Fotografia de: Especialització oficial | Grau de Turisme
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Oferta acadèmica > Grau de Turisme > Estructura del curs >
Especialització oficial
Propera convocatòria: Setembre 2021

Especialització oficial

Especialitats del grau de Turisme

Les especialitats equivalen a les mencions oficials que apareixen al títol europeu homologat que rebràs al finalitzar els teus estudis al CETT-UB. Són una manera d'afegir expertesa a la teva trajectòria acadèmica i tenir l'oportunitat d'interactuar amb professionals i empreses líders en el sector. Oferim tres especialitats:

Direcció Turística

Aquesta especialitat proporciona als estudiants els coneixements, tècniques i instruments necessaris per a una eficaç planificació i gestió del Turisme, així com el desenvolupament dels negocis de viatges i la intermediació en el mercat. Aquest enfocament implica l'assoliment de les competències per a la creació d'experiències turístiques, la seva comunicació i comercialització, així com la gestió sostenible de les destinacions i organitzacions turístiques a escala social, cultural, econòmica i ambiental.

Més informació

Direcció Hotelera

Durant els dos darrers cursos del grau, cursaràs assignatures de direcció i administració d'empreses específiques de la menció, així com assignatures que comprenen les diferents àrees de la gestió hotelera amb una visió internacional i sostenible i que donen resposta als principals reptes del sector de l'allotjament turístic.

Més informació

Direcció de Negocis Digitals Turístics

Aquesta especialització proporciona les competències necessàries per abordar la gestió de negocis digitals i la creació de productes i serveis turístics basats en les oportunitats derivades de l'evolució tecnològica i la digitalització de les empreses del sector. Mitjançant l'emprenedoria com a metodologia vehicular de l'aprenentatge, aprendràs els principals instruments i processos d'innovació, tant des d'un punt de vista teòric com des d'un punt de vista pràctic, a través de l'aplicació d'aquests processos en projectes reals.

Més informació