Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

24.07.2024

El CETT destaca als Premis FPemprèn per la seva innovació

Martí Perramon, Pau Amorós, Ton Zambrano, Pau Marí, Paulina Reyes i Anna Bassols, alumnat de cicles formatius del CETT han estat guardonats als Premis FPEmprèn, que han destacat la seva innovació i emprenedoria. El CETT ha estat premiat en dues categories: Premi Oci i Benestar Amb el projecte “Delícies Empresarials: Artístik”. Elaborat per Martí Perramon, Pau Amorós, Ton Zambrano i Pau...

Llegir tot
17.07.2024

5 avantatges de realitzar mobilitat internacional

La Go Abroad Fair se celebrarà el pròxim 18 d'octubre i comptarà amb diferents estands on l'alumnat del CETT podrà conèixer l'experiència de mobilitat internacional de cadascuna de les destinacions internacionals de mobilitat acadèmica. L'edició celebrada l'any passat va reunir 150 alumnes interessades en realitzar mobilitat internacional. Estudiar a l’estranger és tot un repte: cal adaptar-...

Llegir tot
10.07.2024

El CETT ha estat reconegut en la 13a edició del Pla de Mesures Innovació a l’FP

El CETT ha estat distingit en la 13a edició del Pla de Mesures Innovació a l’FP pel seu destacat projecte "Construint Experiències: Projectes amb reptes d'aplicació en empreses reals CETT en Restauració i Cuina". Aquest reconeixement subratlla l'èxit del campus en integrar reptes pràctics del sector de la restauració i hostaleria en el seu programa educatiu. Aprenentatge pràct...

Llegir tot
04.07.2024

"La nostra inspiració va sorgir dels desafiaments únics de Barcelona i de l'oportunitat de millorar el turisme a través de pràctiques sostenibles"

Parlem amb Alexandra Grossi, Ivana Beltrán, Daniel Tormo i Danna Festus , participants al projecte en col·laboració amb RMIT University Vietnam i Turisme de Barcelona, on havien de proposar una gestió responsable i sostenible de turisme, en el context de la 37a Copa Amèrica i de l'economia blava de Barcelona. Segons ONU Turisme, el turisme és el pilar més important d...

Llegir tot
20.06.2024

"La participació en concursos d'habilitats professionals és molt enriquidora, permet confrontar realitats formatives diverses."

Núria Benages, Núria Esvertit i Rut Faura, estudiants de 2n curs del Cicle Formatiu de Tècnic/a de Cuina Gastronomia i Serveis de Restauració , van participar del 22 al 24 d’abril en la 23a edició del concurs gastronòmic internacional Bartolomeo Scappi , acompanyades pel professor Óscar Pérez. Aquesta iniciativa permet confrontar i adquirir competències professionals clau en un context de co...

Llegir tot
18.06.2024

Com ha ajudat l'alumnat del CETT-UB en el redisseny dels esmorzars de l'Hotel Alimara?

El Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible , que es commemora el 18 de juny, subratlla la rellevància de fomentar una gastronomia que respecti el medi ambient. Aquesta celebració té com a objectiu conscienciar sobre la importància d'adoptar pràctiques alimentàries que siguin ambientalment sostenibles, justes socialment i diverses culturalment. Però, com s'implusa al CETT la gastronomía sosteni...

Llegir tot
11.06.2024

Ton Zambrano, millor responsable de sala als Premis Lladonosa

Ton Zambrano , estudiant de segon del Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració al CETT , ha aconseguit el primer premi com a millor responsable de sala a la IV edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa , un concurs gastronòmic amb dues categories de competició, cuina i sala, adreçat a alumnat d'hostaleria i turisme de Catalunya. Aquests premis, que es convoquen en homenatg...

Llegir tot
06.06.2024

El CETT llança nous cursos en línia a la Tourism Online Academy de ONU Turisme

El CETT dona continuitat al seu acord amb la Tourism Online Academy per oferir cursos a la plataforma educativa creada per ONU Turisme. Formació en línia El centre dona continuïtat a la seva col·laboració amb la creació de nous cursos dirigits tant a professionals que desitgen actualitzar els seus coneixements com a persones interessades a professionalitzar-se en gestió del turisme i l'ho...

Llegir tot
04.06.2024

Descobreix els i les guanyadores dels Premis a Millors Treballs de Recerca

La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Batxillerat en la creació de treballs de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. A aquests premis s'hi podia postular qualsevol alumne o alumna de Batxillerat de Catalunya que presenti el seu treball de recerca (TDR) en el camp del turisme, l’hoteleria, la gastronomia o d’altres sectors afins...

Llegir tot
03.06.2024

El sector del turisme defensa la necessitat d’un full de ruta conjunt per avançar en la transformació i en la transició sostenible

En la jornada organitzada per Foment i el CETT-UB s’ha destacat una aposta clara per la digitalització de les empreses turístiques incloses les pimes, com també per la millora en la sostenibilitat del model turístic. En la cinquena sessió del cicle Esmorzars de Turisme de Foment del Treball i el CETT-UB (Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy) s’han explorat casos d’èxit sob...

Llegir tot