Fotografia de: Raons per cursar el grau | Doble Grau al CETT - Michigan State University

Universitat de Barcelona
Raons per cursar el grau

Raons per cursar el grau

Especialització dins de Grau de Turisme
Propera convocatòria: Setembre 2021
 

DOBLE TITULACIÓ UNIVERSITARIA OFICIAL DE GRAU

Obtindràs dues titulacions universitàries oficials de grau en poc més de quatre anys: et graduaràs en Turisme i en Hospitality Business, realitzant la teva formació en dues universitats internacionals de prestigi. Així, obtindràs el títol oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i el Títol Oficial de Bachelor Programme in Hospitality Business de la Michigan State University dels Estats Units.

CENTRES UNIVERSITARIS

Et formaràs, amb els millors docents i professionals, en dos centres universitaris de referència en l’àmbit internacional. Estudiaràs turisme a Barcelona, al Campus CETT, el centre universitari en turisme, hoteleria i gastronomia, amb més de 50 anys de trajectòria, adscrit a la UB. El CETT-UB ocupa la 4ª posició en el rànquing de l’AQU (Agència Catalana de Qualitat) de la Generalitat de Catalunya en el llistat global de carreres de tots els centres universitaris de Catalunya per la rapidesa amb què els seus estudiants aconsegueixen incorporar-se al mercat laboral i per la qualitat de la seva formació en turisme, hoteleria i gastronomia. D’altra banda, cursaràs Hospitality Business a la School of Hospitality Business de la Michigan State University, que lidera el rànquing dels centres de formació hotelera dels EUA, segons College Choice i CEOWorld.

ESPECIALITZACIONS

Podràs especialitzar-te durant la formació: en el tercer curs ja podràs professionalitzar-te en l’àmbit de la Direcció Hotelera.

CARRERA INTERNACIONAL I NACIONAL D'ÈXIT

Et dotarà d’una formació integral sobre les empreses hoteleres de qualsevol tipus, cosa que t’obrirà les portes a una carrera nacional i internacional d’èxit. El doble Grau cursat en dues universitats líders et convertirà en el professional amb el perfil idoni per a les empreses i organitzacions turístiques i hoteleres: adquiriràs les competències clau per gestionar-ne el desenvolupament global i estaràs preparat per respondre a reptes tan importants com ara la sostenibilitat, la innovació i la digitalització.

FORMACIÓ

El teu perfil es reforçarà amb l’extens programa d’activitats i pràctiques professionals en entitats i empreses nacionals i internacionals de prestigi incloses en la formació, que et permetran experimentar la indústria del turisme i el món laboral real de primera mà des del primer curs, formant-te també a l’estranger.

COMPLEMENTA LA TEVA FORMACIÓ

Milloraràs les teves competències lingüístiques. A més de la formació multilingüe que ofereix el CETT-UB durant el Grau de Turisme i la possibilitat de cursar la formació 100 % en anglès, el programa del quart any a la universitat internacional escollida s’imparteix totalment en anglès. A més, la teva estada durant un any a Michigan (amb possibilitat de quedar-t’hi un any més), ciutat molt dinàmica amb una gran vida estudiantil i alumnat procedent de tot el món, et permetrà ampliar els teus coneixements en altres llengües.