Fotografia de: Noticies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa
Sala de premsa >

Noticies

Resultats

03.04.2020

El turisme cultural desmaterialitzat en temps de confinament

turisme cultura museus patrimoni Màster d'innovació en la gestió turística COVID-19 confinament

Des de fa més de dues setmanes, molts museus i institucions patrimonials, encara que estiguin físicament tancats, segueixen actius gràcies a eines digitals com les pàgines webs, les apps o les xarxes socials. Aquestes institucions estan fent un gran treball d'adaptació a la realitat imposada pel confinament, utilitzant moltes vegades l'humor per connectar amb un pú...

Llegir tot
02.04.2020

Nou web #CETTthroughMyHome

Al CETT no ens aturem, seguim en contacte amb vosaltres gràcies a les eines virtuals que ens permeten escurçar les distàncies i seguir amb la formació. Per continuar comunicats i poder-vos oferir la informació que necessiteu en aquest nou context, neix #CETTthroughMyHome . A través d’aquest nou web, podreu consultar el que necessiteu per continuar la formaci&...

Llegir tot
02.04.2020

Oberta la convocatòria als Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat

CETT Fundació Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat en Turisme Hoteleria i Gastronomia.

El CETT i CETT Fundació obren la convocatòria per participar en la catorzena edició dels Premis CETT Fundació Treball de Recerca de Batxillerat en Turisme, Hoteleria i Gastronomia. El Premi s’adreça a qualsevol alumne de Batxillerat de Catalunya que presenti el seu treball de recerca (TDR) en el camp del turisme, l’hoteleria, la gastronomia, o d’altres...

Llegir tot
01.04.2020

10 pel·lícules per als amants de la gastronomia

gastronomia pel·lícules cinema COVID-19 confinament

'Vatel’, ‘Como agua para chocolate’ o ‘Un toque de canela’, alguns dels títols que suggereixen els professionals del CETT Després de diverses setmanes de confinament, s’acosta una Setmana Santa que, segurament, serà molt diferent de com l’havíeu imaginat i, a més, potser ja haureu acabat les sèries que teníeu pendents ...

Llegir tot
26.03.2020

Descobreix el CETT a les sessions informatives virtuales

Orientació sessióinformativa COVID-19 confinament

Ara pots conèixer el CETT a través de les sessions informatives online. A través d'una vídeoconferència, totes les persones interessades a conèixer la nostra oferta formativa i el model pedagògic en turisme, hoteleria i gastronomia podreu informar-vos de les opcions de cara al curs vinent. 150 persones podreu assistir a les sessions informatives virtuals i res...

Llegir tot
25.03.2020

5 consells per teletreballar els dies de confinament

COVID-19 confinament

Ens trobem en dies de confinament i, seguint les indicacions de les autoritats, la comunitat del CETT estudi a o treball a a distància. A continuació trobaràs alguns consells per gestionar millor aquest a nova situació : 1. Estableix una rutina de treball. De la mateixa manera que tenies els teus horaris i t’organitzaves l’agenda anant a la universitat o a la fei...

Llegir tot
24.03.2020

10 pel·lícules i sèries que us faran viatjar durant el confinament

cine cinema turisme pel·lícules COVID-19 confinament

Durant aquests dies de confinament, en què no hem de sortir de casa, segur que esteu buscant sèries i pel·lícules per entretenir-vos i dediqueu massa temps a buscar quina podeu mirar. No desistiu, des del CETT-UB us portem recomanacions de sèries i pel·lícules que us faran viatjar a altres indrets i us ajudaran a desconnect 1. 3 Metros sobre el cielo (2010), T...

Llegir tot
23.03.2020

Recepta per al confinament: pasta amb carbonara de carbassó

recepta cuina gastronomia alimentació COVID-19 confinament

• Ana Casanova, professora del CETT-UB, proposa una recepta, apta tant per als amants de la cuina com per als qui no la dominen tant, amb un ingredient bàsic com és la pasta. La nostra alimentació sens dubte s’ha vist alterada durant el confinament que estem vivint arran del COVID-19. Es combina el teletreball, l’àmbit familiar i les tasques de la llar i, a...

Llegir tot
20.03.2020

5 claus per comprar eficientment i reaprofitar aliments durant el confinament

reaprofitament sotenibilitat confinament alimentació gastronomia cuina COVID-19 confinament

· Planificar els àpats amb antelació, evitar compres impulsives i reaprofitar ingredients, algunes de les indicacions dels experts del CETT, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia. · Les activitats relacionades amb l'alimentació s'han hagut de reinventar i, a nivell particular, s'ha reduït la freqüència de les compres. Davant la situaci&#...

Llegir tot
15.03.2020

Comunicat important sobre el Covid-19.

Com a societat estem vivint una situació d'absoluta excepcionalitat. El CETT, seguint el seu compromís amb el seu alumnat, els professionals i la societat, i amb la voluntat d'exercir una màxima transparència i aplicació del Codi Ètic, us informa que fins ara una persona de la comunitat CETT ha estat diagnosticada de Covid-19, que està ingressada a l'hospital,...

Llegir tot