Fotografia de: Master in Food and Beverage Management (Versió en anglès semipresencial) | CETT-UB | Oficial

Universitat de Barcelona
Introducció

Introducció

Especialització dins de Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Propera convocatòria: Octubre 2022
 

Amb l’Especialitat de Food and Beverage Management 100% en anglès modalitat semipresencial del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB descobriràs les eines per dirigir amb èxit el demà de les empreses de restauració.

Al CETT-UB entenem els desafiaments que afronta el sector actualment. Des de la globalització, una nova legislació mediambiental i els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), passant pels canvis tecnològics del sector, fins a les noves formes de gestió directiva. Totes aquestes noves tendències estan transformant profundament a les empreses i organitzacions turístiques.

Com a resultat, estan apareixent noves oportunitats de negoci. Al mateix temps, empreses ja arrelades, han d'incorporar perfils executive per a enfortir els seus processos d'adaptació a aquestes noves tendències.

Modalitat semipresencial

La modalitat semipresencial o també dita blended et permetrà compaginar el teu treball i la teva vida personal amb una formació acadèmica de primer nivell, ja visquis a la mateixa ciutat de Barcelona o a un altre lloc. És ideal per futurs estudiants que per les seves circumstàncies no puguin desplaçar-se al CETT durant tot el curs.

La modalitat blended és una formació semipresencial i modular que combina les classes en línia amb tres setmanes de classes presencials de caràcter pràctic al CETT a final dels estudis. Durant aquest període realitzaràs visites a empreses del sector i assistiràs a classes per part d'experts professionals en actiu, tot això en un laboratori d'aprenentatge turístic únic com ho és la ciutat de Barcelona.

Formació integra en anglès.

Podràs conèixer in situ models de negoci d'empreses turístiques líders a nivell internacional, així com models de gestió de l'administració turística. Tot això fent molt d’èmfasi en la governança la sostenibilitat, la innovació, i la digitalització del sector.

Classes pràctiques i experiència presencial per treure tot el profit del teu procès d'aprenentatge a través de visites a empreses del sector a la ciutat de Barcelona, perquè visquis l’experiència CETT.

Realitzaràs el 70 % de la formació en línia i el 30 % de la formació en modalitat presencial perquè gestionis el teu temps d’estudi

Aprendràs de manera activa amb diferents metodologies innovadores que promouen el teu aprenentatge en competències directives i el teu creixement professional.

T’ofereix l’oportunitat d’entrar en contacte amb professionals i experts internacionals a través d’expert talks i durant les visites presencials.

Facilita l’accés a pràctiques en empreses de Barcelona o a nivell internacional gracies al nostre departament de Career Services.

PER QUÈ ESTUDIAR L'ESPECIALITAT EN DIRECCIÓ DE RESTAURACIÓ?

Aquesta especialitat es focalitza en els aspectes més rellevants de la direcció estratègica a les empreses de restauració, des de la part més operativa, amb assignatures com Direcció d’Operacions en Restauració, fins a la part estratègica, amb assignatures com Innovació en Productes de Food Service, Disseny i Arquitectura de Restaurants o Gestió d’Experiències.

El conjunt d’assignatures permet comprendre i entendre, entre d’altres, la sostenibilitat i la responsabilitat social empresarial, l’anàlisi d’inversions i el customer centric, com a elements estratègics que contribueixen a la diferenciació en un mercat turístic competitiu i dinàmic.

EXCEL·LÈNCIA ACADÈMICA I ÈXIT

 • Innovaràs amb nous models de negoci com les dark kitchens o esdeveniments pop-up.
 • Podràs crear propostes singulars basades en les noves tendències gastronòmiques, com l’slow food o l’e-delivery, entre d’altres, orientades especialment a la sostenibilitat.
 • Et centraràs en la creació d’experiències memorables, i incentivaràs el customer loyalty com a mecanisme de prescripció en grans, mitjanes i petites empreses.
 • La majoria dels nostres estudiants troben feina quan acaben els estudis del Màster o milloren dins de la seva organització o empresa.
 • Tindràs un acompanyament i seguiment personalitzats des de la direcció i la coordinació acadèmica del Màster en el teu viatge cap a la transformació personal i professional.

UN PROGRAMA ÚNIC

 • És l’únic Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració atorgat per la Universitat de Barcelona i el CETT-UB amb l’especialitat de Direcció de Restauració.
 • Possibilitat de realitzar el doctorat.
 • Un programa a la teva mida: escull entre dos idiomes (anglès i castellà), dues modalitats d’assistència (presencial o semipresencial) i dues especialitats (direcció de restaurants i direcció hotelera). A més, si vols, podràs cursar les dues especialitats al mateix temps. Pregunta’ns sense compromís!
 • Som l’únic centre que compta amb un hotel i un restaurant propis, el Summum Restaurant & Bar, així com laboratoris de gastronomia. Aprendràs en primera persona aspectes com les activitats pròpies de l’aprovisionament o higiene i prevenció de riscos.
 • Learning by doing perquè apliquis els teus coneixements en casos reals, en projectes amb empreses o reptes del quadre docent.

