Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

08.11.2022

Els Seminars on Contemporary Issues in Tourism, de nou a la Casa Vicens

Els Seminars on Contemporary Issues in Tourism tornen a la Casa Vicens amb Patrimoni viu i turisme. Experiències i estratègies per enfrontar la nova normalitat post COVID-19 . Coorganitzada pel CETT i la Casa Vicens , es tracta d’una proposta oberta al públic que tindrà lloc el 21 de novembre a les 17.30 h. Turisme i coneixement És la 8a edició d’aquests seminaris, que volen contribuir al...

Llegir tot
08.11.2022

Ja hi ha guanyadors dels premis a millors treballs finals de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat del CETT

La CETT Fundació ha organitzat un any més els premis per reconèixer la tasca d’estudiants de Màster, Grau, Cicles i Batxillerat en la creació de treballs finals i de recerca sobre turisme, hoteleria i gastronomia. Després de les defenses davant de jurats interns formats per professors i investigadors del CETT i jurats externs amb professionals del sector en el cas dels Premis de Batxillerat, ja...

Llegir tot
04.11.2022

“El tracte humà és i serà sempre necessari i la tecnologia hi donarà suport, però no el substituirà”

Pablo Soto (La Corunya, 1984) és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UDC, Executive MBA per IESIDE i Màster en Comerç Internacional per Georgetown University. També he cursat màsters reglats, però cada vegada consumeix més microlearning no reglat. Amb més de 10 anys d'experiència treballant en companyies de telecomunicacions, actualment treballa com a Innovation Manager a V...

Llegir tot
04.11.2022

Montjuïc, oportunitat per descentralitzar el turisme de Barcelona i aconseguir visitants de qualitat

Les sinergies entre esport, cultura i congressos a la muntanya de Montjuïc són una gran oportunitat per descentralitzar l’activitat turística del centre de Barcelona. Aquest és un dels missatges principals de l’Esmorzar de Turisme del CETT i Foment que ha tingut lloc aquest divendres a la seu de l’organització empresarial. Montjuïc i Barcelona El diàleg sobre la muntanya ha subratllat el ...

Llegir tot
27.10.2022

Participació del CETT en el Gastronomic Forum Barcelona i el Science&Cooking World Congress

El CETT participarà en el Gastronomic Forum Barcelona i en el Science&Cooking World Congress , dues cites culinàries i de gastronomia de referència que tindran lloc a la capital entre el 7 i el 9 de novembre. Alumnat i professorat del CETT prendran part de demostracions, jurats, conferències i concursos, entre d’altres. CETT i Gastronomic Forum Barcelona El Gastronomic Forum Barcelona...

Llegir tot
21.10.2022

El CETT i la Universitat de Barcelona celebren 25 anys d’adscripció en la inauguració del curs acadèmic

El CETT i la Universitat de Barcelona (UB) han celebrat els 25 anys d’adscripció del centre de formació referent en turisme, hoteleria i gastronomia a la universitat en la inauguració del curs acadèmic celebrada aquest divendres a l’Hotel Alimara BCN. Unes 200 persones han assistit a l’acte, que ha inclòs la lliçó inaugural del Dr. Joan Tugores, exrector de la UB i director de la Càtedra UB de ...

Llegir tot
14.10.2022

“Els hotels més competitius seran els que siguin capaços de crear molt de valor per als seus col·laboradors"

turisme hospitality management cett-ub

Álvaro Arrieta va néixer a Cartagena de Indias (Colòmbia) fa 32 anys. Fa 15 anys va anar a França a estudiar cuina i, des de llavors, ha fet carrera a Europa. Ha treballat a França, Luxemburg, Espanya i, per descomptat, Colòmbia. Actualment, és professor i director del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració del CETT-UB. Ve d'una família d'avis comerciants i mare cuinera. La seva f...

Llegir tot
13.10.2022

El turisme intel·ligent i el seu futur protagonitzaran el CETT Smart Tourism Congress Barcelona el 9 i 10 de novembre

La 4a edició del CETT Smart Tourism Congress Barcelona analitzarà l' smart tourism (turisme intel·ligent) i les seves perspectives de futur amb experts internacionals. La trobada tindrà lloc el 9 i 10 de novembre a l’Hotel Alimara BCN. És un congrés organitzat per la Càtedra UB de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT amb la coorganització de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i amb el su...

Llegir tot
04.10.2022

“El metavers no tracta de substituir el turisme, sinó de fer-lo més ric, més significatiu, immersiu i sensorial”

La Dra. Marianna Sigala és professora a la Universitat del Pireu, Grècia. Els seus interessos inclouen serveis i gestió d'experiències, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en turisme i hostaleria, així com l’enoturisme. Amb múltiples publicacions i multipremiada, té un llarg historial en lideratge i participació en projectes de recerca internacionals. El 2016, va ser guardonada ...

Llegir tot
27.09.2022

“Imagino i espero un turisme més segur, inclusiu i respectuós amb el medi ambient”

Judith Rivas va néixer a Barcelona, però es considera sitgetana de naixement. Va estudiar el Cicle Superior d’Allotjaments Turístic . Després va fer el Grau en Turisme amb menció en direcció hotelera i, finalment, el Màster en Desenvolupament i Llançament de Projectes Turístics . Les seves aficions són el pàdel, llegir i Netflix + manta. Estudiar Turisme a Barcelona Per què vas voler treb...

Llegir tot