Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

22.09.2022

L’Aula Restaurant CETT estrena web i menú en el nou curs

L’ Aula Restaurant CETT ha començat el curs amb l’estrena de web per difondre la tasca d’aquest restaurant gastronòmic on l’alumnat de cicles formatius de cuina i restauració del CETT ofereix el millor servei en un entorn plenament professional. La web posa èmfasi en la fusió de l’alta cuina amb l’energia, l’esperit i les ganes d’innovar dels futurs professionals del sector gastronòmic que té l...

Llegir tot
16.09.2022

“El CETT Smart Tourism Congress Barcelona és l’espai de referència sobre el fenomen smart per a professionals, acadèmics i estudiosos”

Daniel Imbert-Bouchard Ribera és el director de la 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona . El congrés analitza el fenomen smart tourism en profunditat i hi articula les sinergies capaces de dibuixar el futur del turisme intel·ligent des de totes les perspectives possibles. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És el quart CETT Smart Tourism Congres...

Llegir tot
16.09.2022

El Youth4EmblematicMountains celebra una jornada 'multiplier event' al CETT

La jornada multiplier event del projecte europeu Youth4EmblematicMountains sobre educació i patrimoni tindrà lloc el dimecres 21 de setembre a les instal·lacions del CETT. En aquesta jornada, s'hi explicarà el projecte Youth4EmblematicMountains i es presentarà el material educatiu sobre patrimoni natural i cultural que han dissenyat els col·laboradors internacionals que hi han participat. ...

Llegir tot
13.09.2022

Trobada d’universitats internacionals sòcies del CETT en el 2n Partners Day

Una trentena de representants d’universitats internacionals sòcies del CETT s’han reunit aquest dilluns a les instal·lacions del centre universitari en el 2n Partners Day. La jornada ha analitzat la situació i les perspectives de futur de l’educació internacional. Keynotes sobre innovació educativa Socis internacionals de Mèxic, Austràlia, el Vietnam, els Països Baixos i Finlàndia, entre ...

Llegir tot
12.09.2022

La Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del CETT i ara també presidenta del grup

La Dra. Maria Abellanet i Meya , CEO del CETT, és ara també la nova presidenta del CETT, centre internacional de formació, investigació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia. El nomenament és una decisió unànime dels òrgans de govern del CETT. Elisabet Ferrer , fins ara gerent, passa a ser la nova directora general. Paraules d'Alsius i Abellanet Abellanet pren...

Llegir tot
10.09.2022

Sergi de Meià: “La cuina de 1714 era de supervivència: estàvem en guerra i es menjava el que es podia”

El cuiner Sergi de Meià va néixer a Esplugues de Llobregat fa 45 anys. Amb una llarga trajectòria, Sergi de Meià està especialitzat en cuina catalana de proximitat. Acumula diversos premis i és president de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica. Actualment, està duent a terme el projecte de la Fundació Coma de Meià. També ha escrit diversos llibres. Entre ells, va co...

Llegir tot
09.09.2022

El Màster en Turisme LGTB del CETT-UB, finalista dels ISTO Awards 2022

El Màster en Turisme LGTB del CETT-UB és un dels tres finalistes de la categoria Acadèmia i Investigació de la primera edició dels ISTO Awards 2022 . Els ISTO Awards tenen un abast internacional i el seu objectiu és reconèixer l'excel·lència en els projectes, les activitats, els programes, les iniciatives i els estudis llançats recentment pels membres d'ISTO. Els guanyadors es donaran a conèixe...

Llegir tot
07.09.2022

Terres CHECK-IN premia curts grecs, catalans i japonesos com els millors audiovisuals d'‘hospitality’ en una cerimònia a Barcelona

Els Premis Terres CHECK-IN , guardons de referència de l’àmbit audiovisual del sector de l’ hospitality , han reconegut curts de Grècia, Catalunya i el Japó en la cerimònia celebrada aquest dimecres a l’Hotel Alimara BCN. La distinció als millors curts audiovisuals sobre hospitality s’ha combinat amb un conjunt d’activitats formatives. Terres CHECK-IN International Hospitality Film Awards és un...

Llegir tot
05.09.2022

"El cicle ofereix un coneixement profund i sòlid de la gastronomia i la pastisseria"

Melani Aróstegui Muñoz té 41 anys i va néixer a Barcelona. Va aterrar al CETT amb 18 anys per estudiar hoteleria i al setembre de 2002 li van proposar formar part de l’equip de restauració. Actualment, és Coordinadora de Cicles d’Hoteleria del CETT. En aquesta entrevista, Aróstegui parla del Cicle Mitjà de Tècnic en Cuina i Gastronomia i de Pastisseria de Restaurant , que s’estrena aquest curs ...

Llegir tot
05.09.2022

“Cerquem persones que vulguin desenvolupar les competències clau per transformar el sector turístic”

Joan Ramon Blaya té 43 anys, va néixer a Barcelona i és enginyer de telecomunicacions i executive MBA per la URL. He desenvolupat la seva carrera professional a cavall entre la universitat i l’empresa, majoritàriament en càrrecs de gestió. Actualment, és el director de programes de digitalització i innovació del CETT. Li agraden els esports en general i especialment tot el que té a veure amb el...

Llegir tot