Fotografia de: Sortides professionals | Doble Grau al CETT - Michigan State University

Universitat de Barcelona
Sortides professionals

Sortides professionals

Especialització dins de Grau de Turisme
Propera convocatòria: Setembre 2021
 

Quines son les sortides professionals del grau de Turisme?

El grau de turisme del CETT-UB té com a objectiu formar a la nova generació de directius del sector turístic i hoteler, capaços d’innovar davant dels reptes de futur i liderar equips i projectes en un entorn complex i canviant.

Dissenya i transforma el turisme d’un territori o destinació turística amb la implantació de polítiques sostenibles i responsables

Crea productes i experiències impactants per al turista.

Experimenta el Turisme en primera persona de forma vivencial, viatjant a altres països per a realitzar programes de mobilitat acadèmica i pràctiques internacionals.

Dirigeix empreses turístiques i hoteleres des d’una visió global de l’organització.

Converteix-te en un expert en Turisme i Hoteleria, participant en el desenvolupament i millorant un dels sectors econòmics internacionals més importants.

Graduat CETT

Estudiar el Grau de Turisme del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB implica formar part de la nova generació de directius, realitzant una carrera professional d’èxit, amb el perfil més competent i en un sector amb futur.

Les competències de management turístic d’aquest perfil són les següents:

  • Orientació total al client Direcció, gestió i organització òptima del negoci turístic aplicant les habilitats de lideratge, de visió estratègica i financera.
  • Tecnologia Coneixement i domini de les TIC en Turisme en benefici de la gestió empresarial i la capacitat de l’empresa per adaptar-se als canvis de l’entorn i les persones.
  • Innovació Desenvolupament de models de negoci innovadors i productes creatius que donin resposta a les necessitats dels clients i reptes empresarials.
  • Negoci Direcció, gestió i organització òptima del negoci turístic aplicant les habilitats de lideratge, de visió estratègica i financera.
  • Globalització Competència global, desenvolupament internacional del negoci, gestionant persones, mercats i negocis en un entorn internacional.
  • Governança Des del nivell d’empresa turística fins la visió global del territori i la ciutadania, de la direcció de persones a la gestió de la destinació turística.
  • Responsabilitat i sostenibilitat Principis, valors i ètica. Desenvolupament de les dimensions econòmica, social, ambiental i cultural del Turisme.