JORNADA D'EMPRENEDORIA >

PONENTS PRINCIPALS

LIDERATGE FEMENÍ I EMPRENEDORIA

Cristina Moyano

Cristina Moyano (Corporate Strategy - Investment Manager a Amadeus Ventures) Apassionada per l'ecosistema de les start-ups i com les noves tecnologies estan transformant el món, amb formació en Negocis i Màrqueting. La Cristina té més de 15 anys d'experiència, 8 com a consultora estratègica i els últims 7 enfocats a l'emprenedoria. Va formar part de l'equip fundador d'una acceleradora, Endeavour Spain, on va construir el departament de Cerca, Selecció i Serveis. Ha treballat principalment a Espanya i els EUA i ha estat reconeguda per la seva capacitat per liderar i ajudar empreses de diferents mida a gestionar el seu creixement mitjançant activitats de desenvolupament de negocis, accés a finançament i nous mercats, dissenyant i implementant estratègies de màrqueting i negoci, i construint ponts entre empreses i start-ups. Durant els últims quatre anys gestiona inversions a Amadeus Ventures, el programa d'inversió inicial del grup Amadeus IT. També col·labora com a mentora i jurat a IE Business School.

Helena Torras

Helena Torras (Managing Partner de PaoCapital) Helena és emprenedora & Business Angel, sempre vol col·laborar i contribuir. Pertany a la Junta de BarcelonaTechCity, a l'Ambassadors Council de Collider (iniciativa de TechTransfer a la MobileWorldCapital) i és consellera independent en diversos consells. L'última dècada ha estat a l'ecosistema emprenedor amb diferents rols, com a emprenedora en diversos projectes, inversora, al Consell d'Administració d'un fons de fons, i mentora.

Rita Almela

Rita Almela (Co-founder & Partner a 101 Ventures) Rita Almela és Llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona (Programa EUS) i Executive MBA per IESE Business School. Sòcia Fundadora de 101 Ventures, Rita està focalitzada en crear i invertir en companyies tecnològiques de diferents sectors, com ara salut, medi ambient, real estate i formació, entre d'altres. És partner de 5G Ventures i The Data Venture, des de 101 Ventures. A més, és Membre del Consell d'Administració de CaixaBank Payments & Consumer i presidenta de la Comissió d'Innovació, Tecnologia i Transformació Digital.

Moderadora Taula Rodona

Helena Guardans

Helena Guardans (Presidenta a Webhelp Spain) Helena Guardans és empresària i va fundar la seva companyia al sector de servei al client. A més del destacat lideratge comercial i expertise en atenció al consumidor, Helena Guardans destaca pel seu compromís social i del lideratge femení. Va cursar els estudis a ESADE i va participar en un programa d'intercanvi amb New York University on va fer el darrer any. El 1994 va fundar la companyia Singular, pionera en oferir serveis d'atenció al consumidor. El 2001 Sellbytel va adquirir la majoria de l'empresa i el 2018 Webhelp va comprar Sellbytel. Des del 2018, exerceix com a president de WEBHELP Espanya i el seu objectiu és posicionar WEBHELP com a companyia líder com a proveïdora de serveis BPO i CRM. Posa una atenció especial en la gent, la qualitat, la innovació i l'eficiència.