Fotografia de: Premi FPCAT a la Formació Professional | CETT
Universitat de Barcelona

La Generalitat atorga el Premi FPCAT a la formació professional del CETT

25.04.2023
 
Formació professional al CETT

Formació professional al CETT

El CETT ha estat distingit amb el guardó FPCAT 2022 a l’excel·lència en l’ensenyament de la Formació Professional a Catalunya. Aquests premis reconeixen, valoren i fomenten les bones pràctiques a les trajectòries individuals; als centres formatius que imparteixen formació professional inicial o ocupacional; a les empreses i altres entitats; a les persones usuàries de centres de formació professional i al premi a la recerca en el camp de la formació professional.


Excel·lència educativa en la Formació Professional

El CETT ha rebut el Premi FPCAT a la categoria de “Bones pràctiques als centres formatius, de reconeixement d'experiències notables dutes a terme per centres que imparteixen formació professional inicial o ocupacional”.

La presidenta del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya ha destacat una de les característiques clau de la formació al CETT. "La proximitat de la nostra Formació Professional amb l’entorn universitari és un dels nostres fets diferencials des del punt de vista acadèmic, institucional i de connexió amb el sector professional". Abellanet també ha subratllat que "el CETT és un dels pocs centres de formació professional que ofereix a l’alumnat la possibilitat de realitzar mobilitat acadèmica i pràctiques a l'estranger, fet que posiciona el nostre centre com un agent professionalitzador en el nou món global i digital del segle XXI".

El lliurament del guardó tindrà lloc el 27 d’abril a Barcelona. La presidenta del CETT assistirà a l’acte per a rebre el reconeixement.

Actualment al CETT s’hi cursen quatre Cicles Formatius de Grau Superior:

I dos Cicles Formatius de Grau Mitjà:

Formació professional al CETT
Formació professional al CETT
Formació professional al CETT
Formació professional al CETT
Formació professional al CETT
Categories
CETT Recerca Universitat de Barcelona