Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

01.02.2023

Una recerca gastronòmica del CETT transforma espines i caps de peix en galetes i embotits

Recerca gastronòmica al CETT El Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia del CETT-UB ha aconseguit convertir espines, escates i altres subproductes del processat de peix en nous productes alimentaris. Amb la sostenibilitat com a bandera i amb l’objectiu estratègic d’evitar el malbaratament alimentari, aquest grup liderat per la professora Helena Martín ha transformat espines i escates peix en ...

Llegir tot
30.01.2023

El futur del turisme, a debat al 2n Tourist Talent Management

La CETT Fundació , la Fundació Climent Guitart i la Fundació Jordi Comas la segona edició del Tourist Talent Management (TTM). Amb el leit motiv ‘El futur, a les teves mans’ la jornada de treball i reflexió comptarà amb taules rodones i keynotes d’experts amb l’objectiu de fer una mirada al futur del turisme. Enguany se celebra a Girona el dijous 23 de febrer a Espai Fundació "la Caixa&quo...

Llegir tot
24.01.2023

TV3 explora el futur model de l'alta gastronomia al CETT

CETT alta gastronomia restaurants

TV3 s'ha fixat en el CETT-UB per a informar sobre el futur de l' alta gastronomia . Nan Ferreres , directora de l’Escola Tècnica Professional i Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT , ha donat la seva opinió d’experta en un reportatge del Tele Notícies en el qual es posa sobre la taula el model dels restaurants d'alta cuina arreu del món. El futur de l'alta gastronomia A la pe...

Llegir tot
20.01.2023

La Social Master Week del CETT, networking i coneixement en un entorn internacional

Master networking internacional CETT

Les instal·lacions del CETT han acollit la 1a edició de la Social Master Week , unes noves jornades de networking i treball en equip per a l'alumnat de màster. Celebrada entre el 16 i el 19 de gener, aquesta setmana especial ha programat activitats enfocades a la resolució de problemes i situacions impredictibles a través de tasques que sempre han comptat amb la socialització com a fil conducto...

Llegir tot
18.01.2023

Maria Abellanet, co-autora d’un llibre sobre l’ús sostenible de les platges a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre

turisme sostenibilitat maria abellanet

La presidenta del CETT , Maria Abellanet i Meya , és una de les autores del Llibre blanc de les platges intel·ligents de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre . Publicat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona , és un estudi que aprofundeix en el potencial de les platges per tal de millorar l’experiència dels usuaris, especialment de les famílies. Platges sostenibles a la Co...

Llegir tot
16.01.2023

“No podem englobar la cuina índia només en espècies i picant”

L’alumni del CETT Anoushka Das Gupta va ser la guanyadora del capítol del programa de TV3 ‘ Joc de cartes ’ dedicat als millors restaurants asiàtics de Barcelona. L’establiment familiar de cuina índia Little Andaman es va imposar als seus contrincants de cuina xinesa en un programa que va anar més enllà de la mera preparació de plats de tradició oriental endinsant-se també en les cultures de ca...

Llegir tot
12.01.2023

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona visita el CETT

CETT Turisme Ajuntament Barcelona

Visita institucional de la regidoria de Turisme de Barcelona El regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona , Xavier Marcé ha visitat el CETT en una jornada de treball amb membres de la direcció del CETT. El representant del consistori ha volgut compartir impressions amb representant de l’Escola Universitària i enfortir la relació amb el centre. El CETT i l'Aj...

Llegir tot
08.01.2023

La CETT Fundació organitza un mentoring sobre finançament no dilutiu per a 'startups'

Mentoring sobre finançament no dilutiu 'start ups' La CETT Fundació ha celebrat una sessió especial sobre finançament no dilutiu per a startup. Dins el programa de mentoring de la CETT Fundació , s'ha fet una trobada formativa conduïda pel mentor Miguel Carretero link title here , responsable del programa d'acceleració FI Boost i del vehicle d'inversió FI Nvest, dins de la companyia FI Group...

Llegir tot
23.12.2022

Còctels sense alcohol per triomfar en un àpat festiu

Còctels sense alcohol, un complement que no falla Durant les setmanes de Nadal sempre ens posem més creatius a la cuina. Més enllà dels plats tradicionals, els còctels sense alcohol poden ser una alternativa divertida i sorprenent per posar a taula un producte innovador i sofisticat. És per això que l’alumnat del CETT ha elaborat unes receptes de preparats sense alcohol que poden ser un comp...

Llegir tot
21.12.2022

Des del CETT-UB us desitgem Bon Nadal

Nadal és una època de costums arrelats, de retrobaments i de compartir el temps amb les persones que estimem. També de fer balanç de l’any que tanquem. Cada curs, rebem un miler d’estudiants internacionals que han escollit Barcelona i el CETT com a destinació pels seus estudis. Durant la seva estada, viuen una experiència formativa única que els permet conèixer la nostra cultura i també veur...

Llegir tot