Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

28.10.2021

Acord entre el CETT i la Fundación Restaurantes Sostenibles per impulsar la sostenibilitat

master masters en turisme

El CETT i la Fundación Restaurantes Sostenibles han signat un acord de col·laboració per impulsar la sostenibilitat en l’àmbit de la gastronomia i la restauració amb projectes i activitats que impliquin l’alumnat i els docents del centre i els professionals del sector. Arran d’aquesta col·laboració, el CETT i Restaurantes Sostenibles generaran plegats espais de debat i coneix...

Llegir tot
25.10.2021

El CETT-UB, protagonista al suplement de l’Ara sobre desestacionalització turística

masters masters en turisme masters oficials en Hoteleria i Turisme gastronomia

Experts en turisme del CETT-UB han participat en el suplement del diari Ara aquest diumenge sobre escapades de tardor i desestacionalització turística. A l’article Cap a la desestacionalització turística , Daniel Imbert-Bouchard , investigador del Grup de Recerca TURCiT del CETT-UB, explica que la desestacionalització turística en part ja està consolidada. R...

Llegir tot
25.10.2021

La CEO del CETT participa a la cimera mundial Future of Tourism World Summit

cett abellanet

La CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya , participa aquest dimarts a la cimera mundial Future of Tourism World Summit , que té lloc a Barcelona. Abellanet intervindrà a la sessió Digitalitzation & Smart Destinations a partir de les 15.30h. Moderada per Natalia Bayona, directora d’Innovacció, Educació i Inversions de l’Organització Mundial del Turisme, l...

Llegir tot
22.10.2021

L’alumni del CETT-UB Gabriel Lucas Dimmock, millor sommelier de l’Estat espanyol

curs sommelier diploma de sommelier sommelier

L’alumni del CETT-UB Gabriel Lucas Dimmock ha estat proclamat millor sommelier de l’Estat espanyol en la 26a edició del Campionat Nacional de Sommeliers Tierra de Sabor, celebrat aquesta setmana en el marc del 34è Saló Gourmets . Gabriel Lucas Dimmock va estudiar el Diploma Superior de Sommelier del CETT-UB el 2014 i el 2015. Un cop proclamat campió, competirà amb els guanyadors de...

Llegir tot
22.10.2021

Les bones perspectives de futur per al turisme centren la inauguració del curs acadèmic del CETT-UB

curs acadèmic Inauguració curs acadèmic turisme

El CETT-UB ha donat aquest dijous el tret de sortida al curs acadèmic 2021-2022 en un acte a l’Hotel Alimara Barcelona. La inauguració, presidida per Miquel Alsius, president del CETT, ha volgut fer èmfasi en les bones perspectives de futur per al turisme i en la formació com a peça clau per a la recuperació del sector en la nova normalitat. La lliçó inaugural ha anat a càrrec...

Llegir tot
21.10.2021

Maria Abellanet, CEO del CETT: “Som l’escola dels millors i amb un alt índex d’ocupabilitat”

cett cett trajectòria cett curs acadèmic

La CEO del CETT, la doctora Maria Abellanet i Meya, valora l’ inici del curs acadèmic en aquesta entrevista després de l’acte d’inauguració d’aquest dijous amb presència de la Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech . Abellanet destaca el compromís del CETT perquè “l’experiència acadèmica impacti profundament l’alumnat amb l’objectiu que li generi un bagatg...

Llegir tot
20.10.2021

El xef del futur, un xef 360 graus

estudiar gastronomia gastronomia xef grau en ciències culinàries i gastronòmiques

En l’actualitat, els estudis de cuina i gastronomia capaciten la professió de xef per afrontar els reptes de present i de futur immediat del sector. Fins i tot, permeten avançar-nos, ser agosarats i preveure com haurà de ser el xef del futur. / Un article de Vinyet Capdet , professora i coordinadora d'estudis del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques . Sens dubte, la pandèmia ha marca...

Llegir tot
20.10.2021

Un taller sobre peixos poc coneguts, proposta del CETT-UB i GranBlau en la Setmana de l’Alimentació Sostenible

gastronomia sostenibilitat barcelona

El CETT-UB i GranBlau han organitzat aquest dimarts a les instal·lacions del centre universitari un acte per difondre peixos poc coneguts. La proposta, que forma part de la Setmana de l’Alimentació Sostenible , ha consistit en un taller de cuina i una demostració culinària d’aprofitament de les parts menys nobles amb el professor del CETT-UB Mikel Díez. A la demostració, s’ha expl...

Llegir tot
16.10.2021

L’evident necessitat dels professionals de formar-se per garantir una Gastronomia Sostenible

sostenible gastronomia

El 16 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Alimentació . És una bona ocasió per revisar el paper del sector gastronòmic en el sistema agroalimentari global que alimenta el món. En aquest escenari, hi juga un rol cada vegada més actiu i compromès i demana, amb més insistència, canvis profunds en la cadena de valor alimentària. Situem-nos. Necessitem menjar per viure, una cosa òbvia i...

Llegir tot
15.10.2021

El CETT-UB i Espigoladors presenten #CookOnceEatTwice, una campanya contra el malbaratament alimentari

gastronomia sostenibilitat barcelona

El CETT ha acollit aquest divendres la presentació oficial de la campanya d’abast internacional #CookOnceEatTwice, impulsada pel mateix centre universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona (CETT-UB), la Fundació Espigoladors i l’organització d’origen danès 5 Media , mitjà de comunicació especialitzat a abordar temes de sostenibilitat i donar veu a proj...

Llegir tot