Títol oficial del Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya
Doble titulació
Amb aquesta doble titulació oficial de Cuina i Restauració, impartida de forma integrada en un programa de tres anys, adquiriràs les competències professionals clau, centrades en l’execució de les operacions de producció culinària, el servei d’elaboracions i begudes, l’atenció al client, la gestió departamental i la comercialització dels serveis sota el protocol de qualitat establert. Amb un itinerari personalitzat, podràs escollir l’especialitat de Cuina-Gastronomia o la de Serveis de Restauració.
Classes pràctiques des del primer dia. Més del 60% de la formació és pràctica.
Idiomes aplicats a la gastronomia.
Grups reduïts.
Beques Erasmus + per donar-te l’oportunitat de realitzar pràctiques a l’estranger. Suplement al Títol Europass.
Mòduls i unitats formatives propies.
Sistema de formació en què desenvolupament professional i el creixement personal en són l’eix principal.
Tutorització Orientació acadèmica i professional individualitzada.
Col·laboracions dels millors xefs, empreses i professionals del sector.
Personalització de la formació amb rigor.
Participació activa en esdeveniments del sector, sortides formatives i sessions demostratives de professionals del sector.
Competències Clau