Fotografia de: Sortides professionals | Especialitat de Direcció Hotelera
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Sortides professionals
Especialització dins de Grau de Turisme

Sortides professionals

Empreses d'allotjament

Establiments hotelers, cadenes hoteleres, centres termals, càmpings, clubs de vacances,
residències rurals, apartaments turístics, creuers.

Director o sotsdirector d’hotel - Responsable d’organització de congressos/esdeveniments - Director comercial - Responsable de RRPP - Director de l’àrea d’allotjament - Revenue manager - Cap de recepció - Departament d’administració - Departament de qualitat i desenvolupament - Departament de RRHH - ** Event sales manager ** - F&B manager - Governant - Guest relations - Key account manager - Responsable de reserves - Social media/Community manager - Gestor d'allotjament en cases rurals, apartaments turístics, residències, hospitals i similars.

Empreses de restauració

Restaurants, empreses de col·lectivitats, empreses de càtering, restauració d’empreses d’allotjament.

Director de càtering - Director de restauració - Director de banquets i convencions - Cap de compres - F&B manager - Director d’operacions - Responsable comercial de restauració - Responsable de centres de col·lectivitats - Responsable d'economat i bodega.

Gastronomia

Creador i gestor de productes, esdeveniments i serveis turístics - Promotor del patrimoni alimentari i gastronòmic - Professional del màrqueting gastronòmic.

Docència, investigació i consultoria

Empreses de consultoria especialitzades en l’Hoteleria i/o la Restauració, centres de formació.

Docents i investigadors especialitzats en els aspectes culturals, històrics i socials que contextualitzen la Gastronomia i el Turisme gastronòmic - Consultor formador corporatiu - Responsable d’auditories.

I Després del Grau

Màster en Direcció d’Empreses Hoteleres i de Restauració:

  • Direcció d’Empreses Hoteleres.
  • Direcció de la Restauració Comercial i per a Col.lectivitats.

Màster en Innovació en la Gestió Turística:

  • Gestió del Patrimoni Culinari i Gastronòmic.

Màster en Gestió Estratègica d’Empreses Turístiques:

  • e_Tourism: Estratègies de Màrqueting i Comercialització.
  • Direcció de la Qualitat i el Medi Ambient.