Fotografia de: Ferran Adrià torna als fogons després de 7 anys i ho fa al Campus CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

Ferran Adrià torna als fogons després de 7 anys i ho fa al Campus CETT-UB

13.07.2018
 
Ferran Adrià torna als fogons després de 7 anys i ho fa al Campus CETT-UB

Ahir, 12 de juliol, Ferran Adrià va tornar a cuinar per primera vegada des de que fa set anys va decidir tancar elBulli. El prestigiós xef va reinterpretar plats de la cuina tradicional catalana i va poder compartir aquesta experiència amb vint clients de Telefónica al Campus CETT-UB, a Barcelona.

Els afortunats que van participar a la Masterclass van descobrir nous mètodes gastronòmics i diferents tècniques culinàries que els va permetre conèixer de primera mà l’evolució del xef des dels seus inicis. Ferran Adrià va compartir amb ells els coneixements, les idees i tècniques innovadores que l’han fet ser un dels xefs més reconeguts i influents a nivell mundial.

Les cuines del CETT van ser les escollides per a elaborar les reinterpretacions de plats tradicionals catalans com el suquet, el fricandó o el mar i muntanya, seguint el procés analític i creatiu d’Adrià. Els participants van poder aprendre mètodes com la ‘deconstrucció’, que permet visualitzar com els ingredients d’una recepta són modificats en la seva textura, forma i/o temperatura per a crear un plat nou.

Descobreix tota la galeria d'imatges en el següent enllaç.


Categories
Campus CETT-UB CETT Movistar Telefónica Ferran Adrià elBulli Gastronomia Cuina Innovació Masterclass