UNEIX-TE A UNA NOVA GENERACIÓ DE LÍDERS TURÍSTICS

 • Formaràs part d’una nova generació de líders en food service capaços de prendre decisions clau en contextos dinàmics i incerts. Líders que integrin eines com el design thinking o el customer journey, per dirigir equips d’alt rendiment i respondre als reptes actuals del sector.
 • El Màster compta amb diversos programes de team building i soft skills, per detectar les teves debilitats, potenciar les teves fortaleses i generar un canvi que et permeti treure el màxim rendiment a les tasques de direcció.
 • Crearàs la teva pròpia xarxa professional amb experts del sector de la restauració i amb els teus companys per millorar la teva carrera professional nacionalment i internacionalment. Més encara, la xarxa única de CETT Alumni et permetrà connectar amb més de 19.000 professionals del sector.
 • Et comprometràs amb la sostenibilitat. Integrem com a part dels nostres valors el compromís ètic i el respecte al medi ambient com a motors de canvi i transformació sectorial. Així, durant la teva formació treballaràs l’Agenda 2030 i els seus Objectius de Desenvolupament Sostenible aplicats al sector de la restauració.

APRENDRÀS DELS PROFESSIONALS

 • L’especialitat compta amb un claustre docent únic amb una reputada i sòlida carrera. A més, també hi participen professionals en actiu que aporten la seva experiència a través de casos d’estudi i l’anàlisi de nous models de negoci.
 • Al nostre programa hi col·laboren, entre d’altres, Eduard Ávila Morera, director d’operacions de Gastrofira Barcelona; Eduardo Campos Flores, responsable de l’àrea d’I+D del Bar Tandem, o Enric Alimañana, director de compres corporatiu d’Abba Group.
 • El Màster inclou un extens programa de visites a empreses i l’assistència a esdeveniments com HOSTELCO.
 • En realitzar les pràctiques coneixeràs de primera mà diferents models de negoci. El CETT-UB compta amb més de 900 convenis de col·laboració per a fer pràctiques curriculars i extracurriculars amb empreses líders: Grup ElBarri, Te Lo Sirvo Verde, Mercabarna, COMPASS Group o Andilana Group, entre d’altres.

PER QUÈ ESTUDIAR LA MODALITAT SEMIPRESENCIAL?

 • FLEXIBILITAT: El Màster semipresencial et permet una gran flexibilitat perquè t’organitzis les hores d’estudi.
 • ADAPTABILITAT:Pots estudiar des de la teva feina, casa o mentre viatges.
 • INTERACCIÓ PROFESSIONAL:Tens l’oportunitat de comunicar-te setmanalment amb experts del sector i obtenir un feedback directe.
 • RIGOR METODOLÒGIC: Les seves múltiples metodologies t’ajudaran a aprofundir en els aspectes més essencials del sector de l’hoteleria i el de la restauració de forma ràpida i eficient.
 • ACOMPANYAMENT PERSONALITZAT: Comptes amb el suport personalitzat del professorat, amb tutories individuals, i el seguiment setmanal del nostre equip d’experts.
 • PRÀCTIQUES PROFESSIONALS: Tens l’oportunitat de realitzar pràctiques professionals en empreses d’àmbit internacional durant la realització del Màster o una vegada l’hagis finalitzat.

Àmbit relacional i networking

Més interacció entre els participants del programa
Més participació de professionals del sector
Més multiculturalitat

La formació no presencial facilita la participació més activa dels estudiants gràcies a la varietat d’eines digitals que faciliten la comunicació i l’aprenentatge col•laboratiu. L’intercanvi d’informació entre estudiants i professorat és permanent a través de fòrums, xats i sessions sincròniques . Les pràctiques interactives, les presentacions virtuals, les autoavaluacions i altres aplicacions del Campus Virtual del CETT fomenten l’estudi. La formació es realitza amb la participació de l’equip docent, que sempre està disponible per solucionar dubtes de forma ràpida i efectiva.

Directors i gestors de l’hoteleria i la restauració, avalats per la seva trajectòria professional, expliquen les seves experiències reals en l’aplicació dels coneixements impartits en el Màster, fet que et proporciona casos aplicats i l’oportunitat de consultar els teus dubtes i reflexions amb els protagonistes del sector. Així mateix, es poden establir relacions professionals amb aquests gestors, que et permeten la millora de la teva xarxa de contactes.

