.UB · Amb una inversió de 6,5 milions d’euros, el Campus de Turisme, Hostaleria i Gastronomia de Barcelona amplia més de 1.600 m² i en reforma més de 2.000. · El CETT crea 17 noves aules i nous espais amb la voluntat de posicionar-se com a centre de referència internacional. · Els nous espais estan p...

Llegir tot
19.12.2016

Òscar Teixidó és entrevistat per informatius Telecinco a l’acte “Per Nadal la bona cuina que et cuida” de Mercabarna

nadal menú marisc informatius telecinco oscar teixidó gastronomia CETT

Durant l’acte “Per Nadal, la bona cuina que et cuida”, que es va celebrar el dimecres 14 de desembre a Mercabarna i del que ja us havíem parlat ( tota la informació, aquí (http://www.cett.es/home2011pages/noticia.aspx?idNoticia=245371&idIdioma=ca) ), l’ informatiu matinal de Telecinco va parlar amb l’ OscarTeixidor, responsable de cuina del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB . ...

Llegir tot
03.11.2016

Maria Abellanet participant a les Jornades sobre Turisme i Societat

turisme societat CaixaForum Tendències del Turisme de Vacances Fundació Jordi Comas Matamala

El 28 d’octubre va tenir lloc al CaixaForum de Girona la jornada professional sobre turisme i societat “Tendències del Turisme de Vacances” , organitzada per la Fundació Jordi Comas Matamala . La jornada va versar sobre la prospectiva de tendències en el turisme de vacances a través de quatre panels d’experts que van analitzar i debatre sobre el tema des de quatre àmbits diferents, l’acadèmic, ...

Llegir tot
20.10.2016

130 alumnes del CETT participen a Hostelco

hotelco fòrum gastronòmic gastronomia cett

Un any més es celebra Hostelco (http://www.hostelco.com/ca/home) , el major saló d’equipament per a la restauració, l’hoteleria i col·lectivitats. La Fira de Barcelona acull del 23 al 26 d’octubre aquesta gran fira, líder nacional i referent europeu, en la que participem amb un total de 130 alumnes de Grau Mitjà, Grau Superior i el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i 10 professors...

Llegir tot
28.09.2016

L’alumne William Aguilar presenta una recepta al programa Ben Trobats

ben trobats xip tv gastronomia suquet de peix all negre CETT

Com ja sabeu d’altres ocasions en les que també han comptat amb nosaltres, Ben trobats és un magazine matinal de Xip TV que dedica una secció a la gastronomia. Avui, dimecres 27, William Aguilar, cursant el 3r curs de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració , ha estat el responsable d’aquesta secció, presentant la recepta “suquet de peix amb cremós d’alls negres” No e...

Llegir tot
14.09.2016

Alumnes del CETT participen a la presentació del Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016

fòrum gastronòmic barcelona 2016 Barcelona Gastronomia CETT

Avui, dimecres, 14 de setembre, s'ha presentat a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, el Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016 , que es celebrarà a Fira de Barcelona (Recinte Gran Via a Hospitalet de Llobregat, pavelló 2) del 23 al 26 d’octubre de 2016. De nou, aquest any tindrà lloc coincidint amb Hostelco, de cara a poder donar veu i fer més gran la Barcelona Hosting Week . A la presentació, ...

Llegir tot