Universitat de Barcelona
Sala de premsa
Sala de premsa >

Noticies

Resultats

23.01.2020

Open Master Class 2020

Open Master Class Meeting Design - 06/02/20 Ms & Mr Meet y COCOA El meeting design é s un procés estructurat, una metodologia de treball que té l'objectiu de dissenyar esdeveniments, reunions, workshops o sessions de formació, que responguin de forma estratègica i eficient a les motivacions i necessitats de l'organitzador, dels participants i dels assistents. Aix...

Llegir tot
22.01.2020

Ciutat, indústria creativa i turisme: una nova mirada al paisatge cultural

Barcelona turisme cultura indústria creativa literatura Edimburg Grup de Recerca en Turisme Cultura i Territori TURCiT

Què és una ciutat literària? És una ciutat literària, per si mateixa, una destinació turística? Quin paper hi té, en tot això, la indústria creativa? Comencem per la darrera qüestió: les indústries culturals, basades en la creació i transmissió dels bens culturals, es consideren, avui dia, un subcamp de les indústri...

Llegir tot
10.01.2020

El CETT s'incorpora a la Xarxa de Solucions pel Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides

Nacions Unides Xarxa de Solucions pel Desenvolupament Sostenible SDSN ODS Turisme Agenda 2030 sostenibilitat CETT Objectius de Desenvolupament Sostenible

El Comitè Executiu de la Xarxa de Solucions pel Desenvolupament Sostenible (SDSN) de les Nacions Unides ha aprovat la incorporació del CETT com a membre de la xarxa per tal de treballar conjuntament pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i de l’Agenda 2030. El CETT reforça així la voluntat de crear xarxa i treballar per la generació de coneixement apli...

Llegir tot
10.01.2020

El CETT, finalista dels Guardons de Turisme de Catalunya 2019

CETT sostenibilitat recerca història Turisme Generalitat Guardons de Turisme de Catalunya congressos

• El centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia ha quedat finalista en la categoria de “Millor projecte de coneixement i recerca referida al sector turístic” • En l’acte també es va presentar la publicació ‘100 anys de congressos de turisme de Catalunya’ en què hi ha participat la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, amb ...

Llegir tot
20.12.2019

La sostenibilitat i la gestió de les destinacions centren les més de 200 activitats de recerca del CETT-UB durant el curs 2018-2019

Recerca Memòria CETT TURCiT Turisme Cultura Territori GRATiR Allotjaments Turístics Restauració GRCiG Cuina Gastronomia

• L’objectiu d’aquests projectes és aportar valor al sector a través de la recerca aplicada i la generació de coneixement científic La sostenibilitat, la gestió de les destinacions, el turisme cinematogràfic i l’adaptació a l’entorn digital, han estat els eixos que han ocupat l’activitat d’investigació impulsada p...

Llegir tot
19.12.2019

De Barcelona a Berlín, definint bones pràctiques per a la gestió del turisme urbà

Turisme CETT Turisme Cultura Territori Barcelona CETT-UB Innovació Gestió Turística Patrimoni Cultural Natural Màster TUCiR

La convivència entre turistes i residents, la seguretat o la gestió dels habitatges són alguns dels reptes als quals s’enfronten ciutats com Barcelona, Amsterdam o Berlín; poblacions en les quals s’ha produït un creixement exponencial del turisme urbà i en què el turisme ha deixat de ser un sector aïllat per a convertir-se en un element que fo...

Llegir tot
19.12.2019

Sorprèn aquestes festes amb la recepta del CETT!

CETT recepta cuina gastronomia Nadal festes de Nadal

Arriben les festes de Nadal i al CETT et volem ajudar a sorprendre els teus convidats a taula, no et perdis la recepta que et proposa el nostre equip de cuina! Garrinet sense feina, pera amb remolatxa, i cruixent de pasta wonton amb cremós de formatge de cabra per a 4 persones: TERRINA DE GARRINET Ingredients: - 1,8kg de garrinet - Sal i pebre c/s - Oli d’oliva - Aigua c/s Procedimen...

Llegir tot
17.12.2019

Us desitgem...

Nadal 2019 CETT 50 anys

Llegir tot
16.12.2019

Els experts ofereixen les claus per evitar el malbaratament alimentari durant les festes de Nadal

cuina malbaratament alimentari RSE CETT sostenibilitat Nadal

• Des del CETT, centre de formació i recerca en turisme, hoteleria i gastronomia, es recomana fer un consum responsable durant aquests dies de reunions familiars • Preparar els menús amb antelació, fer compres conscients i reaprofitar ingredients, algunes de les indicacions per a ser més sostenibles Davant la proximitat de les festes de Nadal, en què és...

Llegir tot
13.12.2019

Estada de mobilitat internacional Erasmus+ per conèixer de primera mà la cuina francesa

Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració Erasmus+

Vuit estudiants de 3r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració han fet una intercanvi Erasmus+ a Govieux (França), del 17 al 30 de novembre, en el marc de l’acord de col·laboració que es va iniciar el 2018. L’alumnat, que ha estat acompanyat del professor Òscar Teixidó, ha seguit un programa de tecnologia ...

Llegir tot