Els estudiants matriculats en el programa provenen de diferents països, el que aporta a les dinàmiques d'aprenentatge des de diferents perspectives i realitats que milloren els resultats formatius, a el temps que permeten establir una xarxa de contactes internacional que s'enforteix gràcies a la multiculturalitat.

Més interacció entre els participants del programa

La formació no presencial facilita la participació més activa dels estudiants gràcies a la varietat d’eines digitals que faciliten la comunicació i l’aprenentatge col•laboratiu. L’intercanvi d’informació entre estudiants i professorat és permanent a través de fòrums, xats i sessions sincròniques . Les pràctiques interactives, les presentacions virtuals, les autoavaluacions i altres aplicacions del Campus Virtual del CETT fomenten l’estudi. La formació es realitza amb la participació de l’equip docent, que sempre està disponible per solucionar dubtes de forma ràpida i efectiva.

Més participació de professionals del sector

Directors i gestors de l’hoteleria i la restauració, avalats per la seva trajectòria professional, expliquen les seves experiències reals en l’aplicació dels coneixements impartits en el Màster, fet que et proporciona casos aplicats i l’oportunitat de consultar els teus dubtes i reflexions amb els protagonistes del sector. Així mateix, es poden establir relacions professionals amb aquests gestors, que et permeten la millora de la teva xarxa de contactes.

Més multiculturalitat

Els estudiants matriculats en el programa provenen de diferents països, el que aporta a les dinàmiques d'aprenentatge des de diferents perspectives i realitats que milloren els resultats formatius, a el temps que permeten establir una xarxa de contactes internacional que s'enforteix gràcies a la multiculturalitat.

Àmbit competencial

Millora de les competències digitals.

El Màster promou l’ús d’eines digitals que són necessàries en el sector hoteler i de restauració, a més de formar-te en competències digitals transversals. Això contribueix al desenvolupament de les teves competències digitals, claus en els processos de gestió de qualsevol àmbit empresarial, a més de ser una característica molt valorada avui en dia en el mercat laboral.

Millora de les competències hard i soft

El Màster se centra en el treball continu i permanent de les hard i les soft skills necessàries per fer front a el mercat laboral actual i futur gràcies als seus continguts actuals, dinàmics, pràctics i innovadors.

Àmbit personal i professional

Compatibilitzar la formació amb el treball
Millor conciliació de l’esfera familiar i la professional
Possibilitat de realitzar pràctiques professionals en hotels d’àmbit internacional

L’adquisició de nous coneixements i la millora del perfil professional es poden compatibilitzar perfectament. El Màster blended et permet estudiar amb flexibilitat i organitzar el teu temps de dedicació a l’estudi d’acord amb les teves necessitats i entorn personal, assistir a classes en directe sense haver de desplaçar-te, accedir a les sessions gravades, o fer les proves d’avaluació, entre altres facilitats.

El Màster blended et permet compaginar el temps d’oci en companyia dels éssers estimats i amics amb els moments d’estudi; pots modelar la teva experiència formativa i ritme d’aprenentatge segons les teves necessitats i les del teu entorn.

Si ets un estudiant extracomunitari, has finalitzat un Màster Oficial i encara no has fet pràctiques o vols fer pràctiques extracurriculars per complementar encara més la teva formació, el CETT et proporciona l’acompanyament, la informació i la documentació necessària perquè facis realitat el teu somni professional.

Compatibilitzar la formació amb el treball

L’adquisició de nous coneixements i la millora del perfil professional es poden compatibilitzar perfectament. El Màster blended et permet estudiar amb flexibilitat i organitzar el teu temps de dedicació a l’estudi d’acord amb les teves necessitats i entorn personal, assistir a classes en directe sense haver de desplaçar-te, accedir a les sessions gravades, o fer les proves d’avaluació, entre altres facilitats.

Millor conciliació de l’esfera familiar i la professional

El Màster blended et permet compaginar el temps d’oci en companyia dels éssers estimats i amics amb els moments d’estudi; pots modelar la teva experiència formativa i ritme d’aprenentatge segons les teves necessitats i les del teu entorn.

Possibilitat de realitzar pràctiques professionals en hotels d’àmbit internacional

Si ets un estudiant extracomunitari, has finalitzat un Màster Oficial i encara no has fet pràctiques o vols fer pràctiques extracurriculars per complementar encara més la teva formació, el CETT et proporciona l’acompanyament, la informació i la documentació necessària perquè facis realitat el teu somni professional.

Què en pensen els nostres estudiants de màster ?

