Fotografia de: El CETT recull el reconeixement de quatre estrelles QS Stars | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT-UB recull el reconeixement de quatre estrelles en la prestigiosa auditoria QS Stars

13.10.2023
 

El CETT-UB ha estat premiat amb quatre estrelles en l'auditoria de QS Stars de Quacquarelli Symonds, rànquing de referència d'institucions d'educació superior a tot el món.

Aquest reconeixement, que van recollir la directora general del CETT-UB, Elisabeth Ferrer, i el Corporate Development Director del CETT, David Peguero, atorga al CETT-UB la millor qualificació (cinc estrelles) en les categories d’Ensenyament (Teaching) i Ocupabilitat (Employability).

Teaching i Employability, punts forts del CETT

En l’apartat de Teaching, l’auditoria QS Stars hi valora que "un paper clau de les universitats és fomentar l'aprenentatge i el desenvolupament personal dels seus estudiants. Una gran docència inspira als estudiants d'avui per ser els líders del demà”. Per això, en aquesta categoria es consideren àrees com “la relació professor-estudiant, la satisfacció dels estudiants i la taxa d'estudis posteriors".

Pel que fa a la màxima qualificació d’Employability, QS Stars hi analitza: "L’ocupabilitat dels graduats depèn de més que la força acadèmica, centrant-se en la preparació per al treball: la capacitat de treballar eficaçment en un equip multicultural, realitzar presentacions, i gestionar persones i projectes. S'han de considerar àrees com la reputació de la universitat entre els ocupadors, la taxa d'ocupació dels graduats i el suport dels serveis de carrera professional".

En l’auditoria, el CET-UB ha assolit quatre estrelles en les categories d’Internacionalització, Desenvolupament Acadèmic, Equipaments i Inclusivitat.

QS Quacquarelli Symonds és el principal proveïdor mundial de serveis, anàlisis i perspectives per al sector global d'educació superior. Són una referència pels seus rànquings anuals d'universitats a tot el món, les quals classifiquen les universitats en funció de diversos factors com la reputació acadèmica, la producció de recerca i la reputació entre els ocupadors.

CETT-UB, quatre estrelles al QS Stars

CETT-UB, quatre estrelles al QS Stars


El CETT-UB, entre les millors universitats d’Hospitality & Leisure Management

Segons QS, el CETT-UB està situada entre les 100 millors universitats d’Hospitality & Leisure Management (Management d’Hoteleria i Lleure)

La Universitat de Barcelona (UB), a la qual està adherida el CETT, està situada en la posició 184 del rànquing global d’universitats d’arreu del món.

El CETT, reconegut per la prestigiosa auditoria QS Stars

El CETT, reconegut per la prestigiosa auditoria QS Stars

Categories
CETT Recerca Universitat de Barcelona