Fotografia de: Raons per cursar el grau | Doble Grau al CETT - JAMK (Finland)

Universitat de Barcelona
Raons per cursar el grau

Raons per cursar el grau

Especialització dins de Grau de Turisme
Propera convocatòria: Setembre 2021
 

DOBLE TITULACIÓ UNIVERSITARIA OFICIAL DE GRAU

Obtindràs dues titulacions universitàries oficials de grau en poc més de quatre anys: et graduaràs en Turisme i en Tourism Management, realitzant la formació en dues universitats internacionals de prestigi. Així, obtindràs el Títol Oficial de Grau de Turisme CETT - Universitat de Barcelona i el Títol Oficial de Bachelor Programme in Tourism Management de la JAMK University of Applied Sciences (Finlàndia).

CENTRES UNIVERSITARIS

Et formaràs, amb els millors docents i professionals, en dos centres universitaris de referència en l’àmbit internacional. Estudiaràs turisme a Barcelona, ​​al Campus CETT, el centre universitari en turisme, hoteleria i gastronomia, amb més de 50 anys de trajectòria, adscrit a la UB. El CETT-UB ocupa la 4ª posició en el rànquing de l’AQU (Agència Catalana de Qualitat) de la Generalitat de Catalunya en el llistat global de carreres de tots els centres universitaris de Catalunya per la rapidesa amb què els seus estudiants aconsegueixen incorporar-se al mercat laboral i la qualitat de la seva formació en turisme, hoteleria i gastronomia. Així mateix, cursaràs Tourism Management a la JAMK University of Applied Sciences de Finlàndia, una de les universitats més importants de país, el model de formació de la qual gaudeix de gran prestigi.

ESPECIALITZACIONS

Podràs especialitzar-te durant la formació: després d’haver realitzat un curs complet en la menció del Grau de Turisme que hagis triat –Direcció Turística, Direcció Hotelera o Direcció de Negocis Digitals Turístics– a la JAMK University of Applied Sciences podràs complementar l’especialitat seleccionada amb nous continguts específics.

CARRERA INTERNACIONAL I NACIONAL D'ÈXIT

Et dotarà d’una formació integral de les empreses turístiques de qualsevol tipus, cosa que t’obrirà les portes a una carrera nacional i internacional d’èxit. El doble Grau cursat en dues universitats líders et convertirà en el professional amb el perfil idoni per a les empreses i organitzacions turístiques: adquiriràs les competències clau per gestionar el seu desenvolupament global i estaràs preparat per respondre a reptes tan importants com ara la sostenibilitat, la innovació i la digitalització.

FORMACIÓ

El teu perfil es reforçarà amb l’extens programa d’activitats i pràctiques professionals en entitats i empreses nacionals i internacionals de prestigi incloses en la formació, que et permetran experimentar la indústria del turisme i el món laboral real de primera mà des del primer curs, formant-te també a l’estranger.

COMPLEMENTA LA TEVA FORMACIÓ

Milloraràs les teves competències lingüístiques. A més de la formació multilingüe que ofereix el CETT-UB durant el Grau de Turisme i la possibilitat de cursar la formació 100 % en anglès, el programa del quart any a la universitat internacional escollida s’imparteix totalment en anglès. A més, la teva estada durant un any a Finlàndia, a Jyväskylä, ciutat molt dinàmica amb una gran vida estudiantil i alumnat procedent de tot el món, et permetrà ampliar els teus coneixements en finès i altres llengües.