Fotografia de: Professorat | Grau universitari oficial de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Universitat de Barcelona
Professorat
Propera convocatòria: Setembre 2021

Professorat

Responsable Acadèmica EUHT CETT-UB

VINYET CAPDET SORRIBES

Professora i Coordinadora d'estudis CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la Gestió Turística EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Gastronomia, Cuina catalana, Tecnologia culinària, Tendències culinàries
Bloc temàtic/Departament: Cuina

Responsable Acadèmic Campus Torribera (UB)

AXEL BIDON-CHANAL BADIA

Professor Serra Húnter Universitat de Barcelona
Doctorat en Química Teòrica i Computacional Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Biologia Computacional i Disseny de Fàrmacs
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

Responsable Acadèmica ESAB (UPC)

NÚRIA CARAZO GÓMEZ

Professora Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - ESAB
Doctorat en Enginyeria Agrònoma Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia

Professorat

MARIA ISABEL ACHAERANDIO PUENTE

Professora Agregada Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - ESAB
Doctorat en Enologia Rovira i Virgili
Grup de recerca: GINEMQUAL - Gestió Integrada de Nematodes Fitoparàsits i dels Efectes sobre el Rendiment i Qualitat de la Collita
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia

CONCEPCIÓ AGUSTÍ PARAREDA

Dept. Seguretat Alimentària Moncho's Group
Llicenciatura en Biologia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

ORIOL ANGUERA TORRELL

Professor i Investigador CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Economia Universitat Pompeu Fabra
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Economia turística, Internacionalització de la indústria hotelera, Economia aplicada a l'hoteleria
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Turisme i territori

JORDI ARCOS PUMAROLA

Professor i investigador de Turisme i Cultura CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Educació, Societat i Qualitat de Vida Universitat de Lleida
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Patrimoni, Turisme cultural, Turisme literari
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Turisme i cultura; Turisme i territori

ÁLVARO ENRIQUE ARRIETA VALLE

Director del Màster Universitari de Direcció Hotelera i de Restauració. Coordinador de l'especialitat Direcció de Restauració CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Sostenibilitat, Gestió de la restauració
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Direcció estrarègica; Economia i finances; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones; Restauració

JORDI BARBA COSTA

Professor CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Tècnic Especialista en Hoteleria Escola d'Hoteleria de Girona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Patrimoni culinari, Cuina catalana, Cuina de fusió
Bloc temàtic/Departament: Cuina

SUSANA BUXADERAS SÁNCHEZ

Catedratic de Nutrició i Bromatologia Universitat de Barcelona
Doctorat en Farmàcia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

CESAR CÁNOVAS HERRERIAS

Sommelier Monvínic
en Sommelier Escola de Restauració i Hoteleria de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Innovació en servei de sala, Innovació en sumilleria, Maridatges
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia; Sumilleria

JOAN CASALS MISSIO

Investigador i Director executiu Fundació Miquel Agustí
Doctorat en Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia

OSCAR CASANOVAS IBAÑEZ

Professor i Director Acadèmic Grau en Turisme CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Dret Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Política turística, Dret turístic
Bloc temàtic/Departament: Dret i polítiques turístiques; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Turisme i territori

FELIPE SEBASTIAN CELIS BUENO

Professor CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Administració en Producció Gastronòmica INACAP, Xile
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Gastronomia social, Innovació culinària, Cuina de substitució
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Economia i finances; Gastronomia

MERCÈ CIVERA PÉREZ

Professora responsable Bloc Temàtic de Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la Gestió Turística CETT-Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Patrimoni culinari, Turisme gastronòmic
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia; Idiomes; Turisme i cultura

NÚRIA CUBERO ESQUINAS

Professora Associada Facultat de Farmàcia, Universitat de Barcelona
Llicenciatura en Ciència i tecnologia dels aliments Universitat autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

GLORIA CUGAT PUJOL

Professora Associada UB - Facultat de Farmàcia
Màster en Veterinària Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

MIGUEL DÍEZ RODRÍGUEZ

Professor CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Tècnic Superior en Restauració Escuela Superior de Hostelería y Turismo de Guipuzkoa
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Neurogastronomia, Agrogastronomia, Innovació en elaboracions culinàries, Fermentats
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Gastronomia; Sumilleria

LAIA ENCINAR PRAT

Tècnica de Coordinacó del Grau en Turisme CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Recerca en Educació Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía

RAÚL FANLO GRASA

Professor i Investigador Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - ESAB
Enginyer en Enginyer Agrònom Universitat de Lleida
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia

OLGA FELIP ARIAS

Professora Associada, Departament de Fisiologia i immunologia Universitat de Barcelona
Doctorat en Biologia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

