Aquest curs se centra en les pràctiques i principis nutricionals que són a la base de les dietes tradicionals mediterrànies, així com en la dieta mediterrània tal com l'entenem popularment avui dia. Debataràs els beneficis per a la salut d'aquesta dieta, així com les diverses formes en què s'ha desenvolupat a l'actual i ràpid món culinari, des de mitjans del segle XX fins al present.
Alguns dels aspectes pràctics d'aquest curs inclouen: un taller culinari pràctic, ponents convidats dels camps de la pesca sostenible i la indústria restaurantra, un taller amb Slow Food Barcelona, un projecte de recerca pràctic on els estudiants dissenyen la seva pròpia dieta estil mediterrani per aplicar a l'estranger, i més.
El curs serà d'interès especial per a perfils dels camps d'estudis de la salut, nutrició, ciències culinàries i gastronòmiques, comunicació i psicologia.
- Preu: 900€
- Nombre de crèdits: 6 ECTS / 3 US
- Duració: 1 semestre
- Horari de primavera: per determinar
- Podràs inscriure't en un sol curs o diversos cursos per semestre.
- Després de completar amb èxit un curs, rebreu un certificat de la Universitat a través del vostre programa d'estudis a l'estranger d'origen.