Danilly Condori
El que més m'agrada del CETT són els professors. Són professionals que porten dècades treballant en el sector i la veritat és que es nota.
Danilly Condori
Especialitat Direcció de Restauració del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració
Jessica Peiffer
Tots els nostres professors són veritables professionals i és fascinant escoltar les seves històries de la vida real
Jessica Peiffer
Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració, Especialitat Direcció Hotelera
Com realitzar les pràctiques professionals internacionals?

¿Per què?

Els estudiants de Màster del CETT en qualsevol de les seves modalitats (blended o presencial) que ho desitgin podran desenvolupar pràctiques professionals en empreses d’Espanya fins dos anys després d’haver finalitzat els estudis oficials de Màster, segons la normativa 04/09/2018 del Reial decret llei 11/2018.

¿Què has de fer?

Hauràs de complir amb la documentació legal exigida per al desenvolupament de la pràctica. Un dels requisits fonamentals és el tràmit del número d’identificació d’estranger (NIE), que hauràs de tramitar de manera personalitzada davant les autoritats de migració competents a Barcelona, però no et preocupis, perquè el CETT et guiarà en la gestió i amb la documentació necessària. Aprofita aquesta oportunitat de desenvolupament professional en un entorn turístic únic com és Barcelona!

La modalitat semipresencial de l’especialitat de Direcció Hotelera del Màster de Direcció Hotelera i de Restauració és un estudi d’especialització en gestió d’empreses d’allotjament.

Respon a la necessitat d’aquest sector d’atraure i incorporar perfils executive amb coneixements profunds en la direcció i organització empresarial, que permetin afrontar els canvis de l’entorn i garantir la sostenibilitat empresarial.

Directius i professionals que exerceixin càrrecs de gestió empresarial

L’actual conjuntura social i econòmica requereix que els professionals del sector hagin d’actualitzar els seus coneixements i competències professionals, i conèixer les últimes tendències i eines que afecten l’àmbit de la seva especialització professional.

Empresaris/propietaris de negocis d’allotjament i/o restauració

Empresaris i propietaris que desitgen conèixer més profundament o perfeccionar les estratègies, les tècniques i els instruments per a la gestió i la direcció d’empreses d’allotjament.

Titulats universitaris

Persones amb titulació universitària i un mínim de dos anys d’experiència professional que desitgen enfocar la seva carrera professional i ampliar els seus contactes professionals en l’àmbit empresarial turístic i hoteler.

Emprenedors

Persones interessades a desenvolupar projectes empresarials en aquest sector i emprendre, coneixent abans les claus de l’èxit del negoci hoteler i els seus riscs, aprofundint en els diferents àmbits de gestió de l’administració i la direcció d’empreses.

Masters 2020

Fotografia de: Master in Food and Beverage Management (Versió en anglès semipresencial) | CETT-UB | Oficial

Jardí

Fotografia de: Master in Food and Beverage Management (Versió en anglès semipresencial) | CETT-UB | Oficial

Aules 

Fotografia de: Master in Food and Beverage Management (Versió en anglès semipresencial) | CETT-UB | Oficial

Aules 

Fotografia de: Master in Food and Beverage Management (Versió en anglès semipresencial) | CETT-UB | Oficial

Aules

Fotografia de: Master in Food and Beverage Management (Versió en anglès semipresencial) | CETT-UB | Oficial

Passadís 

Les sortides professionals a les quals poden accedir els participants en aquest màster se centren en llocs i funcions que es desenvoluparan en els següents departaments de les empreses, institucions i destinacions turístiques:

 • Director/Gerent d'empreses o grups hotelers: La figura del director de l'hotel és comparable a la posició de director general o d'una PIME. A més de gestionar el pressupost i coordinar l'equip, aquest executiu és responsable del compliment dels procediments interns, estàndards de qualitat i de l'eficiència de les operacions del negoci.
 • Responsable dels departaments corporatius a cadenes hoteleres: La funció principal d'aquesta figura consisteix en ajudar i recolzar a les diferents unitats de negoci dins del grup hoteler.
 • Director de Divisió Hotelera en Grups de Negocis: S'encarrega de la coordinació i seguiment dels diferents negocis hotelers pertanyents a una inversió o grup corporatiu.
quins son els àmbits laborals del máster de restauració i hoteleria

Els nostres Alumni opinan

Isabel Baez
Isabel Baez
SEA Manager Central Europe at AccorHotels (Paris)
Jordi Noguera
Jordi Noguera
Executive Chef & Co-owner, Foc Restaurant (Singapore)
Natalia Mateu
Natalia Mateu
Project Management Office, The Sydney Opera House (Sydney)