SERGI FERRER FERNANDEZ

Professor Tècnic CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Universitari d'Innovació de la Gestió Turística EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Tendències en postres, Pastisseria de substitució (gluten free), Forneria
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Sumilleria

JORDI GARGALLO ALTIMIRAS

Director i Propietari Vattoo2018 S.L
Llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia; Restauració

XAVIER GASSÓ COMPANYS

Director financer Serunion
Diplomatura en Ciències Empresarials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances; Gestió de projectes i emprenedoria; Hoteleria; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Organització empreses i gestió de les persones; Turisme i territori

ANJA GIMENO JUAN

Professora Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - ESAB
Grau en Ciències Culinaries i Gastronòmiques Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

GIL GORCHS ALTARRIBA

Professor Agregat Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - ESAB
Doctorat en Enginyer Agrònom Universitat de Lleida
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia

ANNA GRAS MOREU

Directora Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - ESAB
Doctorat en Enginyeria Agrònoma Universitat de Lleida
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia; Marketing i comercialització

BERNAT GUIXER MAÑÉ

Investigador El Celler de Can Roca
Doctorat en Filosofia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

MONTSERRAT ILLAN VILLANUEVA

Professora Col·laboradora UB - Campus de l'Alimentació
Llicenciatura en Dietètica i Nutrició Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

FABIOLA LAIRET OLIVEROS

Propietària i chef executiva Robata y Monster Sushi
Màster en Direcció Hotelera i de Restauració EUHT CETT-UB
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

Mª LUZ LATORRE MORATALLA

Professora Lectora Universitat de Barcelona
Doctorat en Farmàcia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

RAFAEL LLORACH ASUNCION

Professor Lector UB - Campus de l'Alimentació
Doctorat en Biologia Universitat de Murcia
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

ENRIC LÓPEZ CARRILLO

Professor CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Doctorat en Pedagogia Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Allotjaments Turístics i Restauració
Àmbit d'especialització: Emprenedoria, Marketing, Comunicació
Bloc temàtic/Departament: Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització

LIDIA LOZANO LUIS

Professora Associada Universitat Politècnica de Catalunya
Doctorat en Enginyeria Agrònoma Universitat de Lleida
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia

SANDRA LOZANO RUBIO

Investigadora elBulli Foundation
Doctorat en Filosofia i Arqueologia Universitat Pompeu Fabra
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia; Sumilleria

ISABEL LUGO GENEROSO

Professora d'Història de la Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Història de l'Art Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Història de la cuina, Patrimoni gastronòmic
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Gastronomia; Turisme i territori

MARIA MARHUENDA MUÑOZ

Professora i Investigadora UB - Campus de l'Alimentació
Màster en Nutrició i Metabolisme Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

JOSEP MARLET OLIVERAS

Director Plantes de producció SEHRS
en
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

JESÚS MOLINA RODRÍGUEZ

Consultor en l'àmbit dels recursos humans
Doctorat en Turisme Universitat de Girona
Bloc temàtic/Departament: Organització empreses i gestió de les persones

ALBERTO MONFERRER BALLESTER

Professor Associat UB - Facultat de Farmàcia
Llicenciatura en Veterinària Universidad de Zaragoza
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

ANTONIO IGNACIO MONTORO LORITE

Professor Associat UB - Facultat de farmàcia
Llicenciatura en Farmàcia, gestió i control de qualitat i seguretat del producte Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

M JOSÉ MORERA ELPÓN

Arquitecta Directora ZINKARQ Estudio de Arquitectura
Llicenciatura en Arquitecta Universidad de Sevilla
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Restauració

PERE OBRADOR ESPINOSA

Director de Tecnologia Natural Machines
Doctorat en Teoria de la Senyal i Comunicacions Universitat politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

EMMA PLA RUSCA

Directora Màster Universitari d'Innovació en la Gestió Turística. Coordinadora de l'especialitat Gestió Turistíca del Patrimoni Culinari i Gastronòmic CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials Universitat Autònoma de Barcelona
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Enoturisme, Turisme gastronòmic
Bloc temàtic/Departament: Aprenentatge pràctic aplicat; Gastronomia; Innovació; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Tecnologia dels aliments i salud; Turisme i cultura; Turisme i territori

ISMAEL PRADOS SOTO

Professor Associat UB - Facultat de Farmàcia
en Especialista en Disseny Industrial
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

CLARA PRATA GASPAR

Professora Associada UB - Facultat Geografia i Història
Doctorat en Alimentació i Salut Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

VICTOR QUINTILLÀ IMBERNÓN

Director i Propietari Restaurant Lluerna
en Tècnic Professional en Cuina Escola Muntaner d'Hostalatge i Restauració de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

LOURDES REIG PUIG

Investigadora CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari -UPC IRTA
Doctorat en Ciències del Mar Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia

