Inici > Sala de premsa > tornar

Noticies

Resultats

19.02.2019

Participa ara al XV Concurs de Projectes Emprenedors 2019

CETT FGE-CETT Fundació Gaspar Espuña turisme hoteleria gastronomia concurs projectes mentoring formulari participació

Tens una idea en ment o un nou projecte innovador en marxa en el sector turístic, hoteler o gastronòmic? Presenta'l a la XV edició del Concurs de Projectes Emprenedors (https://www.cett.es/fge/ca/que-fem/premis-i-concursos/concurs-de-projectes-emprenedors-2019) de la Fundació Gaspar Espuña-CETT (FGE-CETT). La Fundació, entitat constituïda l'any 2000 pel Sr. Gaspar Espuña, també fundador del ...

Llegir tot
15.02.2019

Juan Pedro Arráez Ortega, guanyador del concurs Bartalent 2018

Juan Pedro Arráez Ortega, guanyador del concurs Bartalent 2018 • El guanyador es va imposar a altres vuit finalistes en el concurs final celebrat ahir en el CETT. • Cadascun dels participants van haver de demostrar les seves destreses com a cambrers al llarg de quatre proves. • Aquesta tercera edició del premi Bartalent de l'Any ha comptat amb la participació de més de 10.000 asp...

Llegir tot
13.02.2019

Iniciem la part pràctica del Curs de Sommelier Semipresencial 2019 amb l'alumnat

Campus CETT-UB CETT eLearning Curs de Sommelier Semipresencial Sumilleria Enologia

Des d'ahir 12 de febrer, i fins aquest divendres, els estudiants del Curs de Sommelier Semipresencial (https://www.cett.es/elearning/ca/enogastronomia/curs/curs-de-sommelier-semipresencial) seran al Campus CETT-UB. Enguany, els alumnes han vingut procedents de diferents països, com ara, Colòmbia, Japó, Alemanya, França, Itàlia i de diversos punts de l'Estat Espanyol. Els alumnes van començar a...

Llegir tot
12.02.2019

El Campus CETT acull la final del Concurs Bartalent Lab organitzat per Coca-Cola

EL CAMPUS CETT DE BARCELONA ACULL LA FINAL DEL CONCURS BARTALENT 2018, ORGANITZAT PER COCA-COLA - Les instal·lacions del CETT acolliran, per primera vegada, aquest esdeveniment destinat a mostrar els coneixements adquirits a través de la plataforma online de formació per als professionals de l'hostaleria, Bartalent Lab, desenvolupada per Coca-Cola. - Nou professionals proc...

Llegir tot
11.02.2019

CETT TALENT: El 90% dels alumnes del CETT-UB es troba laboralment en actiu

CETT TALENT El 90% dels alumnes del CETT-UB es troba laboralment en actiu · El alumnes del Campus CETT troben feina abans dels tres mesos de finalitzar els estudis. · Els estudis universitaris en turisme són la quarta formació que actualment genera més ocupació laboral a Catalunya. · Els premis a les ‘Millors Empreses Col·laboradores’ han estat per Areas, en el sector de...

Llegir tot
08.02.2019

Inscripcions obertes pel Restaurant Pop Up del CETT!

Campus CETT-UB CETT Pop Up Cuina Gastronomia Grau de Ciencies Culiàries i Gastronòmiques

Els alumnes del Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques us conviden a formar part d’un projecte molt especial en el que estan treballant des de fa mesos, el Restaurant Pop Up del CETT . El projecte, que es durà a terme els dies 5, 7 i 8 de març de 2019 al Campus CETT-UB, es tracta de tres sopars gastronòmics elaborats i servits pels mateixos alumnes, i els ben...

Llegir tot
05.02.2019

Jornada Sensorial sobre l’AOVE a la Restauració. Descobrint les qualitats sensorials

Campus CETT-UB CETT AOVE Jornada Sensorial Restauració Gastronomia

Avui dimarts 5 de febrer, s'ha celebrat la Jornada Sensorial 'L’AOVE a la Restauració. Descobrint les qualitats sensorials' al Campus CETT-UB. L'acte, organitzat per la Confraria de la Mare de Déu de l'Olivera i el CETT-UB, ha comptat amb la participació de 120 persones. L’objectiu de la jornada era donar resposta a les següents preguntes: Sabem apreciar la complexa riquesa sensorial dels AOVE...

Llegir tot
04.02.2019

Vota els alumnes del CETT al concurs 'Promesas de la Alta Cocina'

Campus CETT-UB CETT Le Cordon Bleu Promesas de la alta cocina Concurs Cuina Gastronomia Alumnat

Aquest curs 2018-2019, Le Cordon Bleu Madrid celebra la VII edició del Concurs 'Promesas de la Alta Cocina' (https://www.cordonbleu.edu/madrid/premio-promesas-finalistas-7edicion/es) , on tres alumnes del CETT han arribat a la fase final. Ajuda'ls a guanyar el concurs votant les seves receptes en el següent enllaç (https://pr.easypromosapp.com/p/830692?fbclid=IwAR2a8Mw1KMpcTQsaIDGZKNFrz1NiGfWAS...

Llegir tot
01.02.2019

No et perdis el congrés HIP 2019!

HIP CETT Campus CETT-UB Congrés Hostaleria IFEMA Madrid

L'edició 2019 del HIP - Horeca Professional Expo (https://www.expohip.com/) , que tindrà lloc del 18 al 20 febrer de 2019 a Madrid - IFEMA, torna un any més perquè descobreixis tota la innovació en una zona expositiva amb més de 400 marques expositores que et mostraran les últimes novetats, productes i solucions. Conjuntament amb l'Hospitality 4.0 Congress, el congrés internacional més rellevan...

Llegir tot
31.01.2019

El Dr. Eugeni Osácar inicia una col·laboració a ‘La Ciutat’ d’Onda Cero Catalunya

Campus CETT-UB CETT Mitjans de Comunicació Premsa Dr. Eugeni Osácar Turisme Barcelona Cinema Ràdio Literatura

Aquest dilluns 28 de gener el Dr. Eugeni Osácar va intervenir per primer cop com a col·laborador del programa ‘La Ciutat’ d’Onda Cero Catalunya , dirigit per la Mònica Günther . La seva participació serà cada tres setmanes, sempre en dilluns, en qualitat d’expert en Barcelona, el cinema i el turisme. En aquest apartat parlarà sobre fets interessants i curiosos que s’han desenvolupat a Barcelona...

Llegir tot