Fotografia de: Multimèdia | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Multimèdia

Resultats

05.05.2021

Observatori Maig 2021

L'observatori--- . Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popu...

Llegir tot
16.03.2021

Activitats

Llegir tot
01.08.2018

El CETT al programa Valor Afegit de TV3

CETT Campus CETT-UB Valor Afegit TV3 Turisme Responsable Sostenible Hoteleria Hotel Alimara Barcelona

Ahir 31 de juliol de 2018, el programa Valor Afegit de TV3 va emitir un programa entorn al turisme sostenible sota el títol ' És sostenible el turisme que estem rebent? '. Entre els seus protagonistes apareixien les empreses GreenCostumers , Nutrició Sense Fronteres i l' Hotel Alimara Barcelona . Totes, com a referents de turisme sostenible en hoteleria a la ciutat de Barcelona. ...

Llegir tot
13.07.2018

Ferran Adrià torna als fogons després de 7 anys i ho fa al Campus CETT-UB

Campus CETT-UB CETT Movistar Telefónica Ferran Adrià elBulli Gastronomia Cuina Innovació Masterclass

Ahir, 12 de juliol, Ferran Adrià va tornar a cuinar per primera vegada des de que fa set anys va decidir tancar elBulli. El prestigiós xef va reinterpretar plats de la cuina tradicional catalana i va poder compartir aquesta experiència a...

Llegir tot
19.12.2016

Òscar Teixidó és entrevistat per informatius Telecinco a l’acte “Per Nadal la bona cuina que et cuida” de Mercabarna

nadal menú marisc informatius telecinco oscar teixidó gastronomia CETT

Durant l’acte “Per Nadal, la bona cuina que et cuida”, que es va celebrar el dimecres 14 de desembre a Mercabarna i del que ja us havíem parlat ( tota la informació, aquí ), l’ informatiu matinal de Telecinco va p...

Llegir tot
15.11.2016

Fes-te voluntari de la 'Gran Recapte d’Aliments a Catalunya' 25 i 26 de novembre

Gran recapte aliments RSE CETT voluntariat

Per vuitè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. ...

Llegir tot
19.10.2016

Nan Ferreres participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya

pla gastronomia gastronomia identitat cultura nan ferreres som gastronomia cett

Com us hem anat informant, en el marc de la designació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16) , el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de Prodeca, coordinadament amb el...

Llegir tot
15.09.2016

Oscar Casanovas, membre de la taula sectorial de Turisme i Habitatge de la Comissió Interdepartamental de l'Economia Col·laborativa

CETT CETT-UB Generalitat economia col·laborativa turisme habitatge oscar casanovas

El passat mes de març la Generalitat va constituir la Comissió Interdepartamental per al Desenvolupament de l'Economia Col·laborativa, una comissió adscrita al Departament d’Empresa i Coneixement, i formada per membres de dife...

Llegir tot