JOANA RELAT PARDO

Professora Agregada UB - Campus de l'Alimentació
Doctorat en Farmàcia, Biomedicina Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

MONTSERRAT RIU AUMATELL

Coordinadora Acadèmica del laboratori docent d'anàlisi sensorial UB - Campus de l'Alimentació
Doctorat en Farmàcia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

MANEL ROIG DEL TARRÉ

Director d'Aliments i Begudes ARAMARK
Posgrau en Direcció i Organització d'Empreses Hoteleres Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

ROSER ROMERO DEL CASTILLO SHELLY

Professora Agregada Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - ESAB
Doctorat en Licenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments i Enginyera Tècnica en Indústries Alimentàries Universitat Politècnica de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia
Experiència professional +18 anys

MÀRIUS RUBIRALTA ALCAÑIZ

Catedràtic d'Universitat UB - Facultat de Farmàcia
Doctorat en Ciències Químiques Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

ALBA RUÍZ CEAMANOS

Professora CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Llicenciatura en Dret ESADE
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía

AURORA RULL FERRÉ

Tècnic de Projecte Fundació Miquel Agustí
Llicenciatura en Biologia Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia

ELENA SÁNCHEZ SÁNCHEZ

Professora i Investigadora Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - ESAB
Doctorat en Biologia Vegetal Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia

MONTSERRAT SAPERAS FERRER

Responsable Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Empreses Alimentàries Universitat de Barcelona
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Gastronomia i benestar, Innovació culinària, Neurogastronomia
Bloc temàtic/Departament: Cuina; Economia i finances; Gastronomia; Innovació; Restauració

AMÈLIA SARROCA FERNÁNDEZ

Professora i Investigadora Escola Superior d'Agricultura de Barcelona - ESAB
Grau en Ciències Culinaries i Gastronòmiques Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Enginyeria Agroalimentaria i Biotecnologia

ALEJANDRO SEVY ELIAS

Soci consultor Sevyservice Associates, S.L.
Doctorat en Estudis Empresarials Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Economia i finances

SELENA SORO GÓMEZ

Col·laboradora "freelance" Diari Ara
Grau en Periodisme Universitat Ramon Llull
Bloc temàtic/Departament: Gastronomia

FRANCISCO JAVIER TORRADO PRAT

Professor Universitat de Barcelona
Llicenciatura en Filosofia i Lletres Universitat Autònoma de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

ALBA TRES OLIVER

Investigadora Programa Ramón y Cajal Universitat de Barcelona
Doctorat en Nutrició i Ciència de l'Alimentació Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

ANNA TRESSERRA RIMBAU

Dptm. de Nutrició i Bromatologia Universitat de Barcelona
Doctorat en Alimentació i Salut Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

JAVIER VÁZQUEZ LOZANO

Senior Researcher Pharmacelera
Grau en Farmàcia, Indústria i investigació Farmacèutica Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

M TERESA VECIANA NOGUÉS

Professora Titular d'Universitat UB - Campus de l'Alimentació
Doctorat en Farmàcia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

ESTHER VELASCO FERREIRO

Professora i investigadora CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Màster en Innovació en la Gestió Turística EUHT CETT-UB
Grup de recerca: Turisme, Cultura i Territori
Àmbit d'especialització: Marketing turístic, Patrimoni, Turisme cinematogràfic
Bloc temàtic/Departament: Direcció estrarègica; Investigació en turisme, Hoteleria i gastronomía; Marketing i comercialització; Turisme i cultura

ANTONI VIANYA GAZA

Professor Associat Universitat de Barcelona
Màster en Industria Farmacèutica i Parafarmacèutica CESIF - Centro de Estudios Superiores de la Industria Farmacéutica
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

ROSER VILA CASANOVAS

Professora Titular d'Universitat UB - Facultat de Farmàcia
Doctorat en Farmàcia Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

MARTA VILA RIGAT

Professora Associada UB - Facultat de Farmàcia
Doctorat en Ciència cognigtiva i llengüatge Universitat de Barcelona
Bloc temàtic/Departament: Nutrició, Ciències de l'Alimentació i la Gastronomia

GUILLERMO VIVES GARCIA

Responsable restaurant escola CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Grau en Tècnic en Serveis de Restauració Cett
Grup de recerca: Cuina i Gastronomia
Àmbit d'especialització: Innovació en servei de sala, Processos de servei en restauració i esdeveniments
Bloc temàtic/Departament: Restauració

ELSA YRANZO ROJAS

Fundadora Elsa Yranzo. Creative Food Studio Bcn
Grau en Tècnic en Disseny Escola de disseny Lai Universitat de Catalunya
Bloc temàtic/Departament: Cuina