Fotografia de: Presentació | Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Presentació
Propera convocatòria: Setembre 2021

Presentació

Amb aquesta doble titulació oficial de Cuina i Restauració, impartida de forma integrada en un programa de tres anys, adquiriràs les competències professionals clau, centrades en l’execució de les operacions de producció culinària, el servei d’elaboracions i begudes, l’atenció al client, la gestió departamental i la comercialització dels serveis sota el protocol de qualitat establert. Amb un itinerari personalitzat, podràs escollir l’especialitat de Cuina-Gastronomia o la de Serveis de Restauració.

Classes pràctiques des del primer dia. Més del 60% de la formació és pràctica.

Idiomes aplicats a la gastronomia.

Grups reduïts.

Beques Erasmus + per donar-te l’oportunitat de realitzar pràctiques a l’estranger. Suplement al Títol Europass.

Mòduls i unitats formatives propies.

Sistema de formació en què desenvolupament professional i el creixement personal en són l’eix principal.

Tutorització Orientació acadèmica i professional individualitzada.

Col·laboracions dels millors xefs, empreses i professionals del sector.

Personalització de la formació amb rigor.

Participació activa en esdeveniments del sector, sortides formatives i sessions demostratives de professionals del sector.

Competències Clau