INFORMACIÓ GENERAL > JORNADA ACADÈMICA > PARTICIPAR >

OPORTUNITATS DE PUBLICACIÓ

Tots els articles i comunicacions presentades en aquesta edició de l'Smart Tourism Congress Barcelona es publicaran en un llibre d'actes digital amb el seu corresponent ISBN. 

Així mateix, les millors comunicacions seleccionades per part del Comitè Científic estaran incloses en un número ordinari de les següents les revistes científiques:

Fotografia de: OPORTUNITATS DE PUBLICACIÓ | Smart Tourism Congress Barcelona1. ARA: Revista d'Investigació en Turisme

Elprincipal objectiu de la revista Ara és ser un mitjà de comunicació acadèmic i de ciència aplicada.

Mitjançant la publicació d'articles i estudis enfocats a la investigació científica i pràctica, es preten profunditzar, extendre i divulgar la comprensió de la xarxa de relacions existents entre el fenòmen turístic i el desenvolpupament sostenible de les societats.Fotografia de: OPORTUNITATS DE PUBLICACIÓ | Smart Tourism Congress Barcelona

2. Tourism and Heritage Journal

Tourism and Heritage Journal és una revista referenciada editada pel Grup de Recerca Turisme, Cultura i Territori del CETT-UB. L'objectiu principal del THJ és compartir coneixement acadèmic sobre turisme cultural i patrimonial.

La revista està oberta a rebre articles de temàtiques relacionades amb el Patrimoni i la Museografia, Sociologia, Antropologia, Geografia Cultural, Estudis Culturals, Història i Estudis Gastronòmics, tenint sempre el Turisme com a eix vertebrador.

Organizat per: Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
Fotografia de: OPORTUNITATS DE PUBLICACIÓ | Smart Tourism Congress Barcelona
Membre afiliat:
Fotografia de: OPORTUNITATS DE PUBLICACIÓ | Smart Tourism Congress Barcelona