Fotografia de: Introducció al grau | Doble Grau al CETT - JAMK (Finland)

Universitat de Barcelona
Introducció al grau

Introducció al grau

Especialització dins de Grau de Turisme
Propera convocatòria: Setembre 2021
 
JAMK Finland

El doble Grau internacional de Turisme del CETT-UB - Bachelor Programme in Tourism Management de la JAMK University of Applied Sciences (Finlàndia) és únic i t’ofereix una oportunitat excepcional: et formaràs en tots aquests àmbits en dues de les universitats amb més prestigi, obtindràs una doble titulació oficial de Grau –en Turisme i en Tourism Management– en poc més de quatre anys, i destacaràs en el mercat laboral global.

Excel·lir en el mercat laboral és a les teves mans!

Estudiant tres cursos al CETT i un curs a la JAMK University of Applied Sciences de Finlàndia, i un cop realitzat el Treball Final de Grau, obtindràs el títol oficial de Grau de Turisme CETT i el títol oficial de Bachelor Programme in Tourism Management d’aquest centre universitari reconegut per la seva qualitat, excel·lència acadèmica i prestigi. I és que la JAMK University ofApplied Sciences és una de les universitats més importants de Finlàndia, que destaca internacionalment pel seu model de formació centrat en la innovació permanent i el desenvolupament de competències clau de l’alumnat.

El turisme, com a motor mundial de desenvolupament econòmic, social i cultural, necessita repensar-se contínuament i comptar amb professionals amb un perfil especialitzat, polivalent i diferencial. El doble Grau en Turisme et permetrà dominar, amb una visió integral i una perspectiva sostenible i innovadora, tant la direcció d’empreses del sector turístic i hoteler com els pilars de la gestió dels negocis internacionals, liderar projectes responsables en turisme o de creació de valor digital, afrontar el disseny de noves propostes turístiques... i moltes coses més!

Aconsegueix l’avantatge competitiu que et permetrà introduir-te ràpidament en el mercat laboral global i participa com a gestor empresarial en la transformació del sector turístic, amb una visió global i innovadora!

En un entorn en continu canvi en què totes les empreses turístiques necessiten transformar-se i adaptar-se, el doble Grau internacional de Turisme - Bachelor Programme in Tourism Management respon a les necessitats de mercat i del sector i als reptes de la globalització, preparant-te per gestionar i liderar qualsevol entitat, companyia o projecte turístic. Et proporciona no només tots els coneixements i les eines que adquiriràs cursant el Grau de Turisme del CETT-UB i que et convertiran en un directiu amb capacitat de liderar equips i projectes, i d’innovar davant els reptes de futur, sinó també noves competències transversals essencials en tota corporació turística, i nous coneixements sobre estratègies relatives a la gestió internacional de les empreses del sector (management estratègic, capacitat d’anàlisi economicofinancera, gestió de la interculturalitat a l’empresa...), tenint en compte els mercats i els contextos internacionals des de noves perspectives.

La doble títol universitari et convertirà en un candidat molt atractiu per a empreses i organitzacions nacionals i internacionals -i no només turístiques - amb vocació de desenvolupament, i et permetrà introduir-te ràpidament a el mercat laboral i liderar el futur de el sector!