Fotografia de: Introducció al grau | Doble Grau al CETT - Michigan State University

Universitat de Barcelona
Introducció al grau

Introducció al grau

Especialització dins de Grau de Turisme
Propera convocatòria: Setembre 2021
 

El doble Grau internacional de Turisme del CETT-UB - Bachelor Programme in Hospitality Business de la Michigan State University (EUA), únic al món, és la teva millor opció per assolir els teus objectius i, a més, obtenir una doble titulació oficial de Grau en Turisme i de Grau en Hospitality Business en poc més de quatre anys que et proporcionarà un avantatge competitiu essencial per posicionar-te en el mercat laboral.

Amb aquest doble Grau de Turisme, en poc més de quatre anys obtindràs els dos títols oficials i aconseguiràs un perfil professional polivalent i diferencial, amb el qual dominaràs tant les bases de la direcció d’empreses del sector turístic en general com els pilars de la gestió dels negocis hotelers internacionals.

A més, si curses aquest doble Grau faràs la teva estada als EUA durant el quart curs, amb la possibilitat, un cop acabats els estudis, de poder romandre un any més al país per dur a terme pràctiques professionals o treballar en el sector turístic i hoteler, gràcies al fet que podràs obtenir els visats necessaris com a estudiant que t’atorguen aquesta possibilitat. Per tant, podràs gaudir d’una experiència formativa, personal i professional única que et convertirà en un perfil molt competent i altament atractiu per al sector.

Aquest perfil diferencial i especialitzat es reforça amb la formació en idiomes, el semestre d’intercanvi en altres països, les pràctiques professionals i la formació en competències clau i valors que es desenvolupen en aquest doble Grau únic.

La doble títol universitari et convertirà en un candidat molt atractiu per a empreses i organitzacions nacionals i internacionals -i no només turístiques- amb vocació de desenvolupament, i et permetrà introduir-te ràpidament a el mercat laboral i liderar el futur de el sector!