Fotografia de: Nan Ferreres participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya | CETT
Universitat de Barcelona

Nan Ferreres participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya

19.10.2016
 
Nan Ferreres participa en una nova sessió del Pla de la Gastronomia a Catalunya

Com us hem anat informant, en el marc de la designació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 (CREG’16), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de Prodeca, coordinadament amb el Departament d’Empresa i Coneixement a través de l’Agència Catalana de Turisme, impulsen l’elaboració del Pla de la Gastronomia a Catalunya.

Després de les sessions de “Gastronomia i Formació” en la que va participar la CEO del Grup CETT, la Dra. Maria Abellanet i Meya i “Gastronomia i Turisme” amb Emma Pla, coordinadora del Màster en Innovació de la Gestió Turística del Patrimoni Culinari i Gastronòmic; avui, dimecres 19 d’octubre ha tingut lloc el simposi “Gastronomia, identitat i patrimoni” al que ha assistit Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica Professional.

Aquest simposi representa una gran oportunitat per reflexionar al voltant de les principals tendències del patrimoni en l’àmbit de la gastronomia així com identificar els seus principals reptes i actuacions futures.

Les conclusions de la jornada es presentaran el proper 24 d’octubre en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

Categories
pla gastronomia gastronomia identitat cultura nan ferreres som gastronomia cett