Fotografia de: Entrevista a Benjamín Padrón, de Licorería Limantour | CETT
Universitat de Barcelona

Benjamín Padrón: “El màster del CETT m'ajuda a tenir més fonaments per a la meva activitat”

28.12.2021
 
Benjamín Padrón, de Licorería Limantour

Benjamín Padrón, de Licorería Limantour

Benjamín Padrón Novoa va néixer a Ciutat de Mèxic el 1969, molt prop d'on ara està ubicada la Licorería Limantour. Va estudiar Mercadotècnia a Monterrey i va treballar per a empreses com Nestlé, Parmalat i Bacardí, entre d'altres. Després va estudiar cocteleria a Shakers Bar School de Londres. Ara és alumne del Màster de Food and Beverage Management del CETT. És soci fundador de la Licorería Limantour, número 6 de la classificació de la prestigiosa The World's 50 Best Bars.

Què suposa per a vosaltres aquest reconeixement?

Com a soci fundador de Licorería Limantour, et podria explicar moltíssimes experiències que ens ha donat haver fundat aquest negoci. Ens ha permès fer viatges que mai hauríem imaginar i fer nous amics a moltes parts del món, i el millor és que Mèxic és al mapa no només de la gastronomia sinó també al de la cocteleria. Hem fet pop up de Limantour a Nova York, Miami, Barcelona, Londres, Tel Aviv, Xangai, Moscou, Berlín, Roma, París, Mumbai, Rio de Janeiro, Sao Paulo, etc. per esmentar-ne alguns.

Treballes, però alhora estàs estudiant el Màster de Food and Beverage Management del CETT. Per què ho fas si ja tens èxit?

Per mi, és molt important continuar estudiant i preparar-me. Com a humans mai no deixem d'aprendre. A més dels meus estudis de màrqueting, he fet estudis d'anglès a McGill University, i he fet cursos de finances, fotografia i fins i tot d'arquitectura de paisatges a universitats de prestigi. Ara he decidit estudiar el màster ja que crec que és un programa integral que complementa les meves activitats de Licorería Limantour.

Què aporta aquest màster en la gestió del teu negoci?

És una actualització per a mi. És un altre repte i és més aprenentatge. Aprendre i saber una mica més sempre és benvingut. Aquest màster m'ajuda a tenir més base i fonament per fer millor les meves activitats.

Quina valoració fas del professorat del màster?

Fins ara portem 3 mòduls, però m'ha encantat la barreja de ponents que hem tingut. Són gent multicultural i són bases i coneixements perquè ens segueixin preparant i compartint el seu coneixement.

Què diries a algú que es planteja estudiar el màster, però encara no ha fet el pas definitiu?

Ha, ha! Què et puc dir? Jo només vaig trigar 29 anys a fer aquest pas perquè em vaig graduar de la universitat el maig de 1993… Fer el màster significa un gran compromís per al qual un ha d'estar preparat, ja sigui per la seva situació professional, personal, financera i fins i tot de parella. Com vaig comentar anteriorment, tenir millors estudis i preparació et fa aportar més al teu entorn, ja sigui des del punt de vista personal, professional i laboral, a més d'aprendre, coneixes nous temes, noves persones i llocs nous. Això farà més enriquidora la teva trajectòria al màster.

Com et veus laboralment d'aquí a cinc anys?

Em veig com una persona més preparada i amb experiència per poder compartir els meus coneixements amb generacions noves.


Especialitat del Màster Oficial del Direcció Hotelera i de Restauració

Food and Beverage Management 100% en anglès és una especialitat de modalitat semipresencial del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB. La formació facilita a l'estudiant les eines per dirigir amb èxit el demà de les empreses de restauració.

Categories
alumnes cett turisme grau cett universitat