Fotografia de: S’obre la convocatòria als Premis CETT Alimara Barcelona 2021 | CETT
Universitat de Barcelona

S’obre la convocatòria als Premis CETT Alimara Barcelona 2021

23.03.2021
 
S’obre la convocatòria als Premis CETT Alimara Barcelona 2021

La CETT Fundació i el CETT,  juntament amb el Saló del Turisme B-Travel i Fira de Barcelona, organitzen la 36a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona, que reconeixen aquells productes, serveis, estratègies o accions que aporten una visió innovadora en l’àmbit de la comunicació, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca als sectors turístic, hoteler i gastronòmic.

Tot i la severitat dels efectes de la COVID-19, el sector ha demostrat la seva gran resiliència i capacitat d’adaptació. Per això, els Premis Alimara distingeixen enguany la dedicació, perseverança i esperit innovador d’aquelles persones, professionals, organitzacions o destinacions del sector que han contribuït a mantenir viva l’esperança d’una recuperació progressiva però sòlida i sostenible.

Les candidatures es poden presentar fins al 30 d’abril a través d’aquest formulari i, tenint en compte que la COVID-19 va obligar a anul·lar l’anterior edició, s’ha habilitat l’opció de reprendre fàcilment les que es van presentar fa un any. L’entrega dels guardons es realitzarà el dia 10 de juny a La Nit dels Alimara, una vetllada que se celebrarà en format híbrid i amb totes les mesures de seguretat a l’Hotel Alimara Barcelona.

Els Premis Alimara, consolidats com un referent dins i fora del territori, són una mostra de l’aposta del CETT per contribuir al reconeixement de les bones pràctiques que es duen a terme al sector, tot estimulant la innovació i l’excel·lència en l’àmbit del turisme.

Consulta aquí les bases i les categories de la 36a edició dels Premis Alimara.

Categories
premis alimara turisme CETT