Grau de Turisme | Direcció Hotelera Especialització dins de Grau de Turisme

G
Modalitat: Presencial
Durada: 4 cursos (240 ECTS)
Horari: Grup de matí / Grup de tarda (intensiu)
Idiomes: Castellà, Anglès, Català
Especialització dins de: Grau de Turisme

Sortides professionals

Empreses d'allotjament

Establiments hotelers, cadenes hoteleres, centres termals, càmpings, clubs de vacances,
residències rurals, apartaments turístics, creuers.

Director o sotsdirector d’hotel - Responsable d’organització de congressos/esdeveniments - Director comercial - Responsable de RRPP - Director de l’àrea d’allotjament - Revenue manager - Cap de recepció - Departament d’administració - Departament de qualitat i desenvolupament - Departament de RRHH - ** Event sales manager ** - F&B manager - Governant - Guest relations - Key account manager - Responsable de reserves - Social media/Community manager - Gestor d'allotjament en cases rurals, apartaments turístics, residències, hospitals i similars.

Empreses de restauració

Restaurants, empreses de col·lectivitats, empreses de càtering, restauració d’empreses d’allotjament.

Director de càtering - Director de restauració - Director de banquets i convencions - Cap de compres - F&B manager - Director d’operacions - Responsable comercial de restauració - Responsable de centres de col·lectivitats - Responsable d'economat i bodega.

Gastronomia

Creador i gestor de productes, esdeveniments i serveis turístics - Promotor del patrimoni alimentari i gastronòmic - Professional del màrqueting gastronòmic.

Docència, investigació i consultoria

Empreses de consultoria especialitzades en l’Hoteleria i/o la Restauració, centres de formació.

Docents i investigadors especialitzats en els aspectes culturals, històrics i socials que contextualitzen la Gastronomia i el Turisme gastronòmic - Consultor formador corporatiu - Responsable d’auditories.

I Després del Grau

Màster en Direcció d’Empreses Hoteleres i de Restauració:

  • Direcció d’Empreses Hoteleres.
  • Direcció de la Restauració Comercial i per a Col.lectivitats.

Màster en Innovació en la Gestió Turística:

  • Gestió del Patrimoni Culinari i Gastronòmic.

Màster en Gestió Estratègica d’Empreses Turístiques:

  • e_Tourism: Estratègies de Màrqueting i Comercialització.
  • Direcció de la Qualitat i el Medi Ambient.