Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

08.04.2021

La connexió entre persones, un valor afegit

CETT estudiants internacionals estudiar a Barcelona

Descobrir nous indrets, cultures i persones és enriquidor a nivell personal i també durant l’etapa de formació, especialment en el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. La internacionalització és un component clau en aquestes disciplines i és un dels valors del CETT-UB, que compta amb programes de mobilitat internacional en 28 països de...

Llegir tot
23.03.2021

S’obre la convocatòria als Premis CETT Alimara Barcelona 2021

premis alimara turisme CETT

La CETT Fundació i el CETT, juntament amb el Saló del Turisme B-Travel i Fira de Barcelona, organitzen la 36a edició dels Premis CETT Alimara Barcelona , que reconeixen aquells productes, serveis, estratègies o accions que aporten una visió innovadora en l’àmbit de la comunicació, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca als sectors tur...

Llegir tot
08.03.2021

Per un turisme sostenible, responsabilitat de tots

Sostenibilitat COVID-19 turisme

L’avanç en la vacunació contra la COVID-19 ens dóna esperança per continuar fent passes endavant cap a la recuperació de la normalitat, però encara continuem en una situació d’emergència sanitària, convivint amb les restriccions i, en paral·lel, a l’espera de la formació del nou Govern de la Generalitat de Catalunya. En aq...

Llegir tot
07.03.2021

8M: La igualtat de gènere als ulls de les dones de la Comunitat CETT

8M gènere Pla d'Igualtat CETT comunitat CETT #WeAreCETT turisme hoteleria gastronomia RSE

Les dones són un dels pilars del CETT, i així ho mostra la seva presència a la comunitat CETT, que és, en total, del 61 %. També encapçalen les posicions més altes de l’equip directiu, integrat per cinc dones -entre elles, la CEO i la gerent-, i dos homes, fet que suposa que un 71,5 % de dones ocupen el consell de direcció. Pel que fa als caps de de...

Llegir tot
22.02.2021

Sostenibilitat i responsabilitat, clau per al turisme del futur

Turisme COVID-19 formació futur

El context generat arran de la COVID-19 comporta a sectors com el turístic l’oportunitat d’impulsar qüestions com la sostenibilitat i la necessitat de formar els futurs professionals davant de la previsió de creixement del sector en el futur. N’ha parlat el director de l’Escola Universitària del CETT, José Antonio Pérez-Aranda, al podcast tu...

Llegir tot
05.02.2021

La transformació del model turístic, clau per als candidats

Observatori CETT COVID-19 Turisme eleccions Catalunya

· La gestió de la pandèmia, els ajuts al sector per a la seva recuperació, la definició del model turístic i la mobilitat vinculada a les infraestructures, els tres blocs del debat El CETT-UB , centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ​​ ha celebrat avui l' Observatori CETT “El futur del tur...

Llegir tot
01.02.2021

Què hem après amb la pandèmia?

Maria Abellanet COVID-19 recuperació turisme hoteleria gastronomia

El turisme és un dels sectors que s’ha vist més afectat per la paràlisi provocada per l’emergència sanitària de la COVID-19. De fet, segons l’Organització Mundial del Turisme (OMT), caldran entre 2 i 4 anys per recuperar les xifres del 2019. A aquesta realitat hi fa referència la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, a Línia Sant Andreu, q...

Llegir tot
28.01.2021

El futur del turisme segons els candidats al Parlament de Catalunya, al primer Observatori CETT de l’any

Observatori CETT eleccions Parlament Turisme Catalunya

El turisme és un dels principals motors econòmics del país i la seva recuperació és clau per al futur de Catalunya. En un moment en el qual el sector està patint les conseqüències de la COVID-19 i té per davant el gran repte de la recuperació, és més necessari que mai conèixer les propostes de les diferents forces polítiques....

Llegir tot
22.01.2021

De quina manera els petits hotels poden captar la venda directa a través del lloc web

Hoteleria turisme Màster Universitari en Direcció Hotelera i de Restauració COVID-19

El sector de l’hoteleria ha patit d’una manera molt notable els efectes de la pandèmia de la COVID-19 a escala mundial. Malgrat això, l’inici de la campanya de vacunació i la millora de les perspectives de cara a la primavera i l’estiu de 2021 generen esperança i apel·len a estar tan preparats com sigui possible. Aquest nou escenari pot esdevenir...

Llegir tot
21.01.2021

Hi ha diferències generacionals a l’hora de triar un hotel?

Direcció Hotelera i de Restauració hoteleria restauració turisme

Complir amb els requisits individuals de cada client dins el sector hoteler pot arribar a resultar certament complicat. Per això, els empresaris sovint opten pel target màrqueting, una mesura estratègica que consisteix en identificar segments de demanda i que té per objectiu assolir avantatge competitiu dins una empresa. Una forma d’aconseguir-ho és realitzar una ...

Llegir tot