INFORMACIÓ GENERAL
INFORMACIÓ GENERAL > JORNADA PROFESSIONAL >

PONENTS PRINCIPALS

PARTICIPANTS JORNADA PROFESSIONAL

LA SEGURETAT I LA RECUPERACIÓ DE LA CONFIANÇA COM A FACTORS CLAU PER A LA REACTIVACIÓ DEL TURISME

Joan Miquel Capell

Dr. Joan Miquel Capell Manzanares (Cap del Gabinet de Prevenció i Seguretat de la Diputació de Barcelona) Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (1995) i doctor en dret per la Universitat de Barcelona (2004). Treballa a la Diputació de Barcelona com a responsable del Gabinet de Prevenció i Seguretat i és Professor Associat de l'assignatura Dret Policial a la Universitat de Barcelona. Ha treballat durant trenta-dos anys al Cos de la Policia de la Generalitat Mossos d'Esquadra, on ha passat per totes les categories professionals, des d'aspirant a mosso fins a comissari.

Manel Casals

Manel Casals (Director General del Gremi d’Hotels de Barcelona) Director General de l'Gremi d'Hotels de Barcelona des de l'any 2008, fou també Director d'Expansió del Gremi, des de l'any 2003 fins a l'any 2008, i Secretari General de la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Restauració de Catalunya, ConfeCat, des de l'any 2011. Desenvolupa les tasques de mentor de diversos projectes empresarials des de l'any 2013.

Dr. Serra Cobo

Dr. Jordi Serra Cobo (Investigador de l'Institut de Recerca de la Biodiversitat de la UB) Doctorat per la UB. Ha estat investigador contractat a l’Ecole Normale Supérieure (París) i al CSIC. Creà i dirigí el Centre de Recerca en Infeccions Víriques Illes Balears. És investigador distingit de la Universitat de Barcelona i membre de l’Institut de Recerca de la Biodiversitat. Treballa en ecoepidemiologia i salut global amb la col·laboració d’institucions europees, africanes i americanes. Des de fa 10 anys estudia els coronavirus i fa 30 anys que treballa amb equips de l’Institut Pasteur de París. Ha dut a terme més de 150 projectes i publicat més de 100 articles. Actualment participa en l’estudi dels reservoris dels virus dengue, Zika a l’Amazones i en el projecte CONVAT per posar a punt un biosensor que diagnostiqui coronavirus.

Pablo Soto Rodriguez

Pablo Soto Rodriguez (Innovation Manager Corporate Segment Vodafone España) Mangaer d'Innovació de Vodafone que, com ell mateix es defineix, és "especialista en aterrar tecnologia a models de negoci i fanàtic de la col·laboració i la innovació"

Francesc Vila AlbetFrancesc Vila Albet

Francesc Vila Albet (Gerent de Turisme de la Diputació de Barcelona) Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. Actualment, és Gerent de Turisme de la Diputació de Barcelona. Ha estat coordinador de Cultura, Joventut i Educació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Secretari General del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. A la Diputació de Barcelona ha ocupat els següents càrrecs, abans de ser Gerent de Turisme: sots director del Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC), Director de l’Oficina de Difusió Artística (ODA), Director de Serveis de l’Àrea de Cultura, i Comissionat de la Delegació de Turisme.

Moderador de la Taula Rodona

Resultados de la búsqueda Resultados web  Juan Daniel Núñez

Juan Daniel Núñez (Editor i Redactor en cap a SmartTravelNews Editor) És editor d'SmartTravelNews, el primer mitjà en línia en espanyol especialitzat en innovació i tecnologia per al sector turístic i dels viatges.

Organizat per: Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT
Fotografia de: PONENTS PRINCIPALS | Smart Tourism Congress Barcelona
Fotografia de: PONENTS PRINCIPALS | Smart Tourism Congress Barcelona