Fotografia de: Dobles graus internacionals de Turisme | CETT
Universitat de Barcelona

Estudiar un doble grau internacional en Turisme al CETT-UB

18.07.2022
 
Estudiar un doble grau internacional en Turisme al CETT-UB

T’agrada el turisme? T’entusiasmen els viatges, viure en nous indrets i aprendre llengües? Vols gaudir d’una experiència acadèmica universitària de primer nivell a l’estranger? Vols aconseguir un doble grau amb una estada internacional a una universitat de prestigi? Si has respost afirmativament a aquestes preguntes, sàpigues que al CETT-UB et podem ajudar. Amb nosaltres podràs assolir una doble graduació internacional en poc menys de quatre que et farà sobresortir en el mercat laboral i començar una carrera professional d’èxit.


Per què estudiar un doble grau internacional

Viure i estudiar a l’estranger és una experiència en si. A més, et proporcionarà diversos avantatges que faran enlairar la teva carrera professional:

  • Obtindràs dues titulacions de grau en poc més de quatre anys: una del CETT-UB i l’altra, d’una universitat internacional també de prestigi.
  • Et formaràs amb el millor professoral del CETT-UB i de la universitat internacional on duguis a terme el doble grau.
  • Et farà sobresortir en el mercat laboral: el doble grau internacional t’obrirà portes a una carrera nacional i internacional d’èxit perquè tindràs un perfil professional idoni per afrontar els reptes del turisme i buscat per les empreses de referència i pioneres.
  • Milloraràs les teves competències lingüístiques en un entorn internacional.

Dobles graus internacionals del CETT-UB

El CETT-UB t’ofereix la possibilitat d’estudiar tres graus dobles internacionals en Turisme:

Doble grau internacional de Turisme del CETT-UB - Bachelor Programme in Hospitality Business de la Michigan State University (EUA)

Gràcies a aquest doble grau únic, assoliràs una doble titulació oficial de Grau en Turisme i de Grau en Hospitality Business de la reputada Michigan State University. La teva estada als EUA serà en el quart curs i, acabats els estudis, podràs quedar-te un any més al país per dur a terme pràctiques professionals o treballar en el sector turístic i hoteler.

Doble grau internacional de Turisme del CETT-UB - Bachelor in International Business(BIB) de la Grenoble École de Management (França)

Hi obtindràs una doble titulació oficial de Grau en Turisme i Grau en Negocis Internacionals amb l’estada d’un any en una de les universitats de referència a França i a Europa. És la millor opció si vols aprofundir en el management, la gestió dels negocis internacionals i la direcció projectes empresarials turístics.

Doble Grau Internacional de Turisme del CETT-UB - Bachelor Programme in Tourism Management de la JAMK University of Applied Sciences (Finlàndia)

Gràcies a dues de les universitats amb més prestigi, aconseguiràs una doble titulació oficial de Grau en Turisme i en Tourism Management en poc més de quatre anys. Et proporcionarà un perfil que respon a les necessitats de mercat i del sector i als reptes de la globalització, preparant-te per gestionar i liderar qualsevol entitat, companyia o projecte turístic.

doble